Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εχω μια shaub lorenz 20αρα με μετασχηματιστη για ρευμα και σταματησε να δινει ρευμα....Εβαλα ενα τροφοδοτικο απο laptop δουλεψε 5 λεπτα αλλα μετα μονο ηχο χωρις εικονα. Πηρα νεο τροφοδοτικο αλλα τιποτα...Την πηγα σε μαστορα αλλα αυριο θα ξερουμε αν αξιζει να φτιαχτει....Εχει καποιος ιδεα τι μπορει να επαθε ?
jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τελικά τι είχε πάθει ? Και τι ποσό ήθελε για να φτιαχτεί?
jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τελικά τι είχε πάθει ? Και τι ποσό ήθελε για να φτιαχτεί?
sYn Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το τροφοδοτικό τουλάχιστον είχε τα ίδια χαρακτηριστικά; (volt, ampere)
sYn Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Το τροφοδοτικό τουλάχιστον είχε τα ίδια χαρακτηριστικά; (volt, ampere)
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τελικά τι είχε πάθει ? Και τι ποσό ήθελε για να φτιαχτεί? panel μου ειπε και φυσικα δεν φτιαχτηκε. Το τροφοδοτικό τουλάχιστον είχε τα ίδια χαρακτηριστικά; (volt, ampere) Ναι τα ιδια ειχε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τελικά τι είχε πάθει ? Και τι ποσό ήθελε για να φτιαχτεί? panel μου ειπε και φυσικα δεν φτιαχτηκε. Το τροφοδοτικό τουλάχιστον είχε τα ίδια χαρακτηριστικά; (volt, ampere) Ναι τα ιδια ειχε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μήπως κάηκε η λάμπα του panel? Ιδεα δεν εχω παιδια.Εγω την εβαλα για χαρισμα σε αναλογο θεμα εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.