vtsafantakis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό και θέλω να μάθω απο χρήστες που ίδη το έχουν, την άποψη τους. Κάποια reviews λένε για μικρή ραμ, αλλά 288 για 3.6 οθόνη είναι καλή πιστεύω. Τί έχεται να πείτε για αυτο το σμαρτφονε ??
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Προσωπικα εχω μεινει κατευχαριστημενος. Το πληκτρολογιο του ειναι κατα γενικη ομολογια το καλυτερο που υπαρχει σε αναλογες συσκευες, πολυ ευχρηστο, με τα πληκτρα στις σωστες αποστασεις. Ο slide/tilting μηχανισμος του δεν σου δινει σε καμια περιπτωση την αισθηση πως μπορει καποια στιγμη να φυγει απο την θεση του ή να χαλασει και η γωνια ανυψωσης του ειναι ιδανικη για multimedia χρηση (σε ενα τραπεζι λ.χ.). Η ποιοτητα κατασκευης (κλασικη htc) ειναι στιβαρη και σχεδον δεν φαινονται τα σημεια ενωσης των διαφορων τμηματων του. Το μοναδικο αρνητικο εδω ειναι το καπακι της μπαταριας που ειναι πλαστικο και δεν ταιριαζει στο ματι με το υπολοιπο σωμα. Τα ηχεια του ειναι αρκετα δυνατα και μπορουν να γινουν ακομα δυνατοτερα με ενα μικρο tweak (ΠΜ αν το παρεις), και αν το χρησιμοποιησεις σε ανοιχτη ακροαση ο ηχος ειναι κρυσταλλινος και στους δυο συνομιλητες. Οπως φυσικα και σε κανονικη κληση. Βιντεο κληση δεν εχω κανει ποτε για να ξερω, ουτε συνδιασκεψη. Η καμερα του δεν ειναι η καλυτερη, μαλλον μετρια προς κακη θα την χαρακτηριζα, αλλα ετσι κι αλλιως αν ηθελες κινητο με καλη καμερα θα πηγαινες σε κανενα ΝΟΚΙΑ. Παντως σε συνθηκες κανονικου φωτισμου βγαζει νορμαλ φωτογραφιες (δηλαδη ικανοποιητικες αν θελεις απλα να τραβηξεις αυτο που βλεπεις). Το βιντεο του τα ιδια. Σε αυτα τα δυο βαζω μαλλον 5/10 Η RAM του δεν ειναι η μεγαλυτερη που υπαρχει, προσωπικα την θεωρω πολυ καλη. Γενικα παντως μπορεις να δεις τρομερες βελτιωσεις με συνδυασμους custom ROMS + tweaks - Manilla διχως αυτο να σημαινει πως out of the box (καλα οχι ακριβως out, αλλα με τις νεες επισημες ΡΟΜ) θα σερνεται. H oθονη ειναι τελεια (αν και θα την προτιμουσα ακομα μεγαλυτερη) και αποκριση στο αγγιγμα αμεση και χωρις προβληματα. Η Zoombar του ειναι πραγματικα αχρηστη και τρωει χωρο (αν και τελευταια εχουν βγει καποιες εφαρμογες που υποτιθεται πως της δινουν αλλες λειτουργιες, αλλα προσωπικα δεν τα εχω δοκιμασει). Στα μειον του επισης το οτι δεν εχει υποδοχη 3,5mm για ακουστικα. Ο,τι αλλο θελεις feel free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.