Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΙΟΔΙΑ http://www.defencenet.gr/news/?p=48752 Περίεργο μου φάνηκε να συγκινείται Κινεζικό δικαστήριο από εκστρατεία στο internet, αλλά η είδηση μάλλον επιβεβαιώνεται και εκτός των blogs.
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ksWVIpAgW6M
pournaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ksWVIpAgW6M Να, για αυτο ειμαι τελειως αντιθετος με το εν λογω κινημα, για αυτο λεω οτι λαικιζετε. Ποιον ακριβως πειραξε η γεφυρα και ποιανου τους παραδρομους εκλεισε; Τι ειχες πριν απο τη γεφυρα και γιατι δεν το χρησιμοποιεις τωρα; Ποσο πληρωνες πριν τη γεφυρα και ποσο πληρωνεις τωρα, και παραλληλα ποσο χρονο εκανες και ποσο κανεις τωρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΙΟΔΙΑ http://www.defencenet.gr/news/?p=48752 εξοικονόμησε λέει σύμφωνα με τις Αρχές 420.000 euro μην πληρώνοντας διόδια? τι τιμές διοδίων έχουν εκεί? πόσες φορές τα πέρναγε την ώρα?
35apontos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Άμα δε βιάζεσαι,πας με φερυμπότ,δεν άλλαξε κάτι για σένα. Άμα καίγεσαι,πληρώνεις 12.20€. Σε καμία περίπτωση νταηλίκι,πάει κλοπή η δουλειά.Άμα είναι ακριβά,δε πας.Άμα ξεπουλήσανε το βιος μας,πάμε επανάσταση.Αλλιώς είπαμε,είναι κλοπή. Τέλος.
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Να, για αυτο ειμαι τελειως αντιθετος με το εν λογω κινημα, για αυτο λεω οτι λαικιζετε. Ποιον ακριβως πειραξε η γεφυρα και ποιανου τους παραδρομους εκλεισε; Τι ειχες πριν απο τη γεφυρα και γιατι δεν το χρησιμοποιεις τωρα; Ποσο πληρωνες πριν τη γεφυρα και ποσο πληρωνεις τωρα, και παραλληλα ποσο χρονο εκανες και ποσο κανεις τωρα; για πες μου με ποιανου λεφτα εγινε.
pournaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 για πες μου με ποιανου λεφτα εγινε. Με λεφτα απο τα τελη κυκλοφοριας, τα οποια εκτος των αλλων θα φτασουν και για τη συντηρηση της καθε χρονο, και για την κατασκευη και συντηρηση των υπολοιπων οδικων εργων της ελλαδας.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Όσον αφορά τη γέφυρα, και χωρίς να είμαι υπέρ του να περνάει κάποιος χωρίς να πληρώσει διόδια από εκεί... είμαι απλά περίεργος. Τα 12,20€ με ποιά λογική καθορίστηκαν;
cb_papi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει το Φερρυ μποτ. Βέβαια τα χρήματα πάνε σε μία εταιρία η οποία έδωσε μόνο το 10% του κεφαλαίου για να φτιαχτεί η γέφυρα. Και θα την εκμεταλλεύονται μέχρι το 2039 νομίζω.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ήδη εδώ και μέρες το κράτος συμφώνησε να δίνει τα στοιχεία των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων στις εταιρίες, οι οποίες θα αρχίσουν να στέλνουν διαταγές πληρωμής. Η αρχή προσωπικών δεδομένων το επέτρεψε βλέπετε... Ό,τι να ναι στην Ελλάδα. Δικαιοσύνη, ανεξάρτητες αρχές, όλα ανεξάρτητα.
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ήδη εδώ και μέρες το κράτος συμφώνησε να δίνει τα στοιχεία των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων στις εταιρίες, οι οποίες θα αρχίσουν να στέλνουν διαταγές πληρωμής. Η αρχή προσωπικών δεδομένων το επέτρεψε βλέπετε... Ό,τι να ναι στην Ελλάδα. Δικαιοσύνη, ανεξάρτητες αρχές, όλα ανεξάρτητα. μπα το μονο που εγινε ειναι οτι ο προεδρος της απδ εδωσε μια γνωμοδοτηση που ελεγε οτι μπορουν να σου βρουν τα στοιχεια,αλλα δε μπορουν να σε παρουν φωτογραφια αρα νομικα δε μπορουν να σε κηνυγησουν,γιατι απαιτηται φωτογραφια... το πιο πιθανο ειναι να αρχισουν να στελνουν εκφοβιστικα χαρτακια του στυλ χρωστας 3.90 πλερωσε με αλλιως θα φωναξω τον μπαμπη το σουγια
slvsnt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 μπα το μονο που εγινε ειναι οτι ο προεδρος της απδ εδωσε μια γνωμοδοτηση που ελεγε οτι μπορουν να σου βρουν τα στοιχεια,αλλα δε μπορουν να σε παρουν φωτογραφια αρα νομικα δε μπορουν να σε κηνυγησουν,γιατι απαιτηται φωτογραφια... το πιο πιθανο ειναι να αρχισουν να στελνουν εκφοβιστικα χαρτακια του στυλ χρωστας 3.90 πλερωσε με αλλιως θα φωναξω τον μπαμπη το σουγια ρε παιδιά από καθένα ακούω και κάτι διαφορετικό. τελικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για να μας κυνηγήσουν; είσαι σίγουρος γι αυτό που λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις