DIMITRISG Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Χρησιμοποιω αποκλειστικά konqueror εδω και 2 χρόνια. Το μόνο μειονεκτημα του είναι η αργή javascript του kjs Από τα πλεονεκτηματα , ο συνδιασμός browser και file manager, η διαιρεση προβολής και γενικά η ενσωμάτωσή του με το kde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrimitiveSix Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Χρησιμοποιω αποκλειστικά konqueror εδω και 2 χρόνια. Το μόνο μειονεκτημα του είναι η αργή javascript του kjs Από τα πλεονεκτηματα , ο συνδιασμός browser και file manager, η διαιρεση προβολής και γενικά η ενσωμάτωσή του με το kde Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ σε arch linux... αλλά πολλές φορές μου παρουσιάζονται σφάλματα, και έχω πρόβλημα στο youtube...δεν την παρουσιάζει σωστά την σελίδα και ακούω τον ήχο από το προηγούμενο βίντεο στην περίπτωση που προχωρίσω ένα βίντεο από το playlist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 αν η μόνη δυσλειτουργια που παρουσιάζει ο κονκερορ είναο στο youtube, μπορείς εναλλακτικα να χρησιμοποιησεις το kmplayer part για αναπαραγωγή φλας. τπ συνιστω και σε όσους δεν εχουν πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrimitiveSix Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 εεε...θα προτιμούσα να δούλευε στο konqueror... ίσως στην επόμενη αναβάθμισή του, ή στην αναβάθμιση του KHTML να διορθωθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 γιατι θα προτιμουσες να δουλευε στον konqueror, ποια η διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrimitiveSix Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 γιατι θα προτιμουσες να δουλευε στον konqueror, ποια η διαφορα; θέλω να κρατήσω το σύστημα κάπως απλό ...δεν θέλω να έχω 500 players... έχω τον kaffeine , αλλά το βλέπω επίσης ώς ένα πρόβλημα που δεν τα παρουσιάζει σωστά.(γιατί είχα παρόμοια προβλήματα και σε άλλες σελίδες) ο konqueror σου δουλεύει σωστά με mandriva και youtube ? από ότι διάβασα και σε άλλα site το KHTML ευθύνεται για τα προβλήματα αυτά και θέλει επιγόντως αναβάθμιση ώστε να υποστηρίζει και HTML5 κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 To τελευταίο διάστημα ασχολήθηκα με τον Chrome σε Ubuntu 9.10 και μπορώ να πω ότι είναι αξιόλογος,αλλά με ενόχλησαν λεπτομέρειες όπως έλλειψη κάποιων extensions,η καθυστέρηση σε μερικές σελίδες(σε τακτά διαστήματα και μάλιστα απ'οτι έψαξα συμβαίνει μόνο σε Linux και όχι Windows) και η διαχείρηση του Ιστορικού.Νομίζω ότι αν βγάλουν stable έκδοση για Linux θα είναι πολύ καλύτερος σε όλα του.(Επίσης εκνευρίστηκα γι'αυτό,ότι είναι ακόμη Beta για Linux:mad:) Μετά απ'αυτά ξαναγύρισα στον "good old" Firefox,έκδοση 3.6.2 μετά απο update μέσω Ubuntzilla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 θέλω να κρατήσω το σύστημα κάπως απλό ...δεν θέλω να έχω 500 players... έχω τον kaffeine , αλλά το βλέπω επίσης ώς ένα πρόβλημα που δεν τα παρουσιάζει σωστά.(γιατί είχα παρόμοια προβλήματα και σε άλλες σελίδες)ο konqueror σου δουλεύει σωστά με mandriva και youtube ? από ότι διάβασα και σε άλλα site το KHTML ευθύνεται για τα προβλήματα αυτά και θέλει επιγόντως αναβάθμιση ώστε να υποστηρίζει και HTML5 κτλ... Σε Mandriva παιζει σωστα και χωρις kmplayer όπως παιζει σωστα και σε άλλες διανομες, δεν ξερω τι συμβαινει σε σενα. Το μονο που μπορει να παρουσιασει αλλά πολύ σπάνια πια ειναι να κρασαρει σε κανα flash του youtube. Μπορει να μου τυχει μια φορα το 2μηνο και ισως όχι πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Για χρόνια είμουν σε firefox αλλά από την στιγμή που δούλεψα λίγο στο chrome μου έγινε ο βασικός broswer. Φοβερά stable και ταχύτατος. Αυτό που έλειπε δλδ από τον firefox. Chrome για τον ίδιο λόγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Opera γιατί μας αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Firefox γιατί με βολεύουν τα add-ons που έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1961 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Epiphany. Απλός, γρήγορος, κάνει όλα όσα χρειάζομαι. Γρηγορότερος και από opera, konqueror. Addons όλα όσα μου χρειάζονται και πολλά ακόμα. Opensource browser κυριολεκτικά και όχι όπως ο ff και chrome. Στην έκδοση 2.29 έχει βελτιώσει αρκετά bugs και είναι ακόμα καλύτερος. Δεν τον αλλάζω με τίποτε. Δεν "κάνει" για kde και δεν έχει δυνατότητα λεπτομερών ρυθμίσεων όπως άλλοι browsers αλλά αυτό λίγο με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1961 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Epiphany. Απλός, γρήγορος, κάνει όλα όσα χρειάζομαι. Γρηγορότερος και από opera, konqueror. Addons όλα όσα μου χρειάζονται και πολλά ακόμα. Opensource browser κυριολεκτικά και όχι όπως ο ff και chrome. Στην έκδοση 2.29 έχει βελτιώσει αρκετά bugs και είναι ακόμα καλύτερος. Δεν τον αλλάζω με τίποτε. Δεν "κάνει" για kde και δεν έχει δυνατότητα λεπτομερών ρυθμίσεων όπως άλλοι browsers αλλά αυτό λίγο με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axmaniac Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 opera, είναι γρήγορος, τον έχω συνηθίσει και δεν θέλει addons ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axmaniac Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 opera, είναι γρήγορος, τον έχω συνηθίσει και δεν θέλει addons ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.