lefteris210 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 μετά από μια μέρα που έκανα εγκατάσταση το antivirus τις Microsoft το θέμα συνεχίζει να μου βγάζει τα update μέσου windows updater και φυσικά πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. γιατί έτσι ρε παιδιά ? αφού κάποια άτομα παραπάνω τους κάνει αυτόματα και όχι χειροκίνητα. επίσης έβαλα και το spybot SnD και παρατήρησα ότι πάντα τρέχει κάτω δεξιά στα windows από το SnD ένα παράθυρο με όνομα Spybot-SD Redident αυτό πρέπει να τρέχει η έκανα καμια χαζομάρα στο setup?
epersidi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Απλά βάλε τα Updates των Windows να γίνονται αυτόματα. Δεν νοείται πλέον στην εποχή μας με τις γρήγορες συνδέσεις κτλ να γίνονται τα updates