jimbakl Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ως χρηστης mac εχω αρκετες αποριες σχετικα με τον τροπο λειτουργιας των windows. καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη, μου εμφανιζει το παραθυρο στην επιφανεια εργασιας του παρακατω directoy : C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Mozilla Firefox ξερετε τι μπορω να κανω για να μην ξαναβγει...
benign Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Περιεργο.Δεν το εχω ξανακουσει ποτε.Για κανε απεγκατασταση του Firefox και ξαναβαλτον μετα να δουμε....
rokko74 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 ως χρηστης mac εχω αρκετες αποριες σχετικα με τον τροπο λειτουργιας των windows.καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη, μου εμφανιζει το παραθυρο στην επιφανεια εργασιας του παρακατω directoy : C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Mozilla Firefox ξερετε τι μπορω να κανω για να μην ξαναβγει... Γράψε msconfig στο search field και πήγαινε στην καρτέλα start up. Εκεί θα βρεις τι είναι και θα το κάνεις un-check.
antonl Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ή αλλιώς μπες στο directory startup που βρίσκεται στο menu των windows και διέγραψε την συντόμευση προς τον παραπάνω φάκελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.