Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, gthe είπε Όντως έχουν όλα πλέον? Άλλο είπες πριν: 43 λεπτά πριν, gthe είπε απαράδεκτο εν έτη 2019 να μην έχει POS κανένα διόδο
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Εγώ πάντως που ταξιδεύω συχνά δεν έχω δει κανένα διόδιο να έχει στην μάπα σου POS όπως έχει το καλάθι των κερμάτων για να το χρησιμοποιήσεις μόνο σου. Σε περίπτωση που μιλάς για pos μέσα στην καμπίνα που είναι ο υπάλληλος δεν το γνωρίζω αλλά δεν με αφορά γιατί δεν παρέχει κάποια διευκόλυνση σε χρόνο και κόπο από την στιγμή που πρέπει να συνδιαλλαγείς με υπάλληλο. Κάθε άλλη περίπτωση είναι απλά ημίμετρο
gthe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Άλλο είπες πριν: Τι άλλο ... αφού σου λέω ΔΕΝ ήξερα ότι έχουν ... νόμιζα ότι ΔΕΝ έχουν. Άσε που όπως λέει και το παιδί ... τι νόημα έχει να είναι το POS μέσα στη καμπίνα και να μη φαίνεται και χωρίς ένδειξη? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από gthe
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ πάντως που ταξιδεύω συχνά δεν έχω δει κανένα διόδιο να έχει στην μάπα σου POS όπως έχει το καλάθι των κερμάτων για να το χρησιμοποιήσεις μόνο σου. Σε περίπτωση που μιλάς για pos μέσα στην καμπίνα που είναι ο υπάλληλος δεν το γνωρίζω αλλά δεν με αφορά γιατί δεν παρέχει κάποια διευκόλυνση σε χρόνο και κόπο από την στιγμή που πρέπει να συνδιαλλαγείς με υπάλληλο. Κάθε άλλη περίπτωση είναι απλά ημίμετρο Αν το θες στη μάπα τότε ζήτα να στο φέρουν στη μάπα, είναι υποχρεωμένοι. Τώρα αν πιστεύεις ότι η πληρωμή με κάρτα δεν σε βολεύει αν το POS δεν είναι μονίμως έξω τι να σου πω, πλήρωνε με μετρητά. Κάνε και μια επένδυση σε κερματοθήκη για να γλιτώνεις χρόνο, σαν τους ταξιτζήδες. Αν και για σένα που ταξιδεύεις συχνά πραγματική διευκόλυνση σε χρόνο και κόπο μπορεί να σου παρέχει μόνο ένας πομποδέκτης, σκέψου το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις