LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα οταν προσπαθω να διαβασω ενα θεμα εδω στο forum δεν μου ξεκιναει το θεμα απο την αρχη αλλα απο την τελευταια σελιδα και οταν παω στην αρχικη το θεμα ειναι κατω κατω και οχι πανω! Παραδειγμα η σελιδα 1 αντι να ειναι η σελιδα που ξεκιναει το θεμα ειναι η τελευταια και πχ η 7 ειναι η σελιδα που ξεκιναει το θεμα!
parsifal Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Στις ρυθμίσεις του forum profile σου, στο πεδίο με όνομα «Τρόπος προβολής θεμάτων» μήπως είναι επιλεγμένό ως τιμή το «Γραμμικό - Νεότερα Πρώτα»... ;
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Στις ρυθμίσεις του forum profile σου, στο πεδίο με όνομα «Τρόπος προβολής θεμάτων» μήπως είναι επιλεγμένό ως τιμή το «Γραμμικό - Νεότερα Πρώτα»... ; Ωραιος εκει ηταν το προβλημα ευχαριστω!!!!!!
Linus_21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Είμαι εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=291971&page=50 Και όταν πατάω 51, με γυρνάει πάλι στην 50...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Αυτο ειναι διαφορετικο bug και εχει ξανα-αναφερθει τουλαχιστον 3 φορες. Μολις δημοσιευτει ακομα ενα μηνυμα, θα σε παει κανονικα στην 51.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.