StefxOup Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Epiphany.Απλός, γρήγορος, κάνει όλα όσα χρειάζομαι. Γρηγορότερος και από opera, konqueror. Addons όλα όσα μου χρειάζονται και πολλά ακόμα. Opensource browser κυριολεκτικά και όχι όπως ο ff και chrome. Στην έκδοση 2.29 έχει βελτιώσει αρκετά bugs και είναι ακόμα καλύτερος. Δεν τον αλλάζω με τίποτε. Δεν "κάνει" για kde και δεν έχει δυνατότητα λεπτομερών ρυθμίσεων όπως άλλοι browsers αλλά αυτό λίγο με ενδιαφέρει. Έχει τόσα πολλά addons ο Epiphany;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Epiphany.Απλός, γρήγορος, κάνει όλα όσα χρειάζομαι. Γρηγορότερος και από opera, konqueror. Addons όλα όσα μου χρειάζονται και πολλά ακόμα. Opensource browser κυριολεκτικά και όχι όπως ο ff και chrome. Στην έκδοση 2.29 έχει βελτιώσει αρκετά bugs και είναι ακόμα καλύτερος. Δεν τον αλλάζω με τίποτε. Δεν "κάνει" για kde και δεν έχει δυνατότητα λεπτομερών ρυθμίσεων όπως άλλοι browsers αλλά αυτό λίγο με ενδιαφέρει. Έχει τόσα πολλά addons ο Epiphany;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1961 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Έχει τόσα πολλά addons ο Epiphany;;; Όσα ο firefox δεν έχει. Adblock, autorelood, autoscroll, mouse gestures, smart bookmarks, awesomebar και πολλα ακομα. Why use Epiphany? 1. It is completely free software, Firefox isn’t. 2. It is an official part of GNOME. 3. Since it’s a part of GNOME, it obeys their Human Interface Guidelines (Firefox doesn’t) and uses GTK+ to natively draw its interface (Firefox uses the much slower and buggy XUL and tries to disguise itself as a native app). 4. It should work with any plugin Firefox does as Epiphany uses Gecko like Firefox does. Even when they switch to Webkit eventually (same as Google Chrome and Apple Safari), the Netscape Plugin specification will still be used. It can also render any page Firefox can. 5. Firefox extensions have a lot of overhead and can be cumbersome to load/unload, Epiphany extensions turn off or on instantly (Yes it has Adblock). 6. They remove the maze of pointless and redundant configuration options and make a browser that you would instantly walk up and just use. 7. There doesn’t need to be any separate themes engine because it simply uses your GNOME theme. 8. They don’t make you agree to a EULA (End User License Agreement) like Firefox does when you open it up the first time. (Bringing you the Windows experience) 9. It performs better and uses fewer resources. 10. I can has awesomebar! (In GNOME 2.26) http://izanbardprince.wordpress.com/2009/03/26/epiphany-is-my-new-web-browser-goodbye-firefox/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1961 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Έχει τόσα πολλά addons ο Epiphany;;; Όσα ο firefox δεν έχει. Adblock, autorelood, autoscroll, mouse gestures, smart bookmarks, awesomebar και πολλα ακομα. Why use Epiphany? 1. It is completely free software, Firefox isn’t. 2. It is an official part of GNOME. 3. Since it’s a part of GNOME, it obeys their Human Interface Guidelines (Firefox doesn’t) and uses GTK+ to natively draw its interface (Firefox uses the much slower and buggy XUL and tries to disguise itself as a native app). 4. It should work with any plugin Firefox does as Epiphany uses Gecko like Firefox does. Even when they switch to Webkit eventually (same as Google Chrome and Apple Safari), the Netscape Plugin specification will still be used. It can also render any page Firefox can. 5. Firefox extensions have a lot of overhead and can be cumbersome to load/unload, Epiphany extensions turn off or on instantly (Yes it has Adblock). 6. They remove the maze of pointless and redundant configuration options and make a browser that you would instantly walk up and just use. 7. There doesn’t need to be any separate themes engine because it simply uses your GNOME theme. 8. They don’t make you agree to a EULA (End User License Agreement) like Firefox does when you open it up the first time. (Bringing you the Windows experience) 9. It performs better and uses fewer resources. 10. I can has awesomebar! (In GNOME 2.26) http://izanbardprince.wordpress.com/2009/03/26/epiphany-is-my-new-web-browser-goodbye-firefox/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ff δαγκτoτο βασικα χρησιμοποιω namoroka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman79 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 I don't browse. I Opera! Σταθερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Chromium 5.0.342.9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
msrs Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Opera 10.10 εδω, απο την στιγμη που βγηκε ο ff 3.5 και δεν εδινε την παραμικρη δυνατοτητα ρυθμισης της awesomebar. O opera δεν είναι κλειστού κώδικα browser? Να τρέχεις ανοιχτό λειτουργικό και proprietary browser είναι εντάξει; Firefox εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν εχω τετοιους ενδοιασμους εγω. Πιο πολυ με απασχολει πχ που δεν εχει ανεβει ακομα εκδοση της opera σε qt4 στο επισημο repo, και οτι το ιδιο το repo χτες ηταν πεσμενο, παρα το οτι η opera ειναι κλειστου κωδικα. Επιλεγω το εργαλειο με το οποιο κανω τη δουλεια μου καλυτερα, και ευτυχως που υπαρχει κατι και ας ειναι κλειστο. Σε αλλες περιπτωσεις το εργαλειο δεν υπαρχει καν! Τα υπολοιπα στο σχετικο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα να δουλεύω με προγράμματα κλειστού κώδικα. Την μόνη παραχώρηση που έχω κάνει στο σύστημα είναι τους nvidia driver και αυτό λόγο ότι δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη εναλλακτική. Μην ξεχνάμε ότι τα προγράμματα κλειστού κώδικα έχουν αρκετές πολλά κρυφά σημεία που δουλεύουν για τα συμφέροντα αυτών που έχουν φτιάξει τα προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν εχω τετοιους ενδοιασμους εγω. Πιο πολυ με απασχολει πχ που δεν εχει ανεβει ακομα εκδοση της opera σε qt4 στο επισημο repo, και οτι το ιδιο το repo χτες ηταν πεσμενο, παρα το οτι η opera ειναι κλειστου κωδικα. Επιλεγω το εργαλειο με το οποιο κανω τη δουλεια μου καλυτερα, και ευτυχως που υπαρχει κατι και ας ειναι κλειστο. Σε αλλες περιπτωσεις το εργαλειο δεν υπαρχει καν! Τα υπολοιπα στο σχετικο θεμα. Αν τυχον δεν το γνωριζεις μπορεις να βρεις εδω πακετα με qt4 linking http://ftp.opera.com/pub/opera/linux/1010/final/en/i386/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 @DIMITRISG Το γνωριζω οτι υπαρχει εκδοση σε qt4 καπου μεσα στον ftp server. Στο repo δεν υπαρχει, και δεν βλεπω να μπαινει συντομα. Στην εποχη της 9.x υπηρχε η κανονικη εκδοση στο repo και η static, παντα σε qt3. Η static δεν υπαρχει πια στο repo απο τοτε που βγηκε η 10. Πακετο που μπορω να βρω σε repo δεν καθομαι να το ψαχνω σαν μεμονωμένο και να το ξαναψαχνω οταν ειναι να γινει update. @chek2fire Τι επιλογες εχω σχετικα με τον browser α) Opera, που κανει τα παντα, ειναι σχετικα ελαφρια κλπ, αλλα και closed source. β) Firefox, που απο την εκδοση 3 και μετα βαρυνε και απεκτησε και την awesomebar με τις πρωτοβουλιες της. γ) Chrome, που ειναι σβελτος κλπ, αλλα δεν εχει σχεδον τιποτα σε σχεση με τους αλλους απο features. Επισης, λογω πολλων συνδεσεων προκαλει προβλημα στο ρουτερ μου. Και αυτο ΔΕΝ ρυθμιζεται απο καπου, σε αντιθεση με τους αλλους. δ) Midori, που ειναι μια χαρα, ελαφρυς, σβελτος κλπ, αλλα δεν εχει αλλα πραγματα. Ειναι δυνατον να μην προσθετει το προθεμα www και το επιθεμα com οταν παταω ctrl+enter? Αυτο γινεται απο την εποχη του ie5!!! ε) Epiphany/Konqueror, που θελουν το μισο gnome/kde. Αστο καλυτερα! στ) Arora, που ειναι μια χαρα και σβελτος, αλλα για καποιο περιεργο λογο οταν κατεβαζω κατι στελνει την χρηση επεξεργαστη στα υψη! ζ) Kazekahase, Uzbl, Netsurf κλπ... Και σχετικα με τον κλειστο κωδικα. Βρες μου ΜΙΑ εφαρμογη που να μπορει να κανει κληση με καμερα/μικροφωνο και να δουλευει εγγυημενα στο λινουξ, ασχετως με το πρωτοκολλο που χρησιμοποιει. Περα απο το skype, τιποτα. Θα μου πεις το skype σε παρακολουθει κλπ. Ας με παρακολουθει, αφου κανει τη δουλεια του. Το προτιμω απο κατι που δεν με παρακολουθει και δεν δουλευει, αλλα το εχω για να λεω οτι υποστηριζω το open source. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 @DIMITRISGΚαι σχετικα με τον κλειστο κωδικα. Βρες μου ΜΙΑ εφαρμογη που να μπορει να κανει κληση με καμερα/μικροφωνο και να δουλευει εγγυημενα στο λινουξ, ασχετως με το πρωτοκολλο που χρησιμοποιει. Περα απο το skype, τιποτα. Το aMSN υποστηρίζει κανονικά audio/video ... Off Topic:X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το aMSN υποστηρίζει κανονικά audio/video ... Off Topic:X Όχι και κανονικά.... Βάζοντας στην άκρη την ποιότητα, το να ανοίξω κάμερα με φίλο/η που έχει windows live είναι πραγματικό μαρτύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ειναι χαρα να εχει η κοινοτητα μελη σαν τον check2fire(μονο μην μας πεις οτι εχεις και συ μερος για παραθυρα)επισης συμφωνω μαζι του και εχω μονο nvidia κλειστο. χρησιμοποιω chromium-browser και ειμαι υπερευχαριστημενος δεν το αλλαζω με τιποτα το μονο που μου λειπει ειναι το procon latte αλλα κανενας εκτος της αλεπους δεν το χει. Αναμενουμε στο μελλον ---------- Προσθήκη στις 13:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:06 ---------- Το aMSN υποστηρίζει κανονικά audio/video ... Off Topic:X ναι αλλα δεν ειναι realtime audio οποτε τι να το κανεις βεβαια σημερα με τα σταθερα τζαμπα τι να τα κανεις αυτα τα χαζομωρουδιστικα Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ το παν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.