PrimitiveSix Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Λοιπόν, ποιον internet browser χρησιμοποιείτε στην Linux διανομή σας και γιατί ? Εγώ προσωπικά τώρα που έβαλα Arch Linux με KDE 4.4 χρησιμοποιώ τον Konqueror αλλά υπάρχουν αρκετά προβλήματα (πιο συγκεκριμένα το KHTML θέλει μία αναβάθμιση , μιας και είναι υπεύθυνο για το Rendering) Το μεγάλο του θετικό πάντως είναι η ταχύτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Σε Ubuntu 9.10 χρησιμοποιώ Google Chrome (beta) επειδή είναι σε αρχείο deb και εγκαθίσταται μόνο του. Λόγω εγκατάστασης από το τερματικό o Firefox ακυρώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ο ff ερχεται προεγκατεστημενος σχεδον σε ολες τις διανομες! Και αν δεν σου αρεσει το τερματικο, υπαρχει και το synaptic... Ας μην συνεχισω γιατι θα βγω πολυ offtopic. Opera 10.10 εδω, απο την στιγμη που βγηκε ο ff 3.5 και δεν εδινε την παραμικρη δυνατοτητα ρυθμισης της awesomebar. Ο chrome με τις πολλες συνδεσεις του προκαλει ζαλαδες και δυσφορια στο ρουτερ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrimitiveSix Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 έχω καιρό να ασχοληθώ με ubuntu...αλλά άν δεν κάνω λάθος, αυτά δεν είχαν προεγκατεστημένο τον firefox 3.5 ? επίσης το χαζό στα ubuntu είναι πως ο synaptic δεν κάνει update τον firefox 3.6 ...αντιθέτως έχουν προσθέσει ένα επιπλέον πακέτο με τον firefox 3.6 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Firefox, αν και κάθε τόσο τσεκάρω άλλους browsers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 @PrimitiveSix Στο ubuntu, και γενικα σε ολες τις μη ρεουσες διανομες, τα updates στις μεγαλες εφαρμογες γινονται με την επομενη επισημη εκδοση της διανομης. Για τον ff 3.6, το νεο kde 4.4.x κλπ απλα θα περιμενεις ως την 10.04. Υπαρχει βεβαια το αναλογο ppa repo που δινει το 32bitο precompiled binary που παρεχει η mozilla, πακεταρισμενο σε .deb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 firefox (Namoroka) ver. 3.6.4pre σε UNR 9.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ρε, poll έπρεπε να το κάνετε έτσι δεν θα βγει άκρη. Προσωπικά, χρησιμοποιώ chromium (dev έκδοση του γνωστού google chrome) σε openbox. Και το απόλυτα κορυφαίο είναι ότι όλα τα Plugins του chrome, κουμπώνουν και σε chromium! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Firefox, αυτόν που έχει στο official repo του ubuntu, δεν με πολυαπασχολεί να έχω την τελευταία έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ναι ανεβάστε ένα poll... Για χρόνια είμουν σε firefox αλλά από την στιγμή που δούλεψα λίγο στο chrome μου έγινε ο βασικός broswer. Φοβερά stable και ταχύτατος. Αυτό που έλειπε δλδ από τον firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 iceweasel απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 iceweasel απο μένα Iceweasel δεν είναι firefox rebranded? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 ναι, ψαρωτικό ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Τσ τσ τσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Seamonkey γιατι τα εχει ολα σε ενα, e-mail, newsgroup and feed client, IRC chat,automatic web page tanslator κ.τ.λ. και βαριεμαι να τα εχω σε ξεχωριστα προγραμματα.Συν οτι εχει και τους πιο πολλους συνδιασμους χρησης με κουμπια του keyboard για μεγαλυτερο αυτοματισμο. http://www.seamonkey-project.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.