Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι δεν αστειεύομαι, σε σύγκριση με αυτό που έχω εδω κάτω, Πατρών-Κορίνθου, την εθνική Αθήνα-Θεσσαλονίκη την θεωρώ δρομάρα.

A, εντάξει. Δε θυμάμαι αν το κομμάτι Πατρών-Κορίνθου είναι καλό ή όχι, αλλά φαντάζομαι ότι μπροστά στους επαρχιακούς δρόμους της Βουλγαρίας θα το θεωρείς δρομάρα κι αυτό.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
A, εντάξει. Δε θυμάμαι αν το κομμάτι Πατρών-Κορίνθου είναι καλό ή όχι, αλλά φαντάζομαι ότι μπροστά στους επαρχιακούς δρόμους της Βουλγαρίας θα το θεωρείς δρομάρα κι αυτό.

Δεν νομίζω.......

εντίτ, Τί παράπονα έχετε απο τον δρόμο Αθηνών-Θεσσαλονίκης??? (δεν ειρωνεύομαι)

Δημοσ.
εντίτ, Τί παράπονα έχετε απο τον δρόμο Αθηνών-Θεσσαλονίκης??? (δεν ειρωνεύομαι)

Είναι γεμάτος λακκούβες, μαζεύει άπειρα νερά όταν βρέχει, δεν είναι ολοκληρωμένος, μερικές φορές έχει μια λωρίδα, άλλες φορές έχει μια λωρίδα που θεωρείται δύο λωρίδες, και για όλα αυτά πληρώνουμε διόδια εδώ και δεκαετίες.

Θες κι άλλα;

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις οτι δεν υπάρχει δρόμος εδώ και 6 μήνες και πηγαίνεις μέσω Κοζάνης ή μέσω Αγιόκαμπου;

Και αν υπήρχε θα έπρεπε να περάσεις τα τέμπη; Και για να φτάσεις τέμπη θα έπρεπε να περάσεις απο τις μονδρομημένες στροφές του Αγ.Παντελεήμωνα; Η γυρνώντας μετά τα Μάλγαρα για θεσσαλονίκη να μπείς στην εθνική με τις περισσότερες λακούβες έβερ; Και οτι μετά την λαμία ο δρόμος ούτε λίγο ούτε πολύ ΜΟΝΟΔΡΟΜΕΙΤΑΙ για μεγάλο μέρος του; Υπάρχει εθνική που έχει ΜΙΑ λωρίδα κυκλοφορίας για κάθε κατεύθυνση; (αν δεν έχουν έργα όπως μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές και εκεί πάει τρελό κοκομπλόκο).

Τι λέμε τώρα;

Δημοσ.
Αν εξαιρέσεις οτι δεν υπάρχει δρόμος εδώ και 6 μήνες και πηγαίνεις μέσω Κοζάνης ή μέσω Αγιόκαμπου;

Και αν υπήρχε θα έπρεπε να περάσεις τα τέμπη; Και για να φτάσεις τέμπη θα έπρεπε να περάσεις απο τις μονδρομημένες στροφές του Αγ.Παντελεήμωνα; Η γυρνώντας μετά τα Μάλγαρα για θεσσαλονίκη να μπείς στην εθνική με τις περισσότερες λακούβες έβερ; Και οτι μετά την λαμία ο δρόμος ούτε λίγο ούτε πολύ ΜΟΝΟΔΡΟΜΕΙΤΑΙ για μεγάλο μέρος του; Υπάρχει εθνική που έχει ΜΙΑ λωρίδα κυκλοφορίας για κάθε κατεύθυνση; (αν δεν έχουν έργα όπως μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές και εκεί πάει τρελό κοκομπλόκο).

Τι λέμε τώρα;

Πηγαίνοντας προς Λευκάδα,με το που περάσεις την γέφυρα και περάσεις Αιτ/νια,εχεις αλλάξει κράτος,με το που φτάσεις Αμφιλοχία,αλλάζεις διάσταση.

Δημοσ.
Πηγαίνοντας προς Λευκάδα,με το που περάσεις την γέφυρα και περάσεις Αιτ/νια,εχεις αλλάξει κράτος,με το που φτάσεις Αμφιλοχία,αλλάζεις διάσταση.

Πήγα πριν δύο βδομάδες. Οι δρόμοι εκεί είναι χειρότεροι και απο την Αλβανία.

Δημοσ.

Και πανω απ'ολα δρομος με προστασια.. 10 χιλιομετρα αφοτου μπηκα Αττικη οδο, πεταγεται μπροστα μου ενα σκυλι! Πηγαινα με περιπου 100 χιλιομετρα, φρεναρα οσο μπορουσα και ευτυχως το χτυπησα με καμμια 60αρια χιλιομετρα και στην ακρη.. Αλλιως μπορει και να με κλαιγανε τωρα..

Δημοσ.
Και πανω απ'ολα δρομος με προστασια.. 10 χιλιομετρα αφοτου μπηκα Αττικη οδο, πεταγεται μπροστα μου ενα σκυλι! Πηγαινα με περιπου 100 χιλιομετρα, φρεναρα οσο μπορουσα και ευτυχως το χτυπησα με καμμια 60αρια χιλιομετρα και στην ακρη.. Αλλιως μπορει και να με κλαιγανε τωρα..

Εδω στην Εγνατια εχουνε ρημάξει της αρκούδες ρε φίλε...Δυστυχώς το κράτος αυτό θα επιβιώσει κι αλλο για να μπούμε ακομα πιο μέσα..

Δημοσ.

Τα διόδια ειναι παράνομα πλήν της Αττικής οδού.

Ειναι Εθνικός δρόμος και δεν μπορούν να τον κλείνουν και να σου ζητανε να πληρώνεις.

Οι περισσοτεροι ανοίγουν την μπάρα πια και περνάνε...

Καντε το και σεις.

Δημοσ.

Τα διόδια ειναι παράνομα πλήν της Αττικής οδού.

Ειναι Εθνικός δρόμος και δεν μπορούν να τον κλείνουν και να σου ζητανε να πληρώνεις.

Οι περισσοτεροι ανοίγουν την μπάρα πια και περνάνε...

Καντε το και σεις.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που υπαρχουν εναλλακτικες οδοι (οπου υπαρχουν) δεν ειναι παρανομο. πληρωνεις για μια υπηρεσια.

παρανομο ειναι σε "¨αυτοκινιτοδρομους" οπως ο κορινθου-πατρων ή σε σημεια οπου δεν υπαρχουν εναλλακτικοι δρομοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...