_chris_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 να ρωτήσω κάτι. όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τις αυξήσεις, για κάποιον που θέλει να κάνει τη διαδρομή λάρισα-Αθήνα και αθήνα -λάρισα δεν είναι καλύτερα να παέι από τον παλιό δρόμο; δεν έχω κάνει τη διαδρομή αυτή και γι αυτό ρωτάω. ο δρόμος είναι χειρότερος, σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και περισσότερα καύσιμα αλλά και πάλι για κάποιον που δεν βιάζεται πολύ δεν είναι καλύτερα να ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή; οικονομικότερα δε θα βγει; θεωρούμε την περίπτωση που αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε διόδια, διότι θα πει κάποιος, πήγαινε κανονικά και μην πληρώνεις διόδια
naftis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 να ρωτήσω κάτι. όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τις αυξήσεις, για κάποιον που θέλει να κάνει τη διαδρομή λάρισα-Αθήνα και αθήνα -λάρισα δεν είναι καλύτερα να παέι από τον παλιό δρόμο; δεν έχω κάνει τη διαδρομή αυτή και γι αυτό ρωτάω. ο δρόμος είναι χειρότερος, σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και περισσότερα καύσιμα αλλά και πάλι για κάποιον που δεν βιάζεται πολύ δεν είναι καλύτερα να ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή; οικονομικότερα δε θα βγει; θεωρούμε την περίπτωση που αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε διόδια, διότι θα πει κάποιος, πήγαινε κανονικά και μην πληρώνεις διόδια Για σιδηρόδρομο δεν το βλέπεις;
FilipposMD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 να ρωτήσω κάτι. όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τις αυξήσεις, για κάποιον που θέλει να κάνει τη διαδρομή λάρισα-Αθήνα και αθήνα -λάρισα δεν είναι καλύτερα να παέι από τον παλιό δρόμο; δεν έχω κάνει τη διαδρομή αυτή και γι αυτό ρωτάω. ο δρόμος είναι χειρότερος, σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και περισσότερα καύσιμα αλλά και πάλι για κάποιον που δεν βιάζεται πολύ δεν είναι καλύτερα να ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή; οικονομικότερα δε θα βγει; θεωρούμε την περίπτωση που αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε διόδια, διότι θα πει κάποιος, πήγαινε κανονικά και μην πληρώνεις διόδια Συνυπολόγισε και την ασφάλεια, όμως. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο παλιός δρόμος, αλλά σκέψου και πού μπλέκεις, ειδικά αν έχει καμιά βροχή.
_chris_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 λύσεις για να κάνεις τη διαδρομή υπάρχουν, όπως πχ το κτελ αλλά τι γίνεται αν έχεις πράγματα μαζί σου ή γενικώς για χίλιους άλλους λόγους πρέπει να πας με δικό σου αμάξι ; απλά ρωτάω μήπως κανείς έχει χρησιμοποιήσει αυτό το δρόμο και ξέρει τι γίνεται. από θέμα κατάστασης, κόστους, χρόνου... γενικά αν αξίζει
koulouri Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σημερα μπηκε ή βγηκε το ΦΕΚ.. οποτε ισχυει το απλο παρακατω πραγμα: Αν δειτε τροχαια, ΜΟΝΟ τροχαια, στα διοδια πληρωνετε κανονικα.. 120 χλμ απο την Αθηνα προς Καλαματα ειχε 3 περιπολικα, πληρωσαμε κανονικα ( στα αλλα Ζμπροξαμε.. :Ρ ) και μετα ρωτησαμε τους τροχονομους τι γινετε αν δεν πληρωσουμε.. 200€ προστιμο και για 10-20 μερες αφαιρεση πινακιδων,διπλωματος κλπ.. ουτε αυτος δεν ηξερε ακριβως.. απλα μας ξεκαθαρισε πως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καποιος τροχονομος να βεβαιωσει την παραβαση.. καμερες διοδων = @@ δεν αποδικνειουν κατι.. Ηταν απολυτα σιγουρος!! Sent from my iPhone using Insomnia
Crizzt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 λύσεις για να κάνεις τη διαδρομή υπάρχουν, όπως πχ το κτελ αλλά τι γίνεται αν έχεις πράγματα μαζί σου ή γενικώς για χίλιους άλλους λόγους πρέπει να πας με δικό σου αμάξι ; απλά ρωτάω μήπως κανείς έχει χρησιμοποιήσει αυτό το δρόμο και ξέρει τι γίνεται. από θέμα κατάστασης, κόστους, χρόνου... γενικά αν αξίζει Νομίζω ότι ο chris έχει μια καλή ιδέα εδώ. Υπάρχει κάποια πρωτοβουλία κάπου που να έχει μαζεμένες εναλλακτικές διαδρομές για αποφυγή διοδίων; Με διαδρομές σε χάρτες, επικίνδυνα σημεία, κατάσταση δρόμου, κλπ;
koulouri Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 δε νομιζω να υπαρχει ΑΚΟΜΑ.. Sent from my iPhone using Insomnia
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σημερα μπηκε ή βγηκε το ΦΕΚ.. οποτε ισχυει το απλο παρακατω πραγμα: Αν δειτε τροχαια, ΜΟΝΟ τροχαια, στα διοδια πληρωνετε κανονικα.. 120 χλμ απο την Αθηνα προς Καλαματα ειχε 3 περιπολικα, πληρωσαμε κανονικα ( στα αλλα Ζμπροξαμε.. :Ρ ) και μετα ρωτησαμε τους τροχονομους τι γινετε αν δεν πληρωσουμε.. 200€ προστιμο και για 10-20 μερες αφαιρεση πινακιδων,διπλωματος κλπ.. ουτε αυτος δεν ηξερε ακριβως.. απλα μας ξεκαθαρισε πως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καποιος τροχονομος να βεβαιωσει την παραβαση.. καμερες διοδων = @@ δεν αποδικνειουν κατι.. Ηταν απολυτα σιγουρος!! Sent from my iPhone using Insomnia Έγινε που έγινε το κράτος νταβατζής των εταιριών με το προκλητικό πρόστιμο ΚΟΚ, τώρα θα πληρώνουμε την τροχαία για να είναι σαν security στημένοι στα διόδια για να εισπράττει η εταιρία. Μιλάμε για το πιο άκυρο μέτρο που πάρθηκε ποτέ.
koulouri Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Και ειμαι κατα 99% σιγουρος πως επειδη δεν εχουν αρκετα περιπολικα στην τροχαια, θα γινει δωρεα απο τα διοδια για να παραμενουν στους σταθμους&να τους φυλανε! Οποτε να ξερετε, αν γινει αυτο και εμεις θα μπορουμε να αγορασουμε σε εναν αστυνομικο αλεξισφαιρο και να μας φυλαει σαν body guard ωστε να τριγυρναμε μεσα στην Αθηνα αφοβα!! Sent from my iPhone using Insomnia
cyber_katsarida Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 να κάνω μερικές ερωτήσεις. έχει περάσει κανείς τα διόδια με το νέο καθεστώς να μας πει αντιδράσεις απο τους υπαλλήλους των διοδίων; σου κόβουν το πιστωτικό άμεσα ή σε καθυστερούν; και για να καταλάβω, αυτό με το πιστωτικό τι σημαίνει; θα μου στείλουν χαρτί στο σπίτι να πληρώσω; τι κερδίζουμε με αυτό;
marios_geo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 λύσεις για να κάνεις τη διαδρομή υπάρχουν, όπως πχ το κτελ αλλά τι γίνεται αν έχεις πράγματα μαζί σου ή γενικώς για χίλιους άλλους λόγους πρέπει να πας με δικό σου αμάξι ; απλά ρωτάω μήπως κανείς έχει χρησιμοποιήσει αυτό το δρόμο και ξέρει τι γίνεται. από θέμα κατάστασης, κόστους, χρόνου... γενικά αν αξίζει Από Ομόλιο - Αγιόκαμπο και μετά Λάρισα ο δρόμος είναι πολύ συμπαθτιτκός. Από Ομόλιο και βόρεια δεν ξέρω.
naftis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PXbIF13Thjg Ωραίοι ! Μουσική Μάνου Λοίζου κλπ επανάσταση και βάλε Οι ΤΖΑΜΠΑΣΙΣΤΑΣ δεν έχω - δε πληρώνω Και τι ακριβώς κάνεις στους αυτοκινητόδρομους, βόλτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις