randomcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δρόμοι υπάρχουν δηλαδή αλλά μας απαγορεύουν - ή καλύτερα δυσκολεύουν απίστευτα - να τους χρησιμοποιούμε. Για να πληρώνουμε με το έτσι θέλω. Φοροδιαφυγή που τους χρειάζεται... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από randomcat
gia_nnis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, randomcat είπε Δρόμοι υπάρχουν δηλαδή αλλά μας απαγορεύουν - ή καλύτερα δυσκολεύουν απίστευτα - να τους χρησιμοποιούμε. Για να πληρώνουμε με το έτσι θέλω. Φοροδιαφυγή που τους χρειάζεται... Εγω το ξαναλεω.. Αν υπηρχαν ταμπελες καθοδηγησης για ανευ τοτε θα εβλεπες αυτοι οι δρομοι ποσο κινηση θα ειχαν! Επειδη και γω τωρα μαθαινω.. Του Αιγινιου και των Μαλγαρων πως τα γλυτωνω..?
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μην αρχίσετε και πηγαίνετε όλοι απ' τα χωριά τώρα και έχουμε μποτιλιαρίσματα :Ρ 1
randomcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε Εγω το ξαναλεω.. Αν υπηρχαν ταμπελες καθοδηγησης για ανευ τοτε θα εβλεπες αυτοι οι δρομοι ποσο κινηση θα ειχαν! Από καθίκια μην περιμένεις ποτέ τέτοιες ταμπέλες. Αυτό που θα μας έσωζε είναι το να γίνουν viral διαδρομές των Google Maps που να καλύπτουν όλη την επικράτεια. Αρκεί ένα άτομο που είναι γνώστης των δρόμων να καταφέρει να τις σχεδιάσει στο Google Maps και μετά τις μοιραζόμαστε εύκολα.
gia_nnis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, randomcat είπε Από καθίκια μην περιμένεις ποτέ τέτοιες ταμπέλες. Αυτό που θα μας έσωζε είναι το να γίνουν viral διαδρομές των Google Maps που να καλύπτουν όλη την επικράτεια. Αρκεί ένα άτομο που είναι γνώστης των δρόμων να καταφέρει να τις σχεδιάσει στο Google Maps και μετά τις μοιραζόμαστε εύκολα. Επειδη εγω το εμαθα τωρα εφτιαξα διαδρομη απο το pc και την εστειλα στο κινητο με εμαιλ.. Μετα μπαινεις οποτε θες και σου βγαζει την διαδρομη! Αυτο μπορεις να το μοιρασεις μεσω εμαιλ! Αλλος τροπος με link?
randomcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Επειδη εγω το εμαθα τωρα εφτιαξα διαδρομη απο το pc και την εστειλα στο κινητο με εμαιλ.. Μετα μπαινεις οποτε θες και σου βγαζει την διαδρομη! Αυτο μπορεις να το μοιρασεις μεσω εμαιλ! Αλλος τροπος με link? Το link της διαδρομής που σου ήρθε στο email μπορείς να το κάνεις share όπου θες. Με μερικά τέτοια έγκυρα links - και ίσως συγκεντρωμένα σε ένα PDF (π.χ. στο https://tollfreegr.com/ ) - μπορούμε να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας! Και μια λίστα με όλα τα διόδια της επικράτειας θα ήταν χρήσιμη. 2
gia_nnis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) χχχχ πχ εδω γλυτωνετε Τραγανας,Αγιας Τριαδας,Μαυρομαντηλα και καταληγω στην εξοδο Ραχες για αποφυγη Πελασγιας! Λαθος ειναι μονο της Θηβας γιατι πλεον εκλεισε το 90 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από gia_nnis
becoming_I Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά σκέφτομαι να φτιάξω ένα forum στο site για να λέμε εκεί τα περί διοδίων. Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο; 18 λεπτά πριν, randomcat είπε Το link της διαδρομής που σου ήρθε στο email μπορείς να το κάνεις share όπου θες. Με μερικά τέτοια έγκυρα links - και ίσως συγκεντρωμένα σε ένα PDF (π.χ. στο https://tollfreegr.com/ ) - μπορούμε να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας! Και μια λίστα με όλα τα διόδια της επικράτειας θα ήταν χρήσιμη. Καλή η ιδέα, απλώς παιδιά αυτό το κάνω στον ελεύθερο (ελάχιστο) χρόνο μου και δεν μπορώ ρε γμτ να παραθέσω κάτι που δεν εχω καρατσεκάρει ότι δουλεύει 100%. Για αυτό λεω να κάνω ένα forum να τα μαζεύουμε εκεί και να γίνεται η σχετική αξιολόγηση μέχρι να περαστουν στον οδηγό. 1
randomcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, becoming_I είπε Παιδιά σκέφτομαι να φτιάξω ένα forum στο site για να λέμε εκεί τα περί διοδίων. Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο; Αν το σηκώνει ο server σου, αμέ. Ανέβασε ένα phpBB v3.2.2. Το μόνο που πραγματικά χρειάζεται είναι μια χούφτα από λινκς με διαδρομές στο Google Maps και μία λίστα με όλα τα διόδια της χώρας (σε όσες μορφές μπορεί να υπάρξει π.χ. κείμενο, χάρτης κ.λπ.). Ένα μικρό φόρουμ με συζήτηση για τα παραπάνω θα μπορούσε να βοηθήσει στο να τελειοποιηθούν αυτές οι διαδρομές και η λίστα. Έπειτα το φόρουμ θα μπορεί να εξυπηρετεί περαιτέρω συζήτηση για διορθώσεις, μέχρι να αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να το έχεις άλλο. Οι λίστα/ες και οι διαδρομές θα έχουν διαμοιραστεί, αυτό είναι το σημαντικό. Ίσως όμως να μπορούσες απλά να φτιάξεις ένα club εδώ στο Ινσόμνια και στο σάιτ σου να διατηρείς το PDF με τα ανανεωμένα λινκς. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από randomcat
gia_nnis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, becoming_I είπε Παιδιά σκέφτομαι να φτιάξω ένα forum στο site για να λέμε εκεί τα περί διοδίων. Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο; 3 ώρες πριν, gia_nnis είπε χχχχχχ πχ εδω γλυτωνετε Τραγανας,Αγιας Τριαδας,Μαυρομαντηλα και καταληγω στην εξοδο Ραχες για αποφυγη Πελασγιας! Λαθος ειναι μονο της Θηβας γιατι πλεον εκλεισε το 90 Και δω Αθηνα-Λαμια χωρις διοδια Θηβας χχχχχχ Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από gia_nnis
papoys1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Τωρα πριν 5-6 μερες περιπου... Οχι μπορεις να βγεις σε μια απο τις δυο εξοδους στις 2 φωτο που εχω στειλει.. Μετα παλι υπαρχουν παρακαψεις για τα υπολοιπα διοδια.. Τις είδα μετά Γιάννη.
gia_nnis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gia_nnis είπε χχχχχχ πχ εδω γλυτωνετε Τραγανας,Αγιας Τριαδας,Μαυρομαντηλα και καταληγω στην εξοδο Ραχες για αποφυγη Πελασγιας! Λαθος ειναι μονο της Θηβας γιατι πλεον εκλεισε το 90 Αυτοι που ξερουν.. Πως τα βλεπετε? Υπαρχει καλυτερη διαδρομη? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από gia_nnis 1
papoys1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτή akrib;vw ακολουθούσα και εγώ μέχρι Λαμία.Την είχα βρει στο youtube από κάποιο με tsantismenos.Την είχε αποτυπώσει βήμα βήμα 1
gbras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 βαλτε στο google maps διαδρομη που θελετε και επιλεξτε αποφυγη διοδιων!
gia_nnis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, gbras είπε βαλτε στο google maps διαδρομη που θελετε και επιλεξτε αποφυγη διοδιων! Εχει και τετοια επιλογη το google maps! Σωθηκαμε!!! Περνα να σε κερασω καφε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις