Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΙΟΔΙΑ :lol: :lol: :lol:

http://www.defencenet.gr/news/?p=48752

Περίεργο μου φάνηκε να συγκινείται Κινεζικό δικαστήριο από εκστρατεία στο internet, αλλά η είδηση μάλλον επιβεβαιώνεται και εκτός των blogs.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να, για αυτο ειμαι τελειως αντιθετος με το εν λογω κινημα, για αυτο λεω οτι λαικιζετε.

Ποιον ακριβως πειραξε η γεφυρα και ποιανου τους παραδρομους εκλεισε; Τι ειχες πριν απο τη γεφυρα και γιατι δεν το χρησιμοποιεις τωρα; Ποσο πληρωνες πριν τη γεφυρα και ποσο πληρωνεις τωρα, και παραλληλα ποσο χρονο εκανες και ποσο κανεις τωρα;

• Super Moderators
Δημοσ.

ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΙΟΔΙΑ :lol: :lol: :lol:

http://www.defencenet.gr/news/?p=48752

εξοικονόμησε λέει σύμφωνα με τις Αρχές 420.000 euro μην πληρώνοντας διόδια? τι τιμές διοδίων έχουν εκεί? πόσες φορές τα πέρναγε την ώρα? :rolleyes:

Δημοσ.

Άμα δε βιάζεσαι,πας με φερυμπότ,δεν άλλαξε κάτι για σένα.

Άμα καίγεσαι,πληρώνεις 12.20€.

Σε καμία περίπτωση νταηλίκι,πάει κλοπή η δουλειά.Άμα είναι ακριβά,δε πας.Άμα ξεπουλήσανε το βιος μας,πάμε επανάσταση.Αλλιώς είπαμε,είναι κλοπή.

Τέλος.

Δημοσ.

Να, για αυτο ειμαι τελειως αντιθετος με το εν λογω κινημα, για αυτο λεω οτι λαικιζετε.

Ποιον ακριβως πειραξε η γεφυρα και ποιανου τους παραδρομους εκλεισε; Τι ειχες πριν απο τη γεφυρα και γιατι δεν το χρησιμοποιεις τωρα; Ποσο πληρωνες πριν τη γεφυρα και ποσο πληρωνεις τωρα, και παραλληλα ποσο χρονο εκανες και ποσο κανεις τωρα;

για πες μου με ποιανου λεφτα εγινε.

Δημοσ.

για πες μου με ποιανου λεφτα εγινε.

Με λεφτα απο τα τελη κυκλοφοριας, τα οποια εκτος των αλλων θα φτασουν και για τη συντηρηση της καθε χρονο, και για την κατασκευη και συντηρηση των υπολοιπων οδικων εργων της ελλαδας.

• Moderators
Δημοσ.

Όσον αφορά τη γέφυρα, και χωρίς να είμαι υπέρ του να περνάει κάποιος χωρίς να πληρώσει διόδια από εκεί... είμαι απλά περίεργος. Τα 12,20€ με ποιά λογική καθορίστηκαν;

Δημοσ.

Υπάρχει το Φερρυ μποτ. Βέβαια τα χρήματα πάνε σε μία εταιρία η οποία έδωσε μόνο το 10% του κεφαλαίου για να φτιαχτεί η γέφυρα. mad.png

Και θα την εκμεταλλεύονται μέχρι το 2039 νομίζω.

Δημοσ.

Ήδη εδώ και μέρες το κράτος συμφώνησε να δίνει τα στοιχεία των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων στις εταιρίες, οι οποίες θα αρχίσουν να στέλνουν διαταγές πληρωμής.

Η αρχή προσωπικών δεδομένων το επέτρεψε βλέπετε... :mrgreen:

Ό,τι να ναι στην Ελλάδα. Δικαιοσύνη, ανεξάρτητες αρχές, όλα ανεξάρτητα.

Δημοσ.

Ήδη εδώ και μέρες το κράτος συμφώνησε να δίνει τα στοιχεία των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων στις εταιρίες, οι οποίες θα αρχίσουν να στέλνουν διαταγές πληρωμής.

Η αρχή προσωπικών δεδομένων το επέτρεψε βλέπετε... :mrgreen:

Ό,τι να ναι στην Ελλάδα. Δικαιοσύνη, ανεξάρτητες αρχές, όλα ανεξάρτητα.

μπα

το μονο που εγινε ειναι οτι ο προεδρος της απδ εδωσε μια γνωμοδοτηση που ελεγε οτι μπορουν να σου βρουν τα στοιχεια,αλλα δε μπορουν να σε παρουν φωτογραφια

αρα νομικα δε μπορουν να σε κηνυγησουν,γιατι απαιτηται φωτογραφια...

το πιο πιθανο ειναι να αρχισουν να στελνουν εκφοβιστικα χαρτακια του στυλ χρωστας 3.90 πλερωσε με αλλιως θα φωναξω τον μπαμπη το σουγια

Δημοσ.

μπα

το μονο που εγινε ειναι οτι ο προεδρος της απδ εδωσε μια γνωμοδοτηση που ελεγε οτι μπορουν να σου βρουν τα στοιχεια,αλλα δε μπορουν να σε παρουν φωτογραφια

αρα νομικα δε μπορουν να σε κηνυγησουν,γιατι απαιτηται φωτογραφια...

το πιο πιθανο ειναι να αρχισουν να στελνουν εκφοβιστικα χαρτακια του στυλ χρωστας 3.90 πλερωσε με αλλιως θα φωναξω τον μπαμπη το σουγια

ρε παιδιά από καθένα ακούω και κάτι διαφορετικό.

τελικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για να μας κυνηγήσουν;

είσαι σίγουρος γι αυτό που λες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...