Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν μπορουσα θα πηγαινα. Το να σηκωθω απο την Αρτα ομως να κανω τουλαχιστον 200 χλμ, για να παραστω, και να χασω τη δουλεια μου, δεν μπορω να το κανω. Αν τυχει να ειμαι καπου κοντα σε κατι τετοιο, ευχαριστως να παραμεινω στο κλεισιμο τους. Πιστευω ομως κι εσυ να θεωρεις οτι δεν ειναι αυτο το πρωταρχιμο μου μελημα, υπαρχουν πολλα αλλα πιο βασικα που πρεπει να αντιδρασω, και το κανω (οπως απεργιες, πορειες, για το μισθο μου, για την ακριβεια κλπ), και τα οποια μπορω να τα κανω απο εδω που ειμαι.

Ας αντιδρασουν ο πιο κοντινοι, και οι πιο αναγκασμενοι (αλλα σωστη αντιδραση, οχι περναω τη μπαρα και χαιρομαι), και μη χαλιεσαι, εχει τοσο πολυ κοσμο η καθε περιοχη διοδιων που ουτε που θα καταλαβετε οτι λειπουμε εμεις.

οπως εσυ δε μπορεις καμια φορα να παραστεις,ετσι μερικοι μπορουν ελαχιστες φορες να πανε και ακομα πιο λιγες να παραστουν ολοι μαζι συννενοημενα...

αλλα μονος σου λες οτι περιμενεις τους πιο κοντινους και τους πιο ζημιωμενους απο τα διοδια να αντιδρασουν...

ετσι με τη σειρα τους μη περιμενεις να σε υποστηριξουν οταν φτασει το αγγουρι στον δικο σου Κ!@#$%...

οι απεργιες,πορειες για οσα λες πρεπει να ξεκινησουν απο καπου,και ειναι τραγικα δυσκολο για τον ελληνα να καταλαβει οτι με την απεργια η την πορεια θα κερδισει κατι,προτιμαει κατι πιο αμεσο και αποτελεσματικο που βοηθαει στο πορτοφολι του και δειχνει στους απο πανω οτι αντιδραει πραγματικα...

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως, 3,10 στην Λεπτοκαριά. Και οι παράδρομοι κλειστοί.

Eίναι για καλό σκοπο ρε.....

τι ποιο λογικο για εναν ανθρωπο της εκει περιοχης να σκασει 6,20 για μια βολτα προς Κατερίνη ας πουμε....

Δημοσ.

Απλοποιείς τα πράγματα και δεν είναι καθόλου έτσι.

Επίσης τί θα πει δε σέβεσαι του κανόνες της πλειοψηφίας; Αν δε τους σέβεσαι πάρε τα βουνά να μείνεις μόνος. Αν έχεις να προτείνεις άλλο σύστημα (εκλογικό με απλή αναλογική; Να ξαναζήσουμε το 89;) πες και μας, αλλιώς αερολογείς.

Τα επιχειρήματα σου, είναι λογικά μόνο σε εσένα. Βέβαια επεκτήνωντας, αυτό είναι και το πρόβλημα της χώρας. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και πιστεύει ότι έχει και δίκιο.

Δυστυχώς το πανεπιστήμιο δε σου δίδαξε καμία αρετή, γνώση και κριτική σκέψη.

Τέλος αυτό το εγώ τόσα χρόνια πλήρωνα δε μου λέει κάτι. Ακόμα και αν δεν έχεις "αμαρτήσει¨πουθενά, και μόνο που θέωρείς ότι είσαι κορόιδο επειδή πλήρωνες, δείχνει έλλειψη παιδείας.

Αυτή είναι η Ελλάδα, όποιος πληρώνει θεωρείτε ανόητος. Όλοι στο κλέψιμο λοιπόν...

Φίλε μου, σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμους καθώς είναι κατάφωρο οτι έχεις ριζωμενη την προβατοπαιδεια και κριτική σκέψη κάτω του μηδενός. Επομένως δεν έχει νοημα να προσπαθώ να πείσω κάποιον οτι ο ήλιος ανατέλλει απο την ανατολή και να μου λέει οτι ανατέλει απο τη δύση. Δεν έχεις την παραμικρή συναισθηματική νοημοσύνη και δεν μπορεις με τπτ να φέρεις παραδείγματα απο την πραγματική ζωή σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

Τέλος, το μονο που θα πω ειναι οτι σαφως και προτείνω απλη αναλογική (γιατι αυτο εμαθα απο το σχολειο κιολας οτι ειναι δημοκρατια) και επιτέλους οι πολιτικοί θα πρέπει να μπορουν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Μόνο εμεις μπορούμε να διωξουμε τους σάπιους και να αφήσουμε αυτους που μπορουνε να μας κυβερνησουνε δημοκρατικα και με συναίνεση. Όμως εσείς, τοσα χρόνια που κλέβανε, τους ξαναψηφίζατε και φυσικά, σιγα αυτοι μην μπορουσαν να συννενοηθούν με φωνές που τους λεγανε "μην κλέβεις". Δηλαδη εσυ, αντι να αλλαξεις τους πολιτικους να μπορουν να συννενοηθουν, αποδέχεσαι μοιρολατρικά τη φαυλότητα του συστήματος και προβατοποιήσε, λεγοντας οτι αφου δεν μπορουν να συννενοηθουν, θα υποστηριξω αντιδημοκρατικά συστήματα. Και που μας οδηγησε η "πλειοψηφια"? Στη χρεοκοπία. Εκ του αποτελεσματος λοιπον εισαι πέρα για πέρα λαθος. Με γεια σου με χαρα σου. Φατε τα τώρα και πληρώστε. Εγω θα συνεχίσω να παίρνω απ'οπου μπορω πίσω τους φόρους που μου βάλανε για να καλύψουν τις τρύπες που προέκυψαν απο διαφθορα.

Δημοσ.

οπως εσυ δε μπορεις καμια φορα να παραστεις,ετσι μερικοι μπορουν ελαχιστες φορες να πανε και ακομα πιο λιγες να παραστουν ολοι μαζι συννενοημενα...

αλλα μονος σου λες οτι περιμενεις τους πιο κοντινους και τους πιο ζημιωμενους απο τα διοδια να αντιδρασουν...

ετσι με τη σειρα τους μη περιμενεις να σε υποστηριξουν οταν φτασει το αγγουρι στον δικο σου Κ!@#$%...

οι απεργιες,πορειες για οσα λες πρεπει να ξεκινησουν απο καπου,και ειναι τραγικα δυσκολο για τον ελληνα να καταλαβει οτι με την απεργια η την πορεια θα κερδισει κατι,προτιμαει κατι πιο αμεσο και αποτελεσματικο που βοηθαει στο πορτοφολι του και δειχνει στους απο πανω οτι αντιδραει πραγματικα...

Μα λογικο δεν ειναι να περιμενω πρωτα απο τον πατρινο πχ να κλεισει τα διοδια στην πατρας κορινθου; Εμενα περιμενει; 250 χιλιαδες κοσμο εκει περα, επρεπε να τα εχουν κλειστα καθε μερα. Και απο τη γεφυρα της αρτας ολοι περνανε για να πανε στη βορειοδυτικη ελλαδα, αλλα αν βαλουν διοδια, απο μενα θα περιμενεις να την κλεισω, δε θα σηκωθει ο λαρισαιος να τρεχει εδω, χωρις να δει οτι εμεις απο τη μερια μας δεν εχουμε εξαντλησει ολα τα περιθωρια.

Τωρα τα περι υποστηριξης, αστα, ποτε κανενας δεν υποστηριξε κανεναν οταν ηταν για κατι πιο "τοπικο".

Το λες και μονος σου, οι απεργιες, πορειες κλπ, πρεπει να ξεκινησουν απο καπου. Αν δεν ξεκινησουν απο την περιοχη που εχει το αμεσο προβλημα, απο που θα ξεκινησουν; Θα τρεξει ο καβαλιωτης να κλεισει την Αττικη οδο η θα ανεβει ο πελοποννησιος να τρεχει για την εγνατια;

Ας ξεκινησει λοιπον ο αμεσα ενδιαφερομενος, ας δουμε ποσο μαζικοτητα θα εχει, και μετα βοηθαμε και οι υπολοιποι. Το να τρεξω εγω για την Αττικη οδο, και ολοι οι υπολοιποι να καθονται στα σπιτακια τους, και απλα να περνανε στο τζαμπα, δε μου λεει κατι.

Το τζαμπα, αμεσο ειναι, το πορτοφολι του βοηθαει, αλλα ουτε αποτελεσματικο ειναι, ουτε καμμια επανασταση δειχνει.

Δημοσ.

Μα λογικο δεν ειναι να περιμενω πρωτα απο τον πατρινο πχ να κλεισει τα διοδια στην πατρας κορινθου; Εμενα περιμενει; 250 χιλιαδες κοσμο εκει περα, επρεπε να τα εχουν κλειστα καθε μερα. Και απο τη γεφυρα της αρτας ολοι περνανε για να πανε στη βορειοδυτικη ελλαδα, αλλα αν βαλουν διοδια, απο μενα θα περιμενεις να την κλεισω, δε θα σηκωθει ο λαρισαιος να τρεχει εδω, χωρις να δει οτι εμεις απο τη μερια μας δεν εχουμε εξαντλησει ολα τα περιθωρια.

Τωρα τα περι υποστηριξης, αστα, ποτε κανενας δεν υποστηριξε κανεναν οταν ηταν για κατι πιο "τοπικο".

Το λες και μονος σου, οι απεργιες, πορειες κλπ, πρεπει να ξεκινησουν απο καπου. Αν δεν ξεκινησουν απο την περιοχη που εχει το αμεσο προβλημα, απο που θα ξεκινησουν; Θα τρεξει ο καβαλιωτης να κλεισει την Αττικη οδο η θα ανεβει ο πελοποννησιος να τρεχει για την εγνατια;

Ας ξεκινησει λοιπον ο αμεσα ενδιαφερομενος, ας δουμε ποσο μαζικοτητα θα εχει, και μετα βοηθαμε και οι υπολοιποι. Το να τρεξω εγω για την Αττικη οδο, και ολοι οι υπολοιποι να καθονται στα σπιτακια τους, και απλα να περνανε στο τζαμπα, δε μου λεει κατι.

Το τζαμπα, αμεσο ειναι, το πορτοφολι του βοηθαει, αλλα ουτε αποτελεσματικο ειναι, ουτε καμμια επανασταση δειχνει.

λογικο ειναι,αλλα εν μερει το κατακρινεις

λες οτι πρεπει να τα ανοιγουνε,αλλα οταν περνανε μονοι τους για να πανε σπιτι τους πρεπει να πληρωνουνε...λιγο ακυρο δεν ειναι αυτο? :rolleyes:

εγω ας πουμε σηκωνομαι απο νοτια προαστια και παω αφιδνες και ελευσινα για να τα ανοιξω.χαμενος βγαινω με τοση βενζινη...αλλα το κανω...

ακομα και αν δεν μπορεις να συμμετασχεις στο ανοιγμα,μπορεις να συμμετασχεις στην ενημερωση μεσω ιντερνετ που ειναι και τσαμπα :P

οι απεργιες και οι πορειες δε γινονται μονο τοπικα,εκει που μενεις δεν εχει γινει τιποτα ωστε να συμμετασχεις? :huh:

περνα μια φορα απο τα διοδια σπρωχνοντας μπαρα και θα δεις ποσο γαματος θα νιωσεις μετα :P :P

Δημοσ.

Διαβάζω τώρα στην Ημερησία ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επέτρεψε τη χορήγηση των στοιχείων των οδηγών (Όνομα και Επώνυμο) που περνούν τα διόδια χωρίς να πληρώνουν, προς τις ιδιωτικές εταιρίες που τα εκμεταλλεύονται, ύστερα από αίτημα αυτών, οπότε θα υπάρχουν και κυρώσεις λογικά.dry.gif

Δημοσ.

Διαβάζω τώρα στην Ημερησία ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επέτρεψε τη χορήγηση των στοιχείων των οδηγών (Όνομα και Επώνυμο) που περνούν τα διόδια χωρίς να πληρώνουν, προς τις ιδιωτικές εταιρίες που τα εκμεταλλεύονται, ύστερα από αίτημα αυτών, οπότε θα υπάρχουν και κυρώσεις λογικά.dry.gif

καπου διαβασα οτι θα μπορουν να βρουν τα στοιχεια αλλα δε θα μπορουν να βγαλουν φωτογραφια του οχηματος :lol:

οποτε τσαμπα χαιρονται...

προπαγανδα ειναι

Δημοσ.

Δεν θα μπορεί ο υπάλληλος να γράψει 3 γράμματα και 4 νούμερα;

και τι αποδεικνύει οτι δεν εχει προσωπικά μαζι μου ο υπάλληλος ή οτι δεν τον βάζει η εταιρεία να γραφει τυχαία νουμερα δινοντας του ποσοστά... βρωμάει η ιστορία...

Δημοσ.

Φίλε μου, σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμους καθώς είναι κατάφωρο οτι έχεις ριζωμενη την προβατοπαιδεια και κριτική σκέψη κάτω του μηδενός. Επομένως δεν έχει νοημα να προσπαθώ να πείσω κάποιον οτι ο ήλιος ανατέλλει απο την ανατολή και να μου λέει οτι ανατέλει απο τη δύση. Δεν έχεις την παραμικρή συναισθηματική νοημοσύνη και δεν μπορεις με τπτ να φέρεις παραδείγματα απο την πραγματική ζωή σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

Δηλαδη εσυ, αντι να αλλαξεις τους πολιτικους να μπορουν να συννενοηθουν...

Δεν βγαίνει κανένα νόημα από αυτά που γράφεις στην πρώτη παράγραφο.

Κατα τα άλλα (μπορεί να είσαι μικρός και να μην θυμάσαι το 1989 ή τι γίνεται με τις κυβερνήσεις συνασπισμών πχ στην Ιταλία), αλλά απλή αναλογική στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει. Από ευχολόγια άλλο τίποτα, ειρήνη στον κόσμο, αγάπη, συνενώηση μεταξύ των πολιτικών κτλ...

Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολιτικούς, αλλά πολιτές. Τόσο "σκίζεσαι" για την δημοκρατία που το τελικό σου συμπέρασμα είναι να μη σέβεσαι την πλειοψηφία;

Επιπλέον, μας ομολόγησες ότι είσαι κλέφτης. Καλύτερα να μην παρασύρεσαι τόσο, θα έχεις προβλήματα...

Δημοσ.

Παντως στην σελιδα της αρχης προστασιας δεδομενων προσωπικου χαρακτηρα δεν υπαρχει καμια αποφαση σχετικα με τα διοδια...αλλα και να υπηρχε δεν αλλαζει τιποτα. Ειναι παρανομη η εισπραξη διοδιων σε καθε περιπτωση. Ρωτηστε την ωρα που πληρωνετε, βασει ποιου νομου απαιτειτε αντιτιμο για διελευση απο δημοσιο δρομο?Και δεν θα ξερουν να σας απαντησουν...Το πολυ να σας δειξουν την πινακιδα που εχουν απο κατω, η οποια λεει οτι βιντεοσκοπειστε για λογους ασφαλειας...

Δημοσ.

Παντως στην σελιδα της αρχης προστασιας δεδομενων προσωπικου χαρακτηρα δεν υπαρχει καμια αποφαση σχετικα με τα διοδια...αλλα και να υπηρχε δεν αλλαζει τιποτα. Ειναι παρανομη η εισπραξη διοδιων σε καθε περιπτωση. Ρωτηστε την ωρα που πληρωνετε, βασει ποιου νομου απαιτειτε αντιτιμο για διελευση απο δημοσιο δρομο?Και δεν θα ξερουν να σας απαντησουν...Το πολυ να σας δειξουν την πινακιδα που εχουν απο κατω, η οποια λεει οτι βιντεοσκοπειστε για λογους ασφαλειας...

Τί είναι αυτά που λες; Αν δεν ξέρει ο υπάλληλος δε σημαίνει τίποτα. Η σύμβαση παραχώρησης είναι νόμος που ψωφίστηκε στη βουλή. Εκεί αναγράφονται όλα, διόδια κόστος, ποσοστά κτλ.

Δημοσ.

Ρωτησα κι εγω το μαναβη, γιατι απαιτει αντιτιμο για τις ντοματες, δεν ηξερε να μου πει, και τις πηρα ετσι...

Δημοσ.

Ρωτησα κι εγω το μαναβη, γιατι απαιτει αντιτιμο για τις ντοματες, δεν ηξερε να μου πει, και τις πηρα ετσι...

γραφτηκα κι εγω στη σχολη,και ρωτησα αν πληρωνω διδακτρα και δεν ηξεραν να μου πουν,και σπουδασα ετσι... :shock:

Τί είναι αυτά που λες; Αν δεν ξέρει ο υπάλληλος δε σημαίνει τίποτα. Η σύμβαση παραχώρησης είναι νόμος που ψωφίστηκε στη βουλή. Εκεί αναγράφονται όλα, διόδια κόστος, ποσοστά κτλ.

στη βουλη μπορουν να ψηφισουν οτι θελουν(βασικα ηδη ψηφιζουν οτι θελουν).αυριο μπορει να νομιμοποιησουν τους βιασμους ανηλικων,θα συμφωνησεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...