Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια τι γινεται με τα διοδια. 8 διοδια πληρωσα σημερα για να παω Απο Αθηνα στη Θεσσαλονικη και συνολικο κοστος στα 18 ευρω και 20 λεπτα.

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E καλά σου βγήκε. Φαίνεται δεν πολυχρησιμοποίησες την Αττική οδό.

Περίμενε να ανοίξουν και τα Τέμπη. Μετά μόνο τρενάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν αστειεύομαι, σε σύγκριση με αυτό που έχω εδω κάτω, Πατρών-Κορίνθου, την εθνική Αθήνα-Θεσσαλονίκη την θεωρώ δρομάρα.

Δεν τον έχω ταξιδέψει ολόκληρο τον δρόμο, είχαμε πάει απο Μπράλο και βγήκαμε στην εθνική. Αλλα απο εκεί που βγήκαμε, μια ευθεία ήταν και μια χαρά με διάζωμα στην μέση 2 λωρίδες + βοηθητική.

• Like 1
Δημοσ.
Όχι δεν αστειεύομαι, σε σύγκριση με αυτό που έχω εδω κάτω, Πατρών-Κορίνθου, την εθνική Αθήνα-Θεσσαλονίκη την θεωρώ δρομάρα.

Nαι αν το δεις απο αυτη την θεση ναι σωστα τα λεει ...

Δεν εχω περασει την Αθηνων - Θεσαλονικης αλλα εχω περασει απειρες φορες την Πατρων - Κορινθου και παιδια ειναι σε τρομερα χαλια ..

Δημοσ.

Δεν τον έχω ταξιδέψει ολόκληρο τον δρόμο, είχαμε πάει απο Μπράλο και βγήκαμε στην εθνική. Αλλα απο εκεί που βγήκαμε, μια ευθεία ήταν και μια χαρά με διάζωμα στην μέση 2 λωρίδες + βοηθητική.

Δηλαδή αν μπεις Εγνατία,θα μείνεις απο νεφρά;

• Like 1
Δημοσ.
Απλά έχω πεθάνει στο γέλιο!

Minarokeftes no offence αλλά ακούγεται πολύ κουφό φίλε

Καλά ντάξει είμαι μαλάκας εγώ. Είπα οτι σε σύγκριση με αυτόν που έχουμε εδώ είναι δρομάρα. έχεις πάει στην Πατρών-Κορίνθου?

---------- Προσθήκη στις 23:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:21 ----------

Δηλαδή αν μπεις Εγνατία,θα μείνεις απο νεφρά;

Όχι απλά ένιωσα 100% ασφαλείς σε δρόμο πρώτη φορά όταν πήγαμε.

Δημοσ.
Καλά ντάξει είμαι μαλάκας εγώ. Είπα οτι σε σύγκριση με αυτόν που έχουμε εδώ είναι δρομάρα. έχεις πάει στην Πατρών-Κορίνθου?

Δεν είπα κάτι τέτοιο!Μην παρεξηγιόμαστε..

Συμφωνώ ότι είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση σε σχέση με Πατρών-Κορίνθου( Ναι έχω περάσει :P ) αλλά και ο δρόμος από Θεσ/νικη δεν είναι μόνο Εγνατία!

Ορισμένα κομμάτια είναι πολύ τραγικά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...