tsioulak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 19/9/2018 στις 5:08 ΜΜ, kleo1 είπε Το σκ κατέβηκα από Θεσσαλονίκη κι έκανα ένα δοκιμαστικό πέρασμα (για πρώτη φορά) να αποφύγω τα διόδια Μαλγάρων. Αν και μπερδεύτηκα λίγο, η διαδρομή είναι εύκολη. Μέχρι τώρα τα πλήρωνα, 1,2€ λέω δε μαμιέται.... από το 2019 θα πάει στα 3€. Τότε θα συμφέρει η αποφυγή. Είπα κι εγώ να προετοιμαστώ από τώρα. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να τα αποφύγω καθώς θα ανεβαίνω προς Θεσσαλονίκη να δω πως είναι, αν συμφέρει. Να ετοιμαζόμαστε σιγά.. Σωστος, αλλα λιγο προσοχη επειδη ο δρομος δεν ειναι και πολυ καλος (ενταξει και η εθνικη απο την Θεσσαλονικη μεχρι τα Μαλγαρα ειναι χαλια) και το κυριοτερο αν ειναι αγροτικη περιοδος θα πετυχεις πολλα τρακτερ και λοιπα αγροτικα μηχανηματα στον δρομο και θα καθυστερησεις.
gia_nnis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Αποφυγη της Θηβας προς Λαμια εδω το link https://goo.gl/maps/JTH3Phr5VdN2 H διαφορα στα χλμ ειναι 20,5χλμ!!! Με δεδομενα 1.6ε το λιτρο και με καταναλωση 6λ στα 100 για να διανυσουμε τα 20.5χλμ θελουμε κοντα στα 2ευρω καυσιμο! Τα διοδια κοστιζουν 3.85ε και ουσιαστικα γλιτωνουμε 1.85ευρω!!! Αξιζει???? Ο δρομος φαινεται καλος αλλα δεν ξερω αναλογα με τις ωρες τι κινηση παιζει... 2
gia_nnis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Που ακριβως βρισκονται τα διοδια της Θεσσαλονικης (εξωτερική περιφερειακή)??? Λειτουργουν??? Που βρισκονται τα διαδια Ασπροβάλτας??? Λειτουργουν???
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δεν νομίζω να υπάρχουν διόδια "θεσσαλονίκης". Τα διόδια στην Ασπροβάλτα είναι εκεί που λέει το όνομα τους, στην Ασπροβάλτα, και όχι δεν έχουν μπει σε λειτουργία ακόμα. 1
gia_nnis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν νομίζω να υπάρχουν διόδια "θεσσαλονίκης". Τα διόδια στην Ασπροβάλτα είναι εκεί που λέει το όνομα τους, στην Ασπροβάλτα, και όχι δεν έχουν μπει σε λειτουργία ακόμα.
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Τι υποτίθεται πως μου δείχνεις με αυτό το βίντεο?
gia_nnis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι υποτίθεται πως μου δείχνεις με αυτό το βίντεο? Αυτα που βρισκονται? ή αλλιως αυτος που θα διανυσει αυτη την αποσταση περιεχει καπου διοδια??? https://goo.gl/maps/SnEFPsmqSjA2
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε Αυτα που βρισκονται? Αν είχες κάνει τον κόπο να βάλεις το βίντεο να παίξει θα το είχες διαπιστώσει, λέει συγκεκριμένα "στην εξωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον κόμβο Τιτάν και στον κόμβο διαβατών".
gia_nnis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Αν είχες κάνει τον κόπο να βάλεις το βίντεο να παίξει θα το είχες διαπιστώσει, λέει συγκεκριμένα "στην εξωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον κόμβο Τιτάν και στον κόμβο διαβατών". Δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η εξωτερικη...!?!?! Η εσωτερικη ειναι αυτη https://goo.gl/maps/uKZtUYgGAS22 Η εξωτερικη?
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, gia_nnis είπε Δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η εξωτερικη...!?!?! Και γιατί δεν ρωτάς τότε απευθείας ακριβώς αυτό? Η εξωτερική περιμετρική Θεσσαλονίκης είναι το κομμάτι της Εγνατίας που περνάει έξω από τη Θεσσαλονίκη.
gia_nnis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και γιατί δεν ρωτάς τότε απευθείας ακριβώς αυτό? Η εξωτερική περιμετρική Θεσσαλονίκης είναι το κομμάτι της Εγνατίας που περνάει έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ωραια οπως το ειχα καταλαβει... Για να μην το κουραζουμε σε αυτο το κομματι πληρωνουμε διοδια??? https://goo.gl/maps/SnEFPsmqSjA2 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από gia_nnis
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Ωραια οπως το ειχα καταλαβει... και τα διοδια που λεει για κομβο τιταν και Διαβατα ειναι οσοι εισερχονται στην Εγναντια? Όχι, είναι(θα είναι μάλλον) για όσους διασχίζουν το κομμάτι της Εγνατίας ανάμεσα στους δύο αυτούς κόμβους. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Joshua21 1
gia_nnis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι, είναι(θα είναι μάλλον) για όσους διασχίζουν το κομμάτι της Εγνατίας ανάμεσα στους δύο αυτούς κόμβους. Ναι αλλα εδω στον χαρτη live δειχνει οτι σε αυτο το σημειο που εχω σε κοκκινο κυκλο εχει κινηση-διοδια. Εγω καταλαβαινω οποιος παταει πανω στην Εγναντια πληρωνει.. ! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από gia_nnis
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Ναι αλλα εδω στον χαρτη live δειχνει οτι σε αυτο το σημειο που εχω σε κοκκινο κυκλο εχει κινηση-διοδια. Εγω καταλαβαινω οποιος παταει πανω στην Εγναντια πληρωνει.. ! Αυτό που γράφεις στα bold δεν είναι ξεκάθαρο. Τα διόδια στην Εγνατία οδό ΔΕΝ τα πληρώνεις με την είσοδο σε αυτή (όπως γίνεται πχ στην Αττική οδό), τα πληρώνεις όσο κινείσαι μέσα σε αυτή.
gia_nnis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Σ ευχαριστω για την προσπαθεια.. Χτυπα ενα delete σε οσα ειπαμε και πες μου αν γνωριζεις σε αυτο το κομματι που μπλεδιζει η διαδρομη https://goo.gl/maps/SnEFPsmqSjA2 πληρωνουμε διοδια??? Ενα ΝΑΙ ή ΟΧΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις