becoming_I Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, gia_nnis είπε οι έξοδοι/είσοδοι εκλεισαν ή θα κλεισουν???? έκλεισαν
gia_nnis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, becoming_I είπε έκλεισαν και τωρα εξοδος? ή πλεον δεν αξιζει και πληρωνουμε της Θηβας???
_filippos_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Όσοι έχουν ακολουθήσει τις παρακάμψεις: 1. Πόσο χρόνο παραπάνω κάνει κάποιος απο το να πάει κανονικά απο τα διόδια; 2. Αξίζει για τα χρήματα που γλιτώνεις να οδηγήσεις στους παράδρομους με ό,τι αυτό συνεπάγει; Για παράδειγμα απο Αθήνα προς Λαμία προτιμούσα να πληρώσω τα πλευρικά διόδια 1,5€ στην Θήβα και να πάω απο παράδρομο γλυτώνοντας έτσι 2,5€ ευρώ (βγαίνοντας στο 90) και κάνοντας μια πολύ μικρή διαδομή σε παράδρομο που δεν άξιζε τα 2,5€ παραπάνω. Τώρα που έκλεισε το 90 αξίζει να κάνει κάποιος τόσο μεγάλη διαδρομή σε παράδρομο για να γλυτώσει 3+ ευρώ;
becoming_I Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλιππε, ακολουθώντας όλες τις παρακάμψεις (προ κλεισίματος του 90) έκανα αυτή τη διαδρομή 30 λεπτά παραπάνω. Δεν υπήρχε λόγος να μπεις από τα πλευρικά δεδομένου ότι κέρδιζες και το 1,5€ αν έμπαινες λίγο πιο πριν (ταμπέλα νοσοκομείο Θήβας). Με το κλείσιμο του 90 και των εισόδων του δεν έχω κάποια εναλλακτική για να ξέρω αν συμφέρει ή όχι. Μιλάμε πάντα για τη διαδρομή Αθήνα-Λαμία. 1
gia_nnis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, becoming_I είπε Φίλιππε, ακολουθώντας όλες τις παρακάμψεις (προ κλεισίματος του 90) έκανα αυτή τη διαδρομή 30 λεπτά παραπάνω. Δεν υπήρχε λόγος να μπεις από τα πλευρικά δεδομένου ότι κέρδιζες και το 1,5€ αν έμπαινες λίγο πιο πριν (ταμπέλα νοσοκομείο Θήβας). Με το κλείσιμο του 90 και των εισόδων του δεν έχω κάποια εναλλακτική για να ξέρω αν συμφέρει ή όχι. Μιλάμε πάντα για τη διαδρομή Αθήνα-Λαμία. Στο χαρτη φαινεται εχει κλεισει η εισοδος στην ανοδο και στην καθοδο η εξοδος αρα δεν υπαρχει προβλημα..! Οχι τελος! http://e-hani.blogspot.com/2018/09/90.html Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από gia_nnis
gia_nnis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 12:39 ΠΜ, becoming_I είπε Φίλιππε, ακολουθώντας όλες τις παρακάμψεις (προ κλεισίματος του 90) έκανα αυτή τη διαδρομή 30 λεπτά παραπάνω. Δεν υπήρχε λόγος να μπεις από τα πλευρικά δεδομένου ότι κέρδιζες και το 1,5€ αν έμπαινες λίγο πιο πριν (ταμπέλα νοσοκομείο Θήβας). Με το κλείσιμο του 90 και των εισόδων του δεν έχω κάποια εναλλακτική για να ξέρω αν συμφέρει ή όχι. Μιλάμε πάντα για τη διαδρομή Αθήνα-Λαμία. Τωρα οι επιλογες ειναι 2: Ποια διαδρομη ειναι ομως καλυτερη? 1
Γιαούρτι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 ακούγεται και για άλλα διόδια στην περιοχή. Προς Χαλκίδα; δε ξέρω ακριβώς. να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση, διότι όπως βλέπετε οι εναλλακτικές μειώνονται οπότε ή τα σκάμε για να πάμε από τον αυτοκινητόδρομο ή κάνουμε πραγματικό σαφάρι για να τα γλιτώσουμε. 1
overpower Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 12:51 ΠΜ, gia_nnis είπε Στο χαρτη φαινεται εχει κλεισει η εισοδος στην ανοδο και στην καθοδο η εξοδος αρα δεν υπαρχει προβλημα..! Οχι τελος! http://e-hani.blogspot.com/2018/09/90.html 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε Τωρα οι επιλογες ειναι 2: Ποια διαδρομη ειναι ομως καλυτερη? Τελικα δεν ισχυει αυτο που λες στο 1o quoted? Ακομα βλεπω την εξοδο απο Αθηνα και την εισοδο προς Αθηνα κλειστα. Λογικα οσοι το κανετε/κανατε, μπαινατε και βγαινατε απο την εξοδο για Μουρικι και Δροσια?
