Ntinaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 το θεμα δεν ειναι να περασεις τσαμπα και να γλιτωσεις τα 5 ευρω,αλλα να το κανεις κι εσυ οταν παιρνας.αν συμφωνεις φυσικα με τη λογικη τους
Luxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τι να κανω εγω; Να βγω και εγω απο το αμαξι μετα απο 6 ωρες ταξιδιου;
koulouri Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τι να κανω εγω; Να βγω και εγω απο το αμαξι μετα απο 6 ωρες ταξιδιου; τι; Sent from my iPhone using Insomnia
Ntinaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τι να κανω εγω; Να βγω και εγω απο το αμαξι μετα απο 6 ωρες ταξιδιου; δηλαδη πληρωνεις γιατι βαριεσαι να βγεις? μπορεις να το κανεις και μεσα απο το αμαξι
Luxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Α, μπερδευτηκα. Ημουν κα αυπνος και κουρασμενος απο το ταξιδι. Νομιζα επιτοπου να αφησω το αμαξι και να παω και εγω μαζι τους στο κινημα.. :P Ναι ομως, αν περασω μονος μου θα μου γραψουν τις πινακιδες, τωρα που περνουσαν ολα τα αμαξια, οι υπαλληλοι δε εκαναν κατι.
antonl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ε δε νομίζω να γράφουν οι υπάλληλοι. Κάμερες δεν υπάρχουν;
koulouri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Οι οποιες ειναι ιδιωτικες και δε μπορουν να βεβαιωσουν παραβαση.. Γιατι μπορω να εμφανισω και εγω στο δικαστηριο ( με την ιδια λογικη ) τραβηγμενο βιντεο-φωτογραφιες-mms-vga οτι θελουν με εμενα να δειχνει οτι πληρωνω διοδια.. Sent from my iPhone using Insomnia
antonl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Οι οποιες ειναι ιδιωτικες και δε μπορουν να βεβαιωσουν παραβαση.. Γιατι μπορω να εμφανισω και εγω στο δικαστηριο ( με την ιδια λογικη ) τραβηγμενο βιντεο-φωτογραφιες-mms-vga οτι θελουν με εμενα να δειχνει οτι πληρωνω διοδια.. Sent from my iPhone using Insomnia Δηλ. αν γράψει ο υπάλληλος με το χέρι την πινακίδα του οχήματος θα χει διαφορά απ το να ναι καταγεγραμμένο στην κάμερα; (απάντησα στο σχόλιο του Luxx) Αυτό που λες το χεις ψάξει καθόλου ή το φαντάζεσαι; Δηλ. έχω στο κατάστημά μου κάμερες ασφαλείας και σχετικές πινακίδες σε εμφανή σημεία. Γίνεται ληστεία ή οποιαδήποτε άλλη παράβαση. Δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υλικό αυτό επειδή προέρχεται από ιδιωτική κάμερα ασφαλείας;
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Οι οποιες ειναι ιδιωτικες και δε μπορουν να βεβαιωσουν παραβαση.. Γιατι μπορω να εμφανισω και εγω στο δικαστηριο ( με την ιδια λογικη ) τραβηγμενο βιντεο-φωτογραφιες-mms-vga οτι θελουν με εμενα να δειχνει οτι πληρωνω διοδια.. Sent from my iPhone using Insomnia Τελειως ακυρο αυτο που λες. Ειναι καμερες ασφαλειας και οπως ολες οι ιδιωτικες καμερες σε ιδιωτικους η δημοσιους χωρους, μπορουν να βεβαιωσουν μια παραβαση. Σε ενα σουπερ μαρκετ ας πουμε, η καμερα ασφαλειας δε θα βεβαιαωσει πχ μια κλοπη γιατι ειναι ιδιωτικη; Το αν μπορεις να εμφανισεις δικα σου βιντεο και φωτογραφιες (με ποια ιδια λογικη αληθεια; ), πιστευω εννοεις "πειραγμενες" γιατι δεν νομιζω να κανεις δυο αντιθετα πραγματα ταυτοχρονα.
mertvic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αν η κάμερα είναι παράνομη (π.χ. κρυφή κάμερα) δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στοιχείο. Από όσα έχω ακούσει οι κάμερες στα διόδια (από την σύμβαση την ίδια) δεν έχουν δικαίωμα να καταγράφουν τον αριθμό ή το πρόσωπο.
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αν η κάμερα είναι παράνομη (π.χ. κρυφή κάμερα) δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στοιχείο. Από όσα έχω ακούσει οι κάμερες στα διόδια (από την σύμβαση την ίδια) δεν έχουν δικαίωμα να καταγράφουν τον αριθμό ή το πρόσωπο. Δε μιλαμε για κρυφες καμερες αλλα για καμερες ασφαλειας. Επισης το οτι βαση συμβασης η εταιρια δεν μπορει να χρησιμοποιησει καποια στοιχεια (πινακιδα, προσωπο κλπ), δε σημαινει οτι δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει και η αστυνομια, η οποια δεν εχει σχεση και με τη συμβαση.
antonl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αν η κάμερα είναι παράνομη (π.χ. κρυφή κάμερα) δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στοιχείο. Από όσα έχω ακούσει οι κάμερες στα διόδια (από την σύμβαση την ίδια) δεν έχουν δικαίωμα να καταγράφουν τον αριθμό ή το πρόσωπο. Από περιέργεια, τότε γιατί υπάρχουν; Αν κατάλαβα καλά, απ ό,τι λες, προβλέπονται από κάποια σύμβαση... Κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας ξέρω γω;
35apontos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως χαμογέλασα στη Νεστάνη,μ' ένα χαμόγελο ως τ' αυτιά (όταν παραμέριζα το teopass,επειδή μου κλείσανε τη διέξοδο που είχα μετά το tunnel και πριν τα ΛΕΑ) την ώρα που με κοίταγε η κάμερα. Eίναι και μπαγλαμάδες και δέκα καντάρια ηλίθιοι μαζί,γιατί με στρέφουν στην ήπιας μορφής παρανομία,που εφ' όσον βλέπω ατιμωρησία θα συνεχίσει και σε μεγαλύτερα "χαράτσια". Μέχρι νάρθουν τα πρώτα χαμπέρια,έτσι θα ξηγιέμαι. Τamas klasne tom botzon!
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως χαμογέλασα στη Νεστάνη,μ' ένα χαμόγελο ως τ' αυτιά (όταν παραμέριζα το teopass,επειδή μου κλείσανε τη διέξοδο που είχα μετά το tunnel και πριν τα ΛΕΑ) την ώρα που με κοίταγε η κάμερα. Eίναι και μπαγλαμάδες και δέκα καντάρια ηλίθιοι μαζί,γιατί με στρέφουν στην ήπιας μορφής παρανομία,που εφ' όσον βλέπω ατιμωρησία θα συνεχίσει και σε μεγαλύτερα "χαράτσια". Μέχρι νάρθουν τα πρώτα χαμπέρια,έτσι θα ξηγιέμαι. Τamas klasne tom botzon! Να μου στειλεις μια ποζα να τη βαλω στο φατσοβιβλιο μου
mentoras99 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μολις σημερα, επειτα απο την γιγάντωση του κινηματος 'Δεν πληρωνω΄ και την αυξηση της λαϊκης δυσαρέσκειας, η Γέφυρα Ριου Αντιρριου, αύξησε την τιμή της απλής διέλευσης (καθίστε πρώτα), από 12,20 ευρω σε 12,90 ευρω!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις