pournaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 παμε παλι αυτο δεν ισχυει εκτος κι αν εχεις στοιχεια που δε ξερει κανεις αλλος. Ειναι απο την ιδια πηγη που παιρνεις κι εσυ τα δικα σου που λες για τα 450μυρια της αττικης, για την ηδη εξοφληση της, για το μπορουμε να φτιαξουμε με τα τελη κλπ. Αφου αυτος πρεπει να πιστεψει εσενα, εσυ γιατι δεν πιστευεις αυτον;
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 εγω παρεθεσα πηγες.μπορεις να τις κοιταξεις.
naftis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 παμε παλι αυτο δεν ισχυει εκτος κι αν εχεις στοιχεια που δε ξερει κανεις αλλος. Εχω πηγή εξαιρετικά αξιόπιστη, το θέμα είναι ότι, ότι και να σας πούμε θα λέτε "δεν πληρώνω διόδια" με το έτσι θέλω. Καθαρά σε στυλ "μαζί θα τα φάμε" Επειδή δεν μπορώ τώρα θα τα πούμε αργότερα. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχεις αντιληφθεί ότι οι Ελληνικοί αυτοκινητόδρομοι άρχισαν να παραδίδονται μετά το 1999. Δεν ταξιδεύεις συχνά ή τα έχεις βρει έτοιμα λόγω ηλικίας ?
Panahs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σχετικά με τα διόδια και την Ευρώπη: http://www.newsday.gr/article/20321/e-ellada-den-anekei-sten-europe
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εχω πηγή εξαιρετικά αξιόπιστη, το θέμα είναι ότι, ότι και να σας πούμε θα λέτε "δεν πληρώνω διόδια" με το έτσι θέλω. Καθαρά σε στυλ "μαζί θα τα φάμε" Επειδή δεν μπορώ τώρα θα τα πούμε αργότερα. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχεις αντιληφθεί ότι οι Ελληνικοί αυτοκινητόδρομοι άρχισαν να παραδίδονται μετά το 1999. Δεν ταξιδεύεις συχνά ή τα έχεις βρει έτοιμα λόγω ηλικίας ? το οτι παραδοθηκαν συντομα δε σημαινει οτι αποσβεστηκαν.εδω αποσβεστηκε και η αττικη οδος και η γεφυρα εκτος κι αν εννοεις αποσβεση του τρομερου εργου που γινεται εδω και 3000 χρονια στη κορινθου πατρων εκτος αυτου τι σοι αποσβεση γινεται οταν τα λεφτα τα εχει δωσει το κρατος? αν ο ιδιωτης ειχε απαλλοτροιωσει δικες του εκτασεις και εφτιαχνε το δικο του δρομο,τοτε ας εβαζε οσα διοδια ηθελε.αλλα με ξενα λεφτα και σε ξενα χωραφια δε κανεις οτι γουσταρεις,εκτος κι αν εχεις τα χοντρα μεσα
marios_geo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 το οτι παραδοθηκαν συντομα δε σημαινει οτι αποσβεστηκαν.εδω αποσβεστηκε και η αττικη οδος και η γεφυρα εκτος κι αν εννοεις αποσβεση του τρομερου εργου που γινεται εδω και 3000 χρονια στη κορινθου πατρων εκτος αυτου τι σοι αποσβεση γινεται οταν τα λεφτα τα εχει δωσει το κρατος? αν ο ιδιωτης ειχε απαλλοτροιωσει δικες του εκτασεις και εφτιαχνε το δικο του δρομο,τοτε ας εβαζε οσα διοδια ηθελε.αλλα με ξενα λεφτα και σε ξενα χωραφια δε κανεις οτι γουσταρεις,εκτος κι αν εχεις τα χοντρα μεσα Ξέρεις πόση είναι η συμμετοχή του δημοσίου, πόσα δίνει η ΕΕ και πόσα ο ιδιώτης; Το να παραθέτει καποιος στοιχεία από internet, και ιδίως βασισμένα σε κάτι άγνωστα blog, έχει τόση αξία όση και να διαβάσω το blog του Λιακόπουλου ότι κυκλοφορούν Βρυλ ανάμεσά μας...
