Προς το περιεχόμενο

διλημα: τωρα η να περιμενω;

MikeRockMetal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω καινουργιο υπολογιστη αυτες τις μερες επειδη σκεφτομαι να μπω ξανα στον χωρο του gaming, ομως ενας γνωστος μου μου ειπε να περιμενω τον μαιο επειδη θα βγουνε καινουργιοι επεξεργαστες και καρτες γραφικων..

επειδη εχω να ασχοληθω απο τον αυγουστο με τεχνικα θεματα (λογω στρατου) θα με συμβουλευατε να περιμενω μεχρι τον μαιο για να αγορασω καινουργιο υπολογιστη η να τον αγορασω στις επομενες μερες? ποιο αναλυτικα για να καταλαβαιτε ειμαι απαιτητικος με τους υπολογιστες και θελω να αγορασω (ποιο σωστα να φτιαξω κομματι κομματι) ενα gamer pc ωστε να μπορει δηλαδη να "σηκωσει" σε full HD αναλυση οποιοδηποτε παιχνιδι και οποιαδηποτε εφαρμογη χωρις κολληματα κλπ...!

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι αν μπορεις ψυχολογικα να περιμενεις.Ο γνωστος σου εχει δικιο.Κοιτα προς AMD που σε λιγο καιρο θα φερει στην αγορα τους πρωτους εξαπυρηνους σε πολυ καλες τιμες.

Δημοσ.

Αν πας ετσι ποτε δεν αγοραζεις τπτ, οτι και να βγει το καλοκαιρι/αρχες χειμωνα (6πυρηνοι επεξεργαστες) θα ειναι για αρκετο καιρο σχετικα αχρηστοι, οσο για καρτες γραφικων αυτες τις περιμενουμε τον 9ο και δεν θα διαφερουν πολυ απο οτι εχουμε σημερα. Απο εκει και περα το αν θα περιμενεις η οχι ειναι δικο σου θεμα.

Δημοσ.

Και η δική μου η άποψη είναι πως αν πραγματικά χρειάζεσαι νέο pc τώρα, παρ το. Ίσως βγει νέα γενιά επεξεργαστών/καρτών γραφικών/μνημών/SSD/οτιδήποτε σε X μήνες αλλά θα αξιοποιήσεις αυτήν την ισχύ; Σε τι τιμές θα παίζει το νέο hardware;

Κάπως έτσι την «πάτησαν» όσοι δεν αγόρασαν Ati πριν κανα εξάμηνο περιμένοντας την απάντηση της nVidia. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ο κανόνας αλλά υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Αν θες να το αναβάλλεις, πάντα θα βρίσκεις ένα καλό λόγο να το κάνεις.

Οπότε ή τώρα ή ποτέ!

:)

Δημοσ.

Ε όντως.Πάντα θα υπάρχει κάτι για το οποίο θα πρέπει να περιμένεις 3 4 μήνες.

Γνώμη μου είναι ότι σε θέμα επεξεργαστών όσον αφορά το gaming και οι δύο εταιρίες έχουν μια χαρά προτάσεις για να καλύψουν όλα τα γούστα.

Να κάτσεις να περιμένεις τους 6απήρυνους της amd για να παίξεις παιχνίδια που αν κάποιο χρησιμοποιεί 4 πυρήνες είναι θέμα;

Για τις κάρτες γραφικών μόνο αν θέλεις να περιμένεις να βγουν και περισσότερες κάρτες της nvidia με ότι αυτό συνεπάγεται στις τιμές αλλά και πάλι όσοι έξυπνοι περίμεναν να βγουν οι nvidia για να πέσουν και καλά τις τιμές φάγαν τις αυξησάρες τους να είναι όλες δικές τους με το ΦΠΑ και στάνιαραν.

Το ότι θα μπορεί να αγοράσεις κάτι τώρα 100€ και σε 3 μήνες να κάνει 70€ είναι δεδομένο.Και εμένα η γνώμη μου είναι αν έχεις το χρήμα προχώρα.

Δημοσ.
Και η δική μου η άποψη είναι πως αν πραγματικά χρειάζεσαι νέο pc τώρα, παρ το. ....

Βασικα αυτο ειναι το πιο σωστο..

Αν ομως μπορεις να περιμενεις λιγο, βαζεις στοχο καποια συγκεκριμενα κομματια τωρα και παρακολουθεις τις τιμες τους. Οταν πεσει τοσο η συνολικη τιμη που να σε ικανοποιει η εκπτωση παρτα..

Δημοσ.

Όποτε κάποιος ανοίγει θέμα για νέο PC πάντα υπάρχει κάποια φωνή που λέει "να περιμένεις" :lol: Το ίδιο και στην δική μου περίπτωση που το περασμενο καλοκαίρι ήμουν σε αναζήτηση νέου PC. Κάθησα, το σκέφτηκα και προχώρησα σε αγορά του PC της υπογραφής μου.Αν το έπαιρνα σήμερα θα πλήρωνα καπέλο 300 + ευρώ (ουσιαστικά με αυτά που κέρδισα άνετα θα μπορούσα να βάλω SSD :-D).Ο κανόνας είναι γνωστός παίρνουμε κάτι την στιγμή που το χρειαζόμαστε

ΥΓ: Πάντως να έχεις στα υπόψιν ότι o ΦΠΑ μπορεί να πάει στο 25% :shock:

Δημοσ.
θελω να αγορασω καινουργιο υπολογιστη αυτες τις μερες επειδη σκεφτομαι να μπω ξανα στον χωρο του gaming, ομως ενας γνωστος μου μου ειπε να περιμενω τον μαιο επειδη θα βγουνε καινουργιοι επεξεργαστες και καρτες γραφικων..

επειδη εχω να ασχοληθω απο τον αυγουστο με τεχνικα θεματα (λογω στρατου) θα με συμβουλευατε να περιμενω μεχρι τον μαιο για να αγορασω καινουργιο υπολογιστη η να τον αγορασω στις επομενες μερες? ποιο αναλυτικα για να καταλαβαιτε ειμαι απαιτητικος με τους υπολογιστες και θελω να αγορασω (ποιο σωστα να φτιαξω κομματι κομματι) ενα gamer pc ωστε να μπορει δηλαδη να "σηκωσει" σε full HD αναλυση οποιοδηποτε παιχνιδι και οποιαδηποτε εφαρμογη χωρις κολληματα κλπ...!

καλημερα ,

Γιατι να περιμενεις να φτιαξεις ενα super μηχανημα ( στα προτυπα και τις απαιτησεις τις δικες σου ) οταν μπορεις να παρεις μια κονσολα και να κανεις την δουλεια σου .

Φιλικα παντα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...