Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιαούρτι είπε

κατάλαβα που λες αλλά δεν ξέρω αν αξίζει αυτή διαδρομή η να πας από την παλιά. ίσως το δοκιμάσω την επόμενη φορά που ανέβω

Σαν διαδρομή δεν είναι καθόλου δύσκολη, κι ο παράδρομος πηγαίνεται κι αρκετά γρήγορα χωρίς να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Η παλιά εθνική έχει εγγενή δική της κίνηση, φανάρια, πολλά φορτηγά, πολλά αγροτικά, πολλές κάθετες διελεύσεις, και το να περαστεί γρήγορα είναι άλλοτε αδύνατο κι άλλοτε πολλαπλά επικίνδυνο.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Παίδες, ενημερώνω ότι άλλαξα domain name και από εδώ και στο εξής το site μου θα το βρίσκετε στο tollfreegr.com

για εως / απο Θεσσαλονικη δεν παιζει κατι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lacepo είπε

για εως / απο Θεσσαλονικη δεν παιζει κατι;

Ειναι στα σχέδια να βγει, αλλά δεν έχω αρκετό feedback για να επιβεβαιώσω τις διαδρομές. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, becoming_I είπε

Ειναι στα σχέδια να βγει, αλλά δεν έχω αρκετό feedback για να επιβεβαιώσω τις διαδρομές. 

Μπορώ να σου επιβεβαιώσω ό,τι θέλεις, μπορώ να την κάνω όλη toll-free.

Δημοσ.

Παιδιά μόλις διαπίστωσα ότι έκλεισε το καφέ 90 και συνεπώς οι έξοδοι/είσοδοι για αποφυγή διοδίων. Θα ενημερώσω και τον οδηγό PDF.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

Καιρος ηταν να κλεισει παντως αυτο το 90 🤮

Το κακό είναι ότι κλείσανε και οι παράδρομοι. Αντε πες εγω που το κανω 1 φορα το μήνα νταξ να πληρώσω. Αλλά οι κάτοικοι των γύρω περιοχών θα πληρώσουν πολλά περισσότερα.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, becoming_I είπε

Παιδιά μόλις διαπίστωσα ότι έκλεισε το καφέ 90 και συνεπώς οι έξοδοι/είσοδοι για αποφυγή διοδίων. Θα ενημερώσω και τον οδηγό PDF.

• Like 1
Δημοσ.

Ε νομίζω αναμενόμενο ήταν κάποια στιγμή, και φαντάζομαι σιγά-σιγά θα κλείσουν κι άλλες είσοδοι/έξοδοι.

Εγώ θα συνεχίσω να πηγαίνω απ' τα χωριά πάντως, τουλάχιστον για Λαμία η διαφορά στο χρόνο είναι ελάχιστη και έχω μεγαλύτερη οικονομία.

Για Πάτρα υπάρχει δίωρη καθυστέρηση μέχρι το Ρίο απ' τα χωριά, αλλά γλιτώνεις και πολλά.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, becoming_I είπε

οι έξοδοι/είσοδοι εκλεισαν ή θα κλεισουν????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω ανοιγετε site , θεληση υπαρχει ..καντε κατι καλυτερο αν πιστευετε οτι εχει ενδιαφερον

1.Σχεδιαση διαδρομης απο pc (οχι κινητο)στο google maps...https://www.google.com/maps/d/u/0/

Με δορυφορικο level θα χετε καλυτερη εικονα

2.7c0c2765b3febc5c72a045c4d55d2938.jpg

3.6T2ekXL_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Ανεβαστε τα μετα  ;)

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/9/2018 στις 3:23 ΜΜ, becoming_I είπε

Το κλείσιμο ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων που ήταν επάνω στην ΠΑΘΕ ήταν υποχρέωση μας λόγω της χρηματοδότησης της οδού απο την ΕΕ.Πριν κάνα 1.5 -2 χρόνια ειχε κλείσει και το 140 και κάνα 2 άλλα που υπήρχαν μέχρι Λαμία που πηγαίνω εγώ.Το 90 ειχε μείνει ανοιχτό με κάποια νομικά παραθυράκια μέχρι να κριθεί οριστικά η τύχη του αλλά ήταν προδιαγεγραμμένη η κατάληξη.Και η λογική του κλεισίματος ήταν ότι όταν εγώ σε κάθε διασταύρωση με πόλη - κωμόπολη - χωριό κάνω ανισόπεδο κόμβο γαι να μπαίνουν και να βγαίνουν τα αυτοκίνητα με ασφάλεια δεν μπορείς εσύ επειδή το χωράφι σου βγήκε επάνω στη Εθνική να μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα τα αυτοκίνητα.Θα υπάρχουν μονο αυτά σαν τον Σείριο .

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kage είπε

Βλεπω ανοιγετε site , θεληση υπαρχει ..καντε κατι καλυτερο αν πιστευετε οτι εχει ενδιαφερον

1.Σχεδιαση διαδρομης απο pc (οχι κινητο)στο google maps...https://www.google.com/maps/d/u/0/

Με δορυφορικο level θα χετε καλυτερη εικονα

2.7c0c2765b3febc5c72a045c4d55d2938.jpg

3.6T2ekXL_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Ανεβαστε τα μετα  ;)

Πολλα THANKS!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...