Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Στην Ιταλια! Προσφατα οδηγησα απο τα συνορα Αυστριας μεχρι Βενετια,230-250 χλμ περιπου,14.5 ευρω. Μονο που δεν σταματας συνεχεια να πληρωνεις,αλλα πληρωνεις κατα την εξοδο απο την εθνικη οδο.
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Στην Ιταλια! Προσφατα οδηγησα απο τα συνορα Αυστριας μεχρι Βενετια,230-250 χλμ περιπου,14.5 ευρω. Μονο που δεν σταματας συνεχεια να πληρωνεις,αλλα πληρωνεις κατα την εξοδο απο την εθνικη οδο. εκει ειναι ιδιωτικοι οι δρομοι ομως. τους φτιαξανε μονες τους εταιριες η τους αγορασανε απο το δημοσιο...
koulouri Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον αν περασεις με κοκκινο βραδυ σε ενα δρομο που δεν υπαρχει ουτε ενα αμαξι ( και δεν προκαλεσεις ατυχημα εννοειται ) και δεν ειναι καποιος τροχονομος να επιβεβαιωσει την παραβαση δεν πληρωνεις προστιμο ετσι δεν ειναι; Οποτε αν δεν ειναι καποιος τροχονονος να σε κανει ελεγχο στα διοδια δεν πληρωνεις προστιμο.. βεβαια αν σε σταματησει πιο μετα θα σου ζητησει αποδειξη πληρωμης.. αλλα εχω δικιο στη σκεψη μου;; Sent from my iPhone using Insomnia
pournaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον αν περασεις με κοκκινο βραδυ σε ενα δρομο που δεν υπαρχει ουτε ενα αμαξι ( και δεν προκαλεσεις ατυχημα εννοειται ) και δεν ειναι καποιος τροχονομος να επιβεβαιωσει την παραβαση δεν πληρωνεις προστιμο ετσι δεν ειναι; Οποτε αν δεν ειναι καποιος τροχονονος να σε κανει ελεγχο στα διοδια δεν πληρωνεις προστιμο.. βεβαια αν σε σταματησει πιο μετα θα σου ζητησει αποδειξη πληρωμης.. αλλα εχω δικιο στη σκεψη μου;; Sent from my iPhone using Insomnia Ξεχασες την τεχνολογια (you know... camera).
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον αν περασεις με κοκκινο βραδυ σε ενα δρομο που δεν υπαρχει ουτε ενα αμαξι ( και δεν προκαλεσεις ατυχημα εννοειται ) και δεν ειναι καποιος τροχονομος να επιβεβαιωσει την παραβαση δεν πληρωνεις προστιμο ετσι δεν ειναι; Οποτε αν δεν ειναι καποιος τροχονονος να σε κανει ελεγχο στα διοδια δεν πληρωνεις προστιμο.. βεβαια αν σε σταματησει πιο μετα θα σου ζητησει αποδειξη πληρωμης.. αλλα εχω δικιο στη σκεψη μου;; Sent from my iPhone using Insomnia Όταν το κράτος νομοθετεί παράλογα, βάζει τον πολίτη στο τριπάκι να σκέφτεται μαλακίες. Nothing personal φίλε.
koulouri Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 πουρνανας: οι καμερες ειναι των διοδιων και οχι της τροχαιας..Οποτε ας γραψουν ουι θελουν.. φυσικς: δε παρεξηγω φιλε αλλα δε καταλαβα και τις εννοεις!! Sent from my iPhone using Insomnia
pournaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 πουρνανας: οι καμερες ειναι των διοδιων και οχι της τροχαιας..Οποτε ας γραψουν ουι θελουν.. φυσικς: δε παρεξηγω φιλε αλλα δε καταλαβα και τις εννοεις!! Sent from my iPhone using Insomnia Τι σημασια εχει τινος ειναι; Αν η τροχαια ζητησει φωτογραφιες απο τις καμερες των διοδιων και εισαι εσυ μεσα, θα ζητησεις εξαιρεση, και με ποια δικαιολογια; Δεν γραφει πουθενα οτι η καμερα πρεπει να ειναι της τροχαιας. Δε σε κυνηγαει για υπερβολικη ταχυτητα που να θελει καμερα παραλληλα με ρανταρ που να σου τυπωσει και την ταχυτητα.
koulouri Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 χωρις να ειμαι ειδικος πιστευω ( και κυριως θελω να πιστευω ) πως δεν ισχυει αυτο που λες!! :Ρ και πιστευω οτι θελεις και συ να το πιστευεις αυτο που πιστευω!!! Sent from my iPhone using Insomnia
koulouri Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 just for the record χθες απο Καλαματα -> Αθηνα δε πληρωσαμε πουθενα& σε κατι διοδια εξω απο την Αθηνα ( συγγνωμη που δε ξερω ποια αλλα δεν ειναι απο δω ) υπηρχαν αστυνομικοι 2 περιπολικα και σταματαμε πριν περασουμε να τους ρωτησουμε τι θα γινει αν περασουμε χωρις να πληρωσουμε και μας ειπαν ΤΙΠΟΤΑ απολυτως, δεν τους εχει ερθει κατι& πως και να τους ερθει δε ξερουν κατα ποσο θα γραφουν τις παραβασεις αφου θεωρουν κι αυτοι πως ειναι παραλογο.. Βεβαια εμενα προσωπικα με ανησυχει που φεν ψηφιστηκε ακομα γιατι μπορει να προσπαθησουν να τελειοποιησουν τον νομο ωστε να μην μπορουμε να βρουμε κατι για να τον ανατρεψουμε.. Sent from my iPhone using Insomnia
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 απ οσο μου χουνε πει ο νομος αμα ψηφιστει και δημοσιευθει σε φεκ θα ειναι αντισυνταγματικος,και θα πεσει προσφυγη σε σ.τ.ε. ο ντορος παντως γινεται οχι γιατι χανει λεφτα το κρατος,αλλα γιατι χανει λεφτα ο μπομπολας.
koulouri Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 συμφωνω μαζι σου.. Επισης κανοντας μια συζητηση με αστυνομο μου ειπε πως θελουν να θεωρησουν οτι η μη πληρωμη διοδιων προκαλει παρακολληση συγκοινωνιας που ενταξει δε θα το σχολιασω.. Παντως εμεις που δεν πληρωνουμε ποθλυθενα πιο γρηγορα απ ολους περναμε!! Sent from my iPhone using Insomnia
cyber_katsarida Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 συμφωνω μαζι σου.. Επισης κανοντας μια συζητηση με αστυνομο μου ειπε πως θελουν να θεωρησουν οτι η μη πληρωμη διοδιων προκαλει παρακολληση συγκοινωνιας που ενταξει δε θα το σχολιασω.. Παντως εμεις που δεν πληρωνουμε ποθλυθενα πιο γρηγορα απ ολους περναμε!! Sent from my iPhone using Insomnia ή είναι ηλίθιοι ή θεωρούν εμάς ηλίθιους. (μάλλον το δεύτερο)
firewalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί έχω την εντύπωση πως ψηφίστηκε;
koulouri Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 και εγω ειχα αυτην την εντυπωση αλλα @@ Sent from my iPhone using Insomnia
Luxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Σημερα πρωτη φορα πετυχα το κινημα με τα διοδια " ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ " και δε πληρωσα τα 2 τελευταια διοδια απο Θεσσαλονικη για Αθηνα. Τυχερος ημουν, γιατι και στα 2, τελευταια στιγμη ηρθαν στη λωριδα μου. Εγω τους ειχα δει και πηγαινα αργα-αργα Καλη φαση παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις