marios_geo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Aντι για τα παραπονα στον βουλευτη δεν ειναι καλυτερα οι πραξεις του Δημαρχου ? Τελικα τι θελουμε.Να ασχολουνται με τα προβληματα η οχι ? Η μας πειραζουν ολα ? (μεχρι να ερθουν στο δικο μας χωριο) Άρα οι νόμοι είναι κάτι σχετικό, που θα τους εφαρμόζουμε μόνο αμά μας συμφέρουν. Αλλιώς παίρνω τη φαγάνα μου και σας έφαγα. Δεν κάνει πρόοδο η συζήτηση, ξαναανακυκλώνουμε τα ίδια.
bluesattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Άρα οι νόμοι είναι κάτι σχετικό, που θα τους εφαρμόζουμε μόνο αμά μας συμφέρουν. Αλλιώς παίρνω τη φαγάνα μου και σας έφαγα. Δεν κάνει πρόοδο η συζήτηση, ξαναανακυκλώνουμε τα ίδια. Δειξε μου αν θελεις τι ακριβως λεει ο νομος , πως εφαρμοζεται σε αυτη την περιπτωση κλπ , τι ισχυε στο παρελθον με τις καρτες , τι θα επρεπε να ισχυε αν ηταν λαθος, τι ισχυει τωρα,η τι θα πρεπει να ισχυει στο μελλον κατα τη (νομικη )σου γνωμη.Επειδη εχω μπερδευτει ομολογω.Ανελυσε τα να προχωρησει η συζητηση
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Άρα οι νόμοι είναι κάτι σχετικό, που θα τους εφαρμόζουμε μόνο αμά μας συμφέρουν. Αλλιώς παίρνω τη φαγάνα μου και σας έφαγα. Δεν κάνει πρόοδο η συζήτηση, ξαναανακυκλώνουμε τα ίδια. δεν υπαρχει σε κανενα νομο η απαγορευση διελευσης το συνταγμα αλλα λεει...αλλα εκει γαργαρα...
pournaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ρε φίλε έχεις καταλάβει τι έγινε σε αυτή την περιοχή; Η εταιρεία έβαλε διόδια στο δρόμο χωρίς να υπάρχουν ελεύθεροι παράδρομοι όπως ορίζεται από το νόμο και ζητούσε και από πάνω κανονικά λεφτά από τους κατοίκους που είναι αναγκασμένοι να περνάνε καθημερινά από αυτό το σημείο. Σου φαίνεται σωστό αυτό που γίνεται; IMO πολύ καλά έκαναν που άνοιξαν παράδρομο, που πιο πολύ βέβαια είναι μία ένδοιξη διαμαρτυρίας... Γνωριζεις μηπως στην περιοχη εκεινη πως ειναι ο δρομος, πως ειναι ο παραδρομος και πως ενωνεται με το δρομο; Αν ο καημενος ο αγροτης βγει απο τον παραδρομο με το ντατσουν, και γινει μαλλιοκουβαρα με τον διερχομενο απο την εθνικη που παει με 150, ποιος θα παρει την ευθυνη για το οτι υπηρχε ανοικτη αυτη η διασταυρωση; Α επισης, μπορεις να μας παραπεμψεις λιγο στο νομο που λεει οτι πρεπει να υπαρχουν παραδρομοι εκει που εχει διοδια;
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Γνωριζεις μηπως στην περιοχη εκεινη πως ειναι ο δρομος, πως ειναι ο παραδρομος και πως ενωνεται με το δρομο; Αν ο καημενος ο αγροτης βγει απο τον παραδρομο με το ντατσουν, και γινει μαλλιοκουβαρα με τον διερχομενο απο την εθνικη που παει με 150, ποιος θα παρει την ευθυνη για το οτι υπηρχε ανοικτη αυτη η διασταυρωση; Α επισης, μπορεις να μας παραπεμψεις λιγο στο νομο που λεει οτι πρεπει να υπαρχουν παραδρομοι εκει που εχει διοδια; 1ον το οριο ειναι 120 και οχι 150 2ον εχει λεα,αν ο καραμητρος παει και οδηγει με 150 στη λεα τοτε καλα θα κανει να μη κυκλοφορει καθολου
pournaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 1ον το οριο ειναι 120 και οχι 150 2ον εχει λεα,αν ο καραμητρος παει και οδηγει με 150 στη λεα τοτε καλα θα κανει να μη κυκλοφορει καθολου Η συνδεση οτιδηποτε με μια εθνικη απαιτει δημιουργια κομβου για αποφυγη τετοιων περιστατικων. Τωρα για τους καραμητρους, προφανως κανεις πλακα, βρες μου εναν εσυ που παει με τα ορια που υποδικνυει η τροχαια, και τους υπολοιπους τους αναγκαζουμε να μην κυκλοφορουν καθολου.
