Luxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ρε παιδια τι γινεται με τα διοδια. 8 διοδια πληρωσα σημερα για να παω Απο Αθηνα στη Θεσσαλονικη και συνολικο κοστος στα 18 ευρω και 20 λεπτα. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 E καλά σου βγήκε. Φαίνεται δεν πολυχρησιμοποίησες την Αττική οδό. Περίμενε να ανοίξουν και τα Τέμπη. Μετά μόνο τρενάκι. 1
million_voices Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 θα εχεις ομως κατι να διηγεισαι στα παιδια σου 3
minarokeftes Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ναι αλλα ο δρόμος είναι ΤΕΛΕΙΟΣ, όλα κι όλα. 3
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ναι αλλα ο δρόμος είναι ΤΕΛΕΙΟΣ, όλα κι όλα. Πες μου ότι τελικά αστειεύεσαι
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Τρομάζω και μόνο στην ιδέα οτι δεν είναι κάποιου είδους αστείο 1
minarokeftes Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Όχι δεν αστειεύομαι, σε σύγκριση με αυτό που έχω εδω κάτω, Πατρών-Κορίνθου, την εθνική Αθήνα-Θεσσαλονίκη την θεωρώ δρομάρα. Δεν τον έχω ταξιδέψει ολόκληρο τον δρόμο, είχαμε πάει απο Μπράλο και βγήκαμε στην εθνική. Αλλα απο εκεί που βγήκαμε, μια ευθεία ήταν και μια χαρά με διάζωμα στην μέση 2 λωρίδες + βοηθητική. 1
alexis333 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Όχι δεν αστειεύομαι, σε σύγκριση με αυτό που έχω εδω κάτω, Πατρών-Κορίνθου, την εθνική Αθήνα-Θεσσαλονίκη την θεωρώ δρομάρα. Nαι αν το δεις απο αυτη την θεση ναι σωστα τα λεει ... Δεν εχω περασει την Αθηνων - Θεσαλονικης αλλα εχω περασει απειρες φορες την Πατρων - Κορινθου και παιδια ειναι σε τρομερα χαλια ..
minarokeftes Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Και εμείς πληρώνουμε και του κόσμου τα λεφτά για τον παλιόδρομο.
yayawoot Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Απλά έχω πεθάνει στο γέλιο! Minarokeftes no offence αλλά ακούγεται πολύ κουφό φίλε
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Όχι δεν αστειεύομαι, σε σύγκριση με αυτό που έχω εδω κάτω, Πατρών-Κορίνθου, την εθνική Αθήνα-Θεσσαλονίκη την θεωρώ δρομάρα. Δεν τον έχω ταξιδέψει ολόκληρο τον δρόμο, είχαμε πάει απο Μπράλο και βγήκαμε στην εθνική. Αλλα απο εκεί που βγήκαμε, μια ευθεία ήταν και μια χαρά με διάζωμα στην μέση 2 λωρίδες + βοηθητική. Δηλαδή αν μπεις Εγνατία,θα μείνεις απο νεφρά; 1
minarokeftes Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Απλά έχω πεθάνει στο γέλιο! Minarokeftes no offence αλλά ακούγεται πολύ κουφό φίλε Καλά ντάξει είμαι μαλάκας εγώ. Είπα οτι σε σύγκριση με αυτόν που έχουμε εδώ είναι δρομάρα. έχεις πάει στην Πατρών-Κορίνθου? ---------- Προσθήκη στις 23:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:21 ---------- Δηλαδή αν μπεις Εγνατία,θα μείνεις απο νεφρά; Όχι απλά ένιωσα 100% ασφαλείς σε δρόμο πρώτη φορά όταν πήγαμε.
yayawoot Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Καλά ντάξει είμαι μαλάκας εγώ. Είπα οτι σε σύγκριση με αυτόν που έχουμε εδώ είναι δρομάρα. έχεις πάει στην Πατρών-Κορίνθου? Δεν είπα κάτι τέτοιο!Μην παρεξηγιόμαστε.. Συμφωνώ ότι είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση σε σχέση με Πατρών-Κορίνθου( Ναι έχω περάσει ) αλλά και ο δρόμος από Θεσ/νικη δεν είναι μόνο Εγνατία! Ορισμένα κομμάτια είναι πολύ τραγικά!
minarokeftes Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως νομίζω οτι το μεγαλύτερο ποσοστό του δρόμου είναι πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις