3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Τι να πουμε κι εμεις οι δυτικοι?? Που μονο το Ριο-Αντιριο ειναι 12 και κατι ψιλα??
koulouri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον 35αποντος καλυτερα να μην περνας απο το TEO-PASS δε ξερω γιατι αλλα καλυτερα να μην περνας απο κει και να πηγαινεις απο εκει που υπαρχει υπαλληλος.. Στον πραπανω φιλο που δε μπορω να δω τωρα το ονομα του, για να κανει χρηση του υλικου της καμερας η εταιρια πρεπει να σε παει στο δικαστηριο αυτη και εκει δε θα πληρωσεις γιατι το δικαστηριο θα σε αθωωσει για ολους τους λογους που αναγραφονται στις σελιδες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.. Γι αυτο και ενω περνανε χιλιαδες αμαξια καθε μερα εχει κανει μονο 10 μηνυσεις και αυτες εκρεμμουν!! Επισης σε περιπτωση μηνυσης οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ εχουν δικηγορο ετοιμοπολεμο!! Μια ερωτηση επειδη δεν ειμαι απο κει ουτε εχω παει ποτε.. Υπαρχει αλλος τροπος να περασεις απο την Πατρα απεναντι χωρις να χρησιμοποιησεις την γεφυρα;;; Sent from my iPhone using Insomnia
koulouri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Οχι δηλαδη... Περαστικα παιδες!! ( παντως αν το φερυ μποατ δεν κανει διακοσιες ωρες και εχει κανα 5€ εγω θα το προτιμουσα οταν δε βιαζομουνα ) Sent from my iPhone using Insomnia
antonl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Κάποτε είχε ~5€ για IX και δωρεάν για τους πεζούς/επιβάτες και η διαδρομή διαρκούσε ~20' (νομίζω). Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε, φαντάζομαι πως σίγουρα άλλαξε η συχνότητα...
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον 35αποντος καλυτερα να μην περνας απο το TEO-PASS δε ξερω γιατι αλλα καλυτερα να μην περνας απο κει και να πηγαινεις απο εκει που υπαρχει υπαλληλος.. Στον πραπανω φιλο που δε μπορω να δω τωρα το ονομα του, για να κανει χρηση του υλικου της καμερας η εταιρια πρεπει να σε παει στο δικαστηριο αυτη και εκει δε θα πληρωσεις γιατι το δικαστηριο θα σε αθωωσει για ολους τους λογους που αναγραφονται στις σελιδες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.. Γι αυτο και ενω περνανε χιλιαδες αμαξια καθε μερα εχει κανει μονο 10 μηνυσεις και αυτες εκρεμμουν!! Επισης σε περιπτωση μηνυσης οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ εχουν δικηγορο ετοιμοπολεμο!! Μια ερωτηση επειδη δεν ειμαι απο κει ουτε εχω παει ποτε.. Υπαρχει αλλος τροπος να περασεις απο την Πατρα απεναντι χωρις να χρησιμοποιησεις την γεφυρα;;; Sent from my iPhone using Insomnia Βρε συ δεν εχεις καταλαβει μου φαινεται γιατι πραγμα μιλαμε. Δεν θα σου κανει καμμια εταιρια μηνυση ωστε να μην μπορει να χρησιμοποιησει τις εικονες της καμερας. Σκοπος της κυβερνησης ειναι να περασει αυτη την πραξη σε τροχαια παραβαση ωστε τη μηνυση να στην κανει η τροχαια.
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 η τροχαια δε μπορει να χρησιμοποιησει τις καμερες τις εταιριας πρεπει να σε πιασουν επιτοπου. και αυτο μιλαμε οταν ψηφιστει,οταν βγει το φεκ και εαν εφαρμοστει. μου φαινεται λιγο δυσκολο να με σταματησουνε στην εθνικη οταν ειμαι τερμα αριστερα λωριδα...
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 η τροχαια δε μπορει να χρησιμοποιησει τις καμερες τις εταιριας πρεπει να σε πιασουν επιτοπου. και αυτο μιλαμε οταν ψηφιστει,οταν βγει το φεκ και εαν εφαρμοστει. μου φαινεται λιγο δυσκολο να με σταματησουνε στην εθνικη οταν ειμαι τερμα αριστερα λωριδα... Αυτο δεν το γνωριζω, αν εχεις καποια σιγουρα στοιχεια ευχαριστως να το δεχτω. ΝΑι σιγουρα για τοτε μιλαμε, για το ΑΝ και ΟΠΟΤΕ εφαρμοστει ο νομος που θελουν να περασουν.
koulouri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 η τροχαια δε μπορει να χρησιμοποιησει τις καμερες τις εταιριας πρεπει να σε πιασουν επιτοπου. και αυτο μιλαμε οταν ψηφιστει,οταν βγει το φεκ και εαν εφαρμοστει. μου φαινεται λιγο δυσκολο να με σταματησουνε στην εθνικη οταν ειμαι τερμα αριστερα λωριδα... Ανα "γεια σου!! Αυτο προσπαθω να εξηγησω.. Αρθατερη λωριδα και 120χλμ.. Ας κανει καμια πλακα να πεταχτει τροχονομος να σε κανει συνιαλο για να πας στην ακρη.. Και ολα αυτα τα λεω ενω δεν πληρωνω διοδια λογω αναπηριασ&αναπηρικου αμαξιου! Sent from my iPhone using Insomnia
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 πριν λιγο καιρο ειχε γινει ντορος για τα αναπηρικα,επαναφερανε τις δωρεαν διελευσεις τους? Αυτο δεν το γνωριζω, αν εχεις καποια σιγουρα στοιχεια ευχαριστως να το δεχτω. ΝΑι σιγουρα για τοτε μιλαμε, για το ΑΝ και ΟΠΟΤΕ εφαρμοστει ο νομος που θελουν να περασουν. σκεψου το πιο απλα εγω αν εχω Onboard camera στο αμαξι,μπορω να στελνω τα βιντεακια στη τροχαια για να γραφει τις τυχον παραβασεις που εχω δει στο δρομο? οχι... πρεπει να σε γραψει καμερα της τροχαιας,αν και νομιζω ειχανε κριθει ολες οι καμερες καταγραφης παραβασεων παρανομες απο την αππδ οταν καποιος τους ειχε τρεξει στα δικαστηρια γιατι στειλανε φωτογραφια σπιτι με αυτον και τη γκομενα στο αμαξι και την ειδε η γυναικα του... κατι πιο επισημο δε μπορω να βρω προς το παρον,αλλα απο πουθενα δεν εχω ακουσει οτι θα χρησιμοποιουνται οι (παρανομες?!)καμερες των σταθμων διοδιων. εχουν πεσει κι αλλες μηνυσεις απο ινκα για τα διοδια,γιατι δε παιχτηκε αραγε στα καναλια?
koulouri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι αραγε... :Ρ Παλαιοτερα ( πριν ενα χρονο συγκεκριμενα ) ειχε σταματησει το free pass μας αλλα μετα απο κανα μηνα το πολυ ξαναξεκινησε!! Sent from my iPhone using Insomnia
mertvic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Θυμάται κανείς την υπόθεση με τις κάμερες της τροχαίας στο ύψος της Λαμίας; Έχω την εντύπωση πως είχαν κριθεί παράνομες και τις κατάργησαν. Έτσι δεν είχε γίνει; Πάντως για να περνάς χωρίς να πληρώνεις δεν χρειάζεται να σηκώνεις την μπάρα μόνος σου. Αύριο μάλλον θα δοκιμάσω τον νέο τρόπο που μας είπαν.
Luxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ανα "γεια σου!! Αυτο προσπαθω να εξηγησω.. Αρθατερη λωριδα και 120χλμ.. Ας κανει καμια πλακα να πεταχτει τροχονομος να σε κανει συνιαλο για να πας στην ακρη.. Και ολα αυτα τα λεω ενω δεν πληρωνω διοδια λογω αναπηριασ&αναπηρικου αμαξιου! Sent from my iPhone using Insomnia Φιλε αυτο ειναι και λιγο ρισκο. Γιατι εχουν και τις καμερες που φωτογραφιζουν πινακιδες, οσο γρηγορα και να πηγαινεις.. Μερικες φορες που ετυχα να περναω και ο μπροστινος μου δε πληρωνε, πηγαινα στον υπαλληλο και ακουγα να λεει σε καποιον για τις πιναδικες του αμαξιου. Απλα ψαρωνε; Επισης ενα φιλαρακι μου περνουσε με το αμαξι και ειδε μια μηχανη απο μπροστα να περναει τις μπαρες με το κλασσικο τροπο ( και το φιλαρακι μου το κανει παντα αυτο με τη μηχανη, εκτος απο Αττικη οδο ). Ρωταει την υπαλληλο τι θα γινει με αυτον και του λεει οτι πηραμε τις πινακιδες του. Και του λεει, ποιες πινακιδες, αφου δεν ειχε!! Το βουλωσε η αλλη. ΑΧΑΧ!!! Σε ενα φιλο παραπανω που ειπε να μη περναμε απο τα TEO,E-Pass δωρεαν και καλυτερα απο υπαλληλο, γιατι το ειπε αυτο; Τελος, για πριν 2 ημερες που ερχομουν Αθηνα απο Θεσσαλονικη και συναντησα 2 φορες το κινημα ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ. Στη πρωτη περιπτωση ο υπαλληλος φωναζε αρκετα σε αυτους και τους ελεγε να φυγουν. Βεβαια η μπαρα ανοιξε. Στην δευτερη περιπτωση ο υπαλληλος δεν εκανε τιποτα. Αντιθετως ημουν εγω να πληρωσω και μου εκανε νοημα να φυγω.
koulouri Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εγω το ειπα για το teo-pass αλλα δε θυμαμαι γιατι δε κανει να περνας απο κει.. Αυτοι στα διοδια φωναζουν για να μην χασουν τη δουλεια τους.. και αυτο που λεμε να σε σταματησουν στην Νεα Εγνατια ειναι για να σε κανουν ελεγχο αν πληρωσες ζητωντας την αποδειξη διοδιων!! ( σε περιπτωση που σε κανουν ελεγχο μετα τα διοδια ) Πολυ καλημερα σας παιδες! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις