Προς το περιεχόμενο

vodafone-wind=τηλεοπτικος πολεμος

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βλεποντας πριν μερες την διαφημιση της vodafone που με λιγα λογια ελεγε να την προτιμησουμε γιατι ειναι η φθηνοτερη απο ολες,σκεφθηκα οτι κανει φαουλ και επιμελως δεν αναφερει την προσφορα της wind με το f2go γιατι απλουστατα ειναι "επανασταση" στην αγορα αφου μπορεις να εχεις δωρεαν τα παντα μεχρι το τελος του χρονου.δεν αργησε η wind να απαντησει σημερα με το τηλεοπτικο σποτακι που βαζει τα πραγματα στην θεση τους.

απο οτι βλεπω το παιχνιδι μεταξυ των εταιριων χοντραινει,"ο θανατος σου η ζωη μου"εχει γινει.

προβλεπω μεγαλη μαχη μεταξυ ολων των εταιριων τηλεφωνιας για την πιτα.

θα πεσουν κορμια!

σε τελικη αναλυση κερδισμενοι θα ειμαστε εμεις.

Να μπορουσες να ειχες και ενα γενικα ΚΑΛΟ σημα θα ηταν τελεια....Δεν ξερω για σας αλλα ειχα Wind για 1 χρονο στο δευτερο κινητο μου και σε σχεση με την Vodafone δεν επιανε καθολου καλα. Μεχρι και τα κινητα εκανα swap μηπως και εφταιγε η κεραια, τα ιδια.

Δημοσ.

Εγώ πάλι από σήμα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Και έχω πάνω από 9 χρόνια συνεχόμενα ....Telestet! Τι να πώ? Ίσως φταίει ότι δεν είμαι ορειβάτης... ή σπηλαιολόγος!!

Δημοσ.
Να μπορουσες να ειχες και ενα γενικα ΚΑΛΟ σημα θα ηταν τελεια....Δεν ξερω για σας αλλα ειχα Wind για 1 χρονο στο δευτερο κινητο μου και σε σχεση με την Vodafone δεν επιανε καθολου καλα. Μεχρι και τα κινητα εκανα swap μηπως και εφταιγε η κεραια, τα ιδια.

Για το σημα που λες... πως τυχαινει παντα εκει που ειμαστε να πεφτει το 0.02% ή το 1% εφ' οσον οι εταιριες λενε καλυψη 99.8% (cosmote, voda) και 99% (wind) αντοιστοιχα?:P

---------- Προσθήκη στις 02:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:01 ----------

Εγώ πάλι από σήμα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Και έχω πάνω από 9 χρόνια συνεχόμενα ....Telestet! Τι να πώ? Ίσως φταίει ότι δεν είμαι ορειβάτης... ή σπηλαιολόγος!!

Με τι συσκευη? :P Γιατι για να λεει telestet ειναι λιγο αρχαιολογια :P

Δημοσ.
Για το σημα που λες... πως τυχαινει παντα εκει που ειμαστε να πεφτει το 0.02% ή το 1% εφ' οσον οι εταιριες λενε καλυψη 99.8% (cosmote, voda) και 99% (wind) αντοιστοιχα?:P

---------- Προσθήκη στις 02:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:01 ----------

Με τι συσκευη? :P Γιατι για να λεει telestet ειναι λιγο αρχαιολογια :P

Στην Αττικη αμεσως αμεσως δεν εχω σημα στο Περιστερι που μενω, στο κεντρο που δουλευω και οκ σε αλλα σημεια ενιοτε αλλα δεκτον δεν τα μετραω πολυ, οχι οπως το σπιτι και την δουλεια.

Στην Κρητη που περισυ πηγαινα συνεχεια και συγκεκριμενα στο Ηρακλειο Παλι ειχα με τα χιλια ζορρια σημα με την Wind.

Αφηστε το κουφο που ελεγαν απεριοριστη ομιλια χωρις χρονικο περιορισμο και την κληση οταν μιλουσα με το αισθημα μας την εκοβαν στανταρντ 2 φορες μεσα στην μια ωρα ! Γενικα απο προβληματα πολλα.

Δημοσ.
Δεν νομίζω, δεν έχω δει κανένα άλλο προϊόν να συγκρίνεται με ανταγωνιστή του, ακόμα και την Pepsi ή τα απορρυπαντικά που το κάνουν συνήθως.

Εκτός αν ισχύουν ειδικοί κανόνες για τις κινητοτηλεφωνίες ή αν δεν τους ενδιαφέρουν πλέον τα πρόστιμα.

Υποθέτω το 2ο συμβαίνει.

Με τέτοια κέρδη ποιος χέστηκε για ένα προστιματάκι των 50.000;

Δημοσ.

στο θεμα του σηματος εχετε δικιο,ειμαι στο κεντρο του Κορυδαλλου και το κινητο μεσα στο σπιτι ,ειναι αχρηστο.

το θεμα ειναι οτι το ιδιο προβλημα εχω και με voda,cosmote,οποτε η λυση ειναι να βαλει η wind καμμια κεραια.

αλλωστε μεχρι πριν κανα χρονο ειχα σημα καμπανα μεσα στο σπιτι με την wind αλλα της ξηλωσαν την κεραια μαλλον που υπηρχε στην περιοχη μου και απο τοτε,προβλημα,.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να χαρω την προσφορα του free2go μεσα στο σπιτι γιατι δεν ειναι μονο το οτι δεν μπορω να κανω τηλ.αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω και το ιντερνετ,η να στειλω καποιο μηνυμα.

μεγαλο προβλημα.

• Moderators
Δημοσ.
Εγω λεω οτι οσο "βγαζουν τα ματια τους" εστω και on the air καλο για μας ειναι.

Σαφεστατα και ειναι καλο διοτι για να χτυπησουν ο ενας τον αλλον ριχνουν τις τιμες τους και κανουν καλες προσφορες. Οποτε τελικα εμεις ειμαστε οι κερδισμενοι κατα τ'αλλα. Καιρος ηταν :-)

Δημοσ.

Συγκεκριμένα, κάθε εταιρία, με κάθε ανανέωση 10€ σου δίνει:

Vodafone: 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 sms προς όλη τη Vodafone

Wind: 1500 λεπτά και 1500 sms προς όλη τη Wind + διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα.

που το ειδες αυτο?

ψαχνω στο site και δε το βρισκο

edit: ακυρο νομιζα οτι μιλας για f2g

Δημοσ.

Η διαφημιση της Vodafone καταστρατηγει ξεκαθαρα και τα τρια αρθρα του νομου περι συγκριτικης διαφημισης στα πλαισια του αθεμιτου ανταγωνισμου.Φυσικα στην Ελλαδα το οργανο ελεγχου και επιβολης προστιμων που πρεπει να δρα αυτεπαγγελτα κοιμαται δεκαετιες τωρα.Ο καθενας λοιπον στην Ελλαδα κανει ο,τι διαφημιση του κατεβει στο κεφαλι την ωρα που χ..ει.Για αυτο χρονια τωρα βλεπουμε διαφημισεις ως επι το πλειστον παρανομες, με το 70% αυτων να ειναι παραπλανητικες ως προς το προιον που διαφημιζουν.Βλεπουμε λοιπον 1 ζευγαρι να τριβεται, να φιλιεται, να τα βγαζουν και στο τελος το διαφημιζομενο προιον να ειναι μπατονετες για αυτια..Βλεπουμε επισης να λενε για ενα προιον "δωρεαν" (κυριως οι εταιριες κινητης) και απο κατω να περνανε σε γραμματοσειρα times new greece -24 και ταχυτητα scrolling που σπαει το φραγμα του ηχου οι οροι χρησης..

Δημοσ.
Βλεπουμε επισης να λενε για ενα προιον "δωρεαν" (κυριως οι εταιριες κινητης) και απο κατω να περνανε σε γραμματοσειρα times new greece -24 και ταχυτητα scrolling που σπαει το φραγμα του ηχου οι οροι χρησης..

Βάλε και το ότι αν έχεις και lcd τηλεόραση με το πολυτελέστατο mpeg 4 το μόνο που βλέπεις είναι μια άσπρη γραμμή με κάτι τετραγωνάκια απλά να κινείται στο κάτω μέρος της οθόνης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...