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ξέρεις πόση είναι η συμμετοχή του δημοσίου, πόσα δίνει η ΕΕ και πόσα ο ιδιώτης; Το να παραθέτει καποιος στοιχεία από internet, και ιδίως βασισμένα σε κάτι άγνωστα blog, έχει τόση αξία όση και να διαβάσω το blog του Λιακόπουλου ότι κυκλοφορούν Βρυλ ανάμεσά μας... περιμενω να παραθεσεις κατι πιο αντικειμενικο. α.το site της αττικης οδου δε μετραει,γιατι μου ακουγεται το ιδιο με το να λεει ενας πολιτικος δεν εκλεψα.
pournaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη αν κανω εγω αυριο site που να λεει οτι η αττικη κοστισε 100μυρια μονο, θα ειναι αξιοπιστο επειδη δεν ειναι της εταιριας; Αυτος που θεωρησε οτι κοστισε 450 μπορει να μας ανλυσει αυτα τα 450, ποσα πηγαν στο μπετο, ποσα πηγαν στην ασφαλτο, ποσα πηγαν στη συντηρηση, ποσα πηγαν στον κοσμο που συνεχιζει να δουλευει εκει, ποσα πηγαν στις απαλλωτριωσεις, και τελος ποσα πηγαν στο σχεδιασμο; Εχεις καποια εγκυρη πηγη που να τα λεει ολα αυτα;
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) δες τα λινκ.τοσο αναλυτικα μη περιμενεις να τα βρεις,γιατι μονο οι ιδιοι ξερουν...και φυσικα σιγα που θα πουνε... http://www.youtube.com/watch?v=PvL-7trfMkg Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2011 από Ntinaras
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jz7hb1kBeO8
cyber_katsarida Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 διάβασα σε εφημερίδα ότι ετοιμάζουν να στείλουν (Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου) διαταγές πληρωμής σε 600 άτομα που δεν πλήρωσαν σε διόδια. απόσπασμα "«Έχουμε συγκεντρώσει φωτογραφικό υλικό και έχουμε ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο, το Υποδο- μών, να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες», δή- λωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος της κοινοπραξίας και πρόσθεσε: «Οι "τζαμπατζήδες" θα λάβουν επιστολή να εξοφλήσουν το ποσό εντός 20 ημερών και αν δεν συμμορφωθούν, θα εκδοθούν διαταγές πληρωμής." και ρωτάω τώρα: υπάρχει άτομο που έχει πληρώσει με αυτή τη διαδικασία; δεν ξέρω βασικά αν έχει σταλθεί παλαιότερα τέτοιο πακετάκι σε οδηγούς
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, στον "Αυτοκινητόδρομο Αιγίου" έχουν δοθεί τα στοιχεία 500 οδηγών. Επειδή είναι μαθηματικά βέβαιο το τι θα ακολουθήσει, να τονίσω ότι δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει, αν προσπαθούν να "ψαρώσουν" τους οδηγούς ή οτιδήποτε άλλο, παραθέτω το σύνδεσμο απλά για να υπάρχει μια πηγή και σημείο αναφοράς εάν και εφόσον θελήσει κάποιος να συζητήσει.
leonidasgr2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 καλα γιατι δεν σηκωνετε καμια μπάρα? ειχα περασει 1 φορα (ηταν ηδη σηκωμενη απο αλλον) στα 1α διοδια αθηνων-λειβαδιάς .. Το αίσχος είναι πως έχουν διοδια για να μπεις κ να βγείς απο τον αυτοκινητόδρομο στα 0,95ευρώ > αφού δεν τους ανηκει εκεινο το κομάτι...
Ntinaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εναμισι χρονο τωρα περιμενουμε τα χαρτακια... ακομα να ρθουν... τα μμε ειναι τιγκα στη παραπληροφορηση.κονομα τρελλη πεφτει μετα το 66λεπτο εχει θεμα διοδιων με μαγκριωτη http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_vkg$v3_fe_wg_a%3D
Προτεινόμενες αναρτήσεις