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Η συνδεση οτιδηποτε με μια εθνικη απαιτει δημιουργια κομβου για αποφυγη τετοιων περιστατικων. Τωρα για τους καραμητρους, προφανως κανεις πλακα, βρες μου εναν εσυ που παει με τα ορια που υποδικνυει η τροχαια, και τους υπολοιπους τους αναγκαζουμε να μην κυκλοφορουν καθολου. εγω ειναι πολυ γαματος ο ελληναρας που παει με 150 και προσπερναει απο τη λεα βεβαια,γινεται να περιμενει?γι αυτο πλερωσε διοδια,για να κανει οτι γουσταρει. οπως λενε και πολλοι ελληναραδες σε υπαλληλους και σερβιτορους "εγω πλερωνω,γι αυτο βουλοστο και κανε οτι σου λεω"
Dropsreef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Θα ήθελα να δω ολους εσας που επικαλεισθε την δικαιολογια οτι τα διόδια θα επιφέρουν ταχυτερη κατασκευη των αυτοκινητοδρόμων ποια θα ήταν η αντίδραση σας αν σε μια απόσταση 20-30χμ (χωρίς εναλλακτική διαδρομή) σας υποχρέωναν να καταβάλλεται καθημερινά τουλάχιστον 6€ (υπολογίστε σε μηνιαία βάση ανάλογα με τις εργάσιμες ημέρες σας) Έχω την αίσθηση πως η φράση μακριά απο τον κ@λο μας και οπου θέλει ας μπει ταιριάζει "γάντι" στο συγκεκριμένο topic
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 1ον το οριο ειναι 120 και οχι 150 αν θυμάμαι καλά τα όρια δεν ήταν να αλλάξουν σε +10km/h ? δλδ 130km/h...
marios_geo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Θα ήθελα να δω ολους εσας που επικαλεισθε την δικαιολογια οτι τα διόδια θα επιφέρουν ταχυτερη κατασκευη των αυτοκινητοδρόμων ποια θα ήταν η αντίδραση σας αν σε μια απόσταση 20-30χμ (χωρίς εναλλακτική διαδρομή) σας υποχρέωναν να καταβάλλεται καθημερινά τουλάχιστον 6€ (υπολογίστε σε μηνιαία βάση ανάλογα με τις εργάσιμες ημέρες σας) Έχω την αίσθηση πως η φράση μακριά απο τον κ@λο μας και οπου θέλει ας μπει ταιριάζει "γάντι" στο συγκεκριμένο topic Έισαι από τους άτυχους. Πόσοι είναι σαν εσένα σε αυτή την κατάσταση; Και στο κάτω κάτω προσαρμόσου, βρες συνάδερφοους να μοιραστείς το κόστος. Τί θες να γίνει δηλαδή, για 100 άτομα να σταματήσουμε την εθνική;
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Έισαι από τους άτυχους. Πόσοι είναι σαν εσένα σε αυτή την κατάσταση; Και στο κάτω κάτω προσαρμόσου, βρες συνάδερφοους να μοιραστείς το κόστος. Τί θες να γίνει δηλαδή, για 100 άτομα να σταματήσουμε την εθνική; ατυχους?εριξε κανεις ζαρια η εγινε καμια κληρωση?εννοεις ειναι απο τους μ@λ@κες που τους γδερνουν καθε μερα οταν παθεις καρκινο,θα σου πω εγω "τι θες να γινει?για 5 ατομα να χτισουμε νοσοκομειο?ψοφα μονος σου στη γωνια εκει,και προσεχε μη λερωσεις"
Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Έισαι από τους άτυχους. Πόσοι είναι σαν εσένα σε αυτή την κατάσταση; Και στο κάτω κάτω προσαρμόσου, βρες συνάδερφοους να μοιραστείς το κόστος. Τί θες να γίνει δηλαδή, για 100 άτομα να σταματήσουμε την εθνική; Ποια 100 άτομα ρε αδερφέ? 100 άτομα δουλεύουν μακρυά από την πόλη τους? Ρε τι διαβάζουμε... Να προσαρμοστούν αυτοί στα ελληνικά δεδομένα της εξωφρενικής φορολόγησης και του χαμηλόμισθου μέσου Έλληνα και να αρνηθούν να πληρώσουν την προμήθεια στους κλέφτες με τους οποίους σύναψαν τις συμβάσεις παραχώρησεις. Να πάει το διόδιο στο 1€ maximum kαι να ταξιδεύεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη με 10€ πήγαινε έλα. Κάθε λαμόγιο πάει και στρώνει 30 χλμ ασφάλτου και ζητάει 2,70 από κάθε διερχόμενο, όσο δηλαδή κοστίζει και η είσοδος στην Αττική Οδό για ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο. Αν αύριο σου βάλουν φόρο και στον αέρα που αναπνέεις με την αιτιολογία ότι θα τον κάνουν καθαρότερο ξαναέλα να γράψεις αυτά που γράφεις.
marios_geo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ο λαικισμός και η βλακεία πρέπει να έχει ένα όριο. Κάποιοι το ξεπερνάτε συνεχώς. Τί σχέση έχει τώρα το νοσομοκείο; Αν μετέφεραν τα διόδια 20 χλμ παρακάτω (ώστε αυτός να πέι στη δουλεια του τζάμπα), κάποιοι άλλοι σε εκείνη τη περιοχη δεν θα θίγονταν; Τι να γίνει δηλαδή; Έπίσης άλλο 100 άτομα μακρυά από την πόλη τους, και άλλο 100 άτομα που δεν έχουν εναλλακτικη διαδρομη, δεν έχουν ΜΜΜ και είναι στα 20 χλμ. Συγκεντρώσου... Όταν βρεις εργολάβο που να αναλάβει το κόστος της κατσκευής και να έχει τα διόδια 1 ευρώ, θα σου δώσουμε το νόμπελ οικονομικών...
Dropsreef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Έχω την αίσθηση πως η φράση μακριά απο τον κ@λο μας και οπου θέλει ας μπει ταιριάζει "γάντι" στο συγκεκριμένο topic Έισαι από τους άτυχους. Πόσοι είναι σαν εσένα σε αυτή την κατάσταση; Eίδες τι ωραία που συνδυάζονται τα δυο μηνυματάκια???
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αχ κ να υπήρχαν αρνητικοί ψήφοι μόνο γι αυτό το τόπικ. Τριψήφια θα χτυπούσαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις