Kate88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Έχω ένα ericson w(δε θυμάμαι...) κ ενώ παλιά μπορούσα να κρατήσω και 100 και ίσως παραπάνω sms, τώρα είναι στα 60 με 70 και πάλι μου βγάζει μνμ ότι δεν μπορεί να λάβει άλλα. Ένας φίλος μου με είπε να του το δώσω να μου το κάνει format. Εσείς τι λέτε???
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Έχω ένα ericson w(δε θυμάμαι...) κ ενώ παλιά μπορούσα να κρατήσω και 100 και ίσως παραπάνω sms, τώρα είναι στα 60 με 70 και πάλι μου βγάζει μνμ ότι δεν μπορεί να λάβει άλλα. Ένας φίλος μου με είπε να του το δώσω να μου το κάνει format. Εσείς τι λέτε??? Λογικα κατι εχεις αλλαξει στις ρυθμισεις. Κανε μονη σου το φορματ μηπως και διορθωθει, καπου στο μενου ρυθμισεων εχει Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων.
nick#18 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Αν ειναι της σειρας walkman τοτε σιγουρα δεν περνει 60 μονο.... δοκιμασε να σβησεις τιποτα απο την εσωτερικη μνημη του κινητου γιατι αποθηκευονται εκει τα sms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.