gia_nnis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, overpower είπε Τελικα δεν ισχυει αυτο που λες στο 1o quoted? Ακομα βλεπω την εξοδο απο Αθηνα και την εισοδο προς Αθηνα κλειστα. Λογικα οσοι το κανετε/κανατε, μπαινατε και βγαινατε απο την εξοδο για Μουρικι και Δροσια? Τα κλεισανε.. Game Over!
papoys1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραία το κλείσανε και καλά κάνανε.Πως όμως γίνεται αυτό από τη στιγμή που για 10-20 χιλιόμετρα δεν υπάρχει παράδρομος. Δεν έπρεπε πρώτα να φτιάξουν παράδρομο για αυτά τα χιλιόμετρα πριν τον κλείσουν;;;; Θα μου πεις τι λες τώρα.Δεν ξέρεις σε ποιο κράτος ζεις;;;; Πλήρωσε να μάθεις ή πήγαινε Λαμία μέσω Λειβαδιάς αν θες να πας τζάμπα. 1
KoreanW Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ασχέτως που έκλεισε το 90, η έννοια των παράπλευρων οδών στο πλάι του αυτοκινητοδρόμου πανελλαδικά είναι προνόμιο της Αθηνών-Θεσσαλονίκης ;άντε και της Αθηνών-Πατρών. Το λέω επειδή σχολιάζουμε την έλλειψη παραδρόμων για μερικά χιλιόμετρα (ίσως μνημονεύοντας και κάποια ευρωπαϊκή οδηγία κάποιοι), όταν μια αναδρομή στις άλλες εθνικές οδούς της χώρας δείχνει ένα προηγούμενο παντελούς έλλευψης παράπλευρων οδών. Με λίγα λόγια, πάλι καλά που υπάρχουν στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης όσες υπάρχουν. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 7/9/2018 στις 3:23 ΜΜ, becoming_I είπε έκλεισε το καφέ 90 Πάει η κούτα με τα τσιγάρα...
haris_216 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Πότε έκλεισε το "90"; Σε άνοδο και κάθοδο; Ρωτάω γιατί πέρασα πριν 10 μέρες και τουλάχιστον αυτό στο ρεύμα προς Αθήνα λειτουργούσε. Off topic τώρα. Ήταν ποτέ στο σημείο εκείνο χιλιομετρική απόσταση 90 (πχ άλλαξε η χάραξη του δρόμου); Ρωτάω γιατί το συζητούσαμε τις προάλλες όταν πέρασα αφού τα χιλιομετρικά ταμπελάκια του αυτοκινητόδρομου έδειχναν 93 ή 94 και συνήθως οι αποστάσεις μειώνονται με τους νέους δρόμους αντί να αυξάνονται
XronisR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 ναι ειναι το 90χλμ απο αυτο πηρε και το ονομα
gia_nnis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, haris_216 είπε Πότε έκλεισε το "90"; Σε άνοδο και κάθοδο; Ρωτάω γιατί πέρασα πριν 10 μέρες και τουλάχιστον αυτό στο ρεύμα προς Αθήνα λειτουργούσε. Τωρα πριν 5-6 μερες περιπου... 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Θα μου πεις τι λες τώρα.Δεν ξέρεις σε ποιο κράτος ζεις;;;; Πλήρωσε να μάθεις ή πήγαινε Λαμία μέσω Λειβαδιάς αν θες να πας τζάμπα. Οχι μπορεις να βγεις σε μια απο τις δυο εξοδους στις 2 φωτο που εχω στειλει.. Μετα παλι υπαρχουν παρακαψεις για τα υπολοιπα διοδια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις