becoming_I Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε τους παραδρόμους για να μπορέσουμε να τους εντάξουμε στον οδηγό PDF. Αν Θέλετε γραφτείτε όσοι μπορείτε να συνδράμετε με τον όποιο τρόπο.
kleo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 τα διόδια του Πυργετού (τα οποία γλιτώνεις πανεύκολα) με ποια λογική λειτουργούν; Περνάω συχνά από εκεί (1 φορά το μήνα σίγουρα) και δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πληρώνεις αυτά τα διόδια. για ποιο δρόμο ακριβώς. Πρέπει να είναι τα διόδια με το μεγαλύτερο ποσοστό αποφυγής.
becoming_I Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @kleo1 αυτές τις μέρες μαζέυω από διάφορα forums στο forum της σελίδας μου τρόπους αποφυγής, ούτως ώστε να τους συζητήσουμε ποιοι ισχύουν και ποιοι όχι. Αυτό που λες για τα διόδια του Πυργετού το σκέφτηκα και εγώ γιατί διαβάζω ότι είναι από τις παρακάμψεις με τη μεγαλύτερη κίνηση. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από becoming_I
KoreanW Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 7 minutes ago, becoming_I said: @kleo1 αυτές τις μέρες μαζέυω από διάφορα forums στο forum της σελίδας μου τρόπους αποφυγής, ούτως ώστε να τους συζητήσουμε ποιοι ισχύουν και ποιοι όχι. Αυτό που λες για τα διόδια του Πυργετού το σκέφτηκα και εγώ γιατί διαβάζω ότι είναι από τις παρακάμψεις με τη μεγαλύτερη κίνηση. Φίλε ξέρεις πού θα έκανες τη διαφορά; Καταλαβαίνω ότι κάποιους τους αφορά άμεσα το θέμα των διοδίων στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης, γι' αυτό και υπάρχουν και πολλές αναφορές πάνω στο συγκεκριμένο άξονα. Όμως υπάρχουν και άλλες διαδρομές στην Ελλάδα και ελάχιστες πληροφορίες στο θέμα διόδια. Ας πούμε θα μπορούσε άνετα ένα φόρουμ αποφυγής διοδίων να περιέχει ενότητες που αφορούν το Μορέα, την Εγνατία, την Ιόνια κοκ.
becoming_I Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε Φίλε ξέρεις πού θα έκανες τη διαφορά; Καταλαβαίνω ότι κάποιους τους αφορά άμεσα το θέμα των διοδίων στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης, γι' αυτό και υπάρχουν και πολλές αναφορές πάνω στο συγκεκριμένο άξονα. Όμως υπάρχουν και άλλες διαδρομές στην Ελλάδα και ελάχιστες πληροφορίες στο θέμα διόδια. Ας πούμε θα μπορούσε άνετα ένα φόρουμ αποφυγής διοδίων να περιέχει ενότητες που αφορούν το Μορέα, την Εγνατία, την Ιόνια κοκ. Πες τι κατηγοριες θες να κάνω και θα τις κάνω. Δηλαδή πχ Κατηγορία Αθήνα - Πάτρα και μετά θέματα για κάθε σταθμό διοδίων ξεχωριστά. Μακάρι να κάνουμε συλλογικά κάτι αξιόλογο και αυτά να βρουν το δρόμο τους στο PDF
KoreanW Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι πρόχειρος, αν και θα ήθελα να βοηθούσα. Είμαι όμως σίγουρος ότι έχω πετύχει οδηγίες αποφυγής διοδίων στο Μορέα και στην Ολυμπία, όπως και φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να υπάρξει στην Εγνατία ή στην Ιόνια. Αν κάποια στιγμή έχω κάτι, ευχαρίστως. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW
kleo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, becoming_I είπε @kleo1 αυτές τις μέρες μαζέυω από διάφορα forums στο forum της σελίδας μου τρόπους αποφυγής, ούτως ώστε να τους συζητήσουμε ποιοι ισχύουν και ποιοι όχι. Αυτό που λες για τα διόδια του Πυργετού το σκέφτηκα και εγώ γιατί διαβάζω ότι είναι από τις παρακάμψεις με τη μεγαλύτερη κίνηση. δε ξέρω αν έχεις περάσει από την περιοχή αλλά μιλάμε για δρόμο που δε δικαιολογεί διόδια; Τι διάολο πληρώνουμε; Κάτι είχε ακουστεί βέβαια ότι θα τα μετακινούσαν μέσα στα τέμπη. Προφανώς για να μη μπορείς να τα αποφύγεις. Βλέπετε ο σκοπός τους είναι απλά πως θα βρουν τρόπο να πάρουν λεφτά. ΜΟΝΟ αυτό. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μόνο τελείως άσχετοι τα πληρώνουν. Όπως είπα κάνω συχνά τη διαδρομή και βλέπω όλα τα αυτοκίνητα είτε μπροστά μου είτε από πίσω μου να στρίβουμε όλοι μαζί στην παράκαμψη. Ακόμα και αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες έχουν μάθει την παράκαμψη. Το σκ κατέβηκα από Θεσσαλονίκη κι έκανα ένα δοκιμαστικό πέρασμα (για πρώτη φορά) να αποφύγω τα διόδια Μαλγάρων. Αν και μπερδεύτηκα λίγο, η διαδρομή είναι εύκολη. Μέχρι τώρα τα πλήρωνα, 1,2€ λέω δε μαμιέται.... από το 2019 θα πάει στα 3€. Τότε θα συμφέρει η αποφυγή. Είπα κι εγώ να προετοιμαστώ από τώρα. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να τα αποφύγω καθώς θα ανεβαίνω προς Θεσσαλονίκη να δω πως είναι, αν συμφέρει. Να ετοιμαζόμαστε σιγά..
becoming_I Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι προφανώς, ο καθένας μπορεί να βοηθήσει όπως θέλει και όπου θέλει.
kleo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 όσο περνάει ο καιρός πάντως χειροτερεύουν τα πράγματα. Διόδια παντού, παρακάμψεις κλείνουν κι εκεί που έκανες πχ 20 λεπτά παραπάνω αν δοκίμαζες να αποφύγεις κάποια διόδια, τώρα τα 20 λεπτά θα γίνουν 40.
becoming_I Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Όντως, πάντως όσο έχει νόημα η αποφυγή των διοδίων το site μου θα υπάρχει
becoming_I Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Κύριοι, μπορείτε αν θέλετε να γραφτείτε στο forum.tollfreegr.com και να μεταφερθεί εκεί η κουβέντα. Δεν είχα ξανασχοληθεί με στήσιμο forum (το έβαλα σε έναν free hoster και λίγο με παίδεψε) και πιστεύω ότι είναι μια καλή βάση να προστίθεται υλικό το οποίο με τη σειρά του να μεταφερθεί στον οδηγό PDF. Aν υπάρχει κάποιο θέμα με το forum, δεν μπορείτε να postάρετε ή κάτι άλλο, στείλτε εδώ pm για να το δω στα σίγουρα.
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Σήμερα πλήρωσα πρώτη φορά 4€ διόδια αν δεν κάνω λάθος και επίσης πρώτη φορά σε αυτόματο μηχάνημα. Σταμάτησα και περίμενα να ανοίξει το τζαμί να πληρώσω 1
gia_nnis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 19/9/2018 στις 5:03 ΜΜ, becoming_I είπε Πες τι κατηγοριες θες να κάνω και θα τις κάνω. Δηλαδή πχ Κατηγορία Αθήνα - Πάτρα και μετά θέματα για κάθε σταθμό διοδίων ξεχωριστά. Μακάρι να κάνουμε συλλογικά κάτι αξιόλογο και αυτά να βρουν το δρόμο τους στο PDF Απο Αθηνα για Κορινθο για απογυγη διοδιων Ελευσινας αλλαξε κατι??? Ειναι οπως το ξερω στα διοδια δεξια που λεει χωρις διοδια.. Μπορει καποιος να απαντηση αμεσα..?
becoming_I Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 @gia_nnis δεν την ξέρω καθόλου τη συγκεκριμένη διαδρομή. Ας πει κάποιος που ξέρει να περάσω και τις πληροφορίες στο δικο μου forum. 1
gia_nnis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Απο Αθηνα για Κορινθο για απογυγη διοδιων Ελευσινας αλλαξε κατι??? Ειναι οπως το ξερω στα διοδια δεξια που λεει χωρις διοδια.. Μπορει καποιος να απαντηση αμεσα..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις