naftis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Άκουσα μόλις τώρα στην ΝΕΤ, ρεπορτάζ από τα μπλόκα των διοδίων. Μίλησαν δύο συμμετέχοντες. Είπαν δεν πληρώνω, δεν πληρώνω. Το μόνο επιχείρημα που είχαν είχαν "πληρώνουμε φόρους πληρώνουμε τέλη". Τίποτα άλλο. Το ότι θέλουν να φορτώσουν το κόστος κατασκευής και συντήρησης, σε άλλους φορολογούμενους δεν το λένε. Απασχολεί βέβαια τους άλλους φορολογούμενους... .
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Άκουσα μόλις τώρα στην ΝΕΤ, ρεπορτάζ από τα μπλόκα των διοδίων. Μίλησαν δύο συμμετέχοντες. Είπαν δεν πληρώνω, δεν πληρώνω. Το μόνο επιχείρημα που είχαν είχαν "πληρώνουμε φόρους πληρώνουμε τέλη". Τίποτα άλλο. Το ότι θέλουν να φορτώσουν το κόστος κατασκευής και συντήρησης, σε άλλους φορολογούμενους δεν το λένε. Απασχολεί βέβαια τους άλλους φορολογούμενους... . στα 2 λεπτα που βγηκαν στον αερα τι αλλο ελεγαν? μπορεις να πας κι εσυ στη νετ και να κανεις αντιλογο αμα θελεις.
marios_geo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 στη βουλη μπορουν να ψηφισουν οτι θελουν(βασικα ηδη ψηφιζουν οτι θελουν).αυριο μπορει να νομιμοποιησουν τους βιασμους ανηλικων,θα συμφωνησεις? Μη το ξαναπάμε πάλι... Στη βουλή, τα άτομα εκλεγονται από το λαό. Πολλά δεν μου αρέσουν, αλλά εφόσον η πλειοψηφεία επιλέγει, απλά ακολουθείς. Αλλιώς ζούγλκα. Με το επίπεδο των πολιτών που έχουμε, δε μας παίρνει για δημοψήφισμα. Σε άλλο topic, διαμαρτύρονται ότι με την κάρτα πολίτη θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.... Μέχρι να βρεθεί καλύτερο σύστημα από την δημοκρατία (όπως αυτή δουλεύει)...
naftis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 στα 2 λεπτα που βγηκαν στον αερα τι αλλο ελεγαν? μπορεις να πας κι εσυ στη νετ και να κανεις αντιλογο αμα θελεις. Και δύο ώρες να μίλαγαν τα ίδια θα έλεγαν, δεν υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα.
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μη το ξαναπάμε πάλι... Στη βουλή, τα άτομα εκλεγονται με την πελατειακή σχέση με το λαό. Πολλά δεν μου αρέσουν, αλλά εφόσον η πλεοψηφεία επιλέγει, απλά ακολουθείς. Αλλιώς ζούγλκα. Με το επίπεδο των πολιτών που έχουμε, δε μας παίρνει για δημοψίφησμα. Σε άλλο topic, διαμαρτύρονται ότι με την κάρτα πολίτη θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.... Μέχρι να βρεθεί καλύτερο σύστημα από την δημοκρατία (όπως αυτή δουλεύει)... fixed για να ξερουμε και τι λεμε
marios_geo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 fixed για να ξερουμε και τι λεμε Και τί ακριβώς προσφέρει η διόρθωσή σου; Ένα ακόμα επιχείρημα ποσο ανόητοι είναι οι πολίτες...
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Και τί ακριβώς προσφέρει η διόρθωσή σου; Ένα ακόμα επιχείρημα ποσο ανόητοι είναι οι πολίτες... Συνεπως δεν εχουμε δημοκρατια, εκλεγουμε οχι αυτους που θα βοηθησουν στο κοινο καλο αλλα αυτους που θα βοηθησουν εμας. Αρα γιατι να δεχτω κατι αφου ξερω οτι δεν γινεται για το κοινωνικο συνολο?
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Και δύο ώρες να μίλαγαν τα ίδια θα έλεγαν, δεν υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα. γιατι δε πας κι εσυ στο καναλι στο αντιπαλο παραθυρακι να μιλησετε?
marios_geo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Και τότε τί; Ζούγκλα; Ο καθένας ότι θέλει;
DKNI Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν αντεξα να διαβασω 2 σελιδες πολιτικης διαμαχης εδω μεσα αλλα επειδη επιασα καπου "τι γκρινιαζετε, χωρις διοδια δεν θα ειχαμε δρομους" και επειδη λογω εξοχικου τρωω στη μαπα το Ζευγολατιο συχνα, οποιος το εγραψε να μου ερθει για πελατης στην εταιρεια που ανοιγω, θα παρεχω τις καλυτερες γκομενες, το καλυτερο φαγητο και τα καλυτερα ποτα. Και γρηγορες ταχυτητες Ιντερνετ. Βεβαια δεν τα εχω να τα παραδωσω αλλα εσεις θα με πληρωνετε απο τωρα και οταν εχω(αμα εχω) ξαναπληρωνετε Πολλά δεν μου αρέσουν, αλλά εφόσον η πλεοψηφεία επιλέγει, απλά ακολουθείς. Αλλιώς ζούγλκα. Εισαι ο καλυτερος πελατης των κυβερνοντων κομματων. Congrats...
subdee Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Σήμερα πηγαίνοντας προς το χωριό μου στην Πελοπόννησο, θα σταματήσω να βοηθήσω τις επιτροπές να κρατήσουν τα διόδια ανοιχτά. Αρκετά πια.
naftis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 γιατι δε πας κι εσυ στο καναλι στο αντιπαλο παραθυρακι να μιλησετε? Το ξαναείπες πιο πάνω,δεν βλέπω τον λόγο. Ξέρεις εγώ μιλάω - γράφω σαν απλός φορολογούμενος πολίτης δεν εκπροσωπώ κανέναν. Οι άνθρωποι αυτοί εκπροσωπούν ένα "κίνημα". Το κίνημα δεν πληρώνω-δεν πληρώνω, θέλω τους δρόμους και τους θέλω πληρωμένους από άλλους. Είμαι σίγουρος επίσης ότι παρακολουθούν τα γραφόμενα σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα.
marios_geo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν αντεξα να διαβασω 2 σελιδες πολιτικης διαμαχης εδω μεσα αλλα επειδη επιασα καπου "τι γκρινιαζετε, χωρις διοδια δεν θα ειχαμε δρομους" και επειδη λογω εξοχικου τρωω στη μαπα το Ζευγολατιο συχνα, οποιος το εγραψε να μου ερθει για πελατης στην εταιρεια που ανοιγω, θα παρεχω τις καλυτερες γκομενες, το καλυτερο φαγητο και τα καλυτερα ποτα. Και γρηγορες ταχυτητες Ιντερνετ. Βεβαια δεν τα εχω να τα παραδωσω αλλα εσεις θα με πληρωνετε απο τωρα και οταν εχω(αμα εχω) ξαναπληρωνετε Εισαι ο καλυτερος πελατης των κυβερνοντων κομματων. Congrats... ένας ακόμα πολίτης με κεφαλάιο Μ. Πολύ ωραίο επιχείρημα, φοβερές προτάσεις για τη δημοκρατία. Που ήσουνα κρυμμένος;
DKNI Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Στο εκλογικο γραφειο του Παγκαλου, πως δεν με ειδες? υγ. Φοβερο γελιο να κατηγορει ολους για ελλειψη προτασεων αυτος που οι απαντησεις του ειναι "μην κανετε τιποτα" Ε, για να το ειπαν οι πολλοι...
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το ξαναείπες πιο πάνω,δεν βλέπω τον λόγο. Ξέρεις εγώ μιλάω - γράφω σαν απλός φορολογούμενος πολίτης δεν εκπροσωπώ κανέναν. Οι άνθρωποι αυτοί εκπροσωπούν ένα "κίνημα". Το κίνημα δεν πληρώνω-δεν πληρώνω, θέλω τους δρόμους και τους θέλω πληρωμένους από άλλους. Είμαι σίγουρος επίσης ότι παρακολουθούν τα γραφόμενα σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα. απο αλλους?εμεις δε πληρωνουμε φορους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις