Προς το περιεχόμενο

αναγνωση σειριακης θυρας Η/Υ

contest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

μηπως μπορεσε κανεις να διαβασει δεδομενα απο την σειριακη θυρα του Η/Υ με κωδικα σε C++? εχει πολλες αναφορες στο ιντερνετ κομματια κωδικα αλλα τιποτε ολοκληρωμενο....

Δημοσ.

εχω κανει εναν κωδικα...εμφανιζει δεδομενα στην μαυρη οθονη οταν τρεχω το προγραμμα (cout<<...) αλλα μου βγαζει μια συγκεκριμενη τιμη μονο.

1) το θεμα ειναι ο pBuffer εχει τα δεδομενα η o dwBytesRead ???

2)τα δεδομενα ερχονται απο την συσκευη με Baundrate : 4800 , 8N1 και η θυρα απο το pc (πινακας ελεγχου->Εργαλεία διαχείρισης->Διαχείριση Υπολογιστή->Διαχείριση συσκευων->θυρες->com2) ειναι ετσι ρυθμισμενη

α)μηπως πρεπει να ρυθμισω συγχρονη-ασυγχρονη λειτουργια?

β)μηπως πρεπει να υπολογισω τον κυκλο μηχανης-(χρονος εκτελεσης εντολη του pc)?(εδω μηλαμε για ασυγχρονη λειτουργια οποτε δεν με ενδιαφερει....??)

Δημοσ.

εχω κανει εναν κωδικα...εμφανιζει δεδομενα στην μαυρη οθονη οταν τρεχω το προγραμμα (cout<<...) αλλα μου βγαζει μια συγκεκριμενη τιμη μονο.

1) το θεμα ειναι ο pBuffer εχει τα δεδομενα η o dwBytesRead ???

2)τα δεδομενα ερχονται απο την συσκευη με Baundrate : 4800 , 8N1 και η θυρα απο το pc (πινακας ελεγχου->Εργαλεία διαχείρισης->Διαχείριση Υπολογιστή->Διαχείριση συσκευων->θυρες->com2) ειναι ετσι ρυθμισμενη

α)μηπως πρεπει να ρυθμισω συγχρονη-ασυγχρονη λειτουργια?

β)μηπως πρεπει να υπολογισω τον κυκλο μηχανης-(χρονος εκτελεσης εντολη του pc)?(εδω μηλαμε για ασυγχρονη λειτουργια οποτε δεν με ενδιαφερει....??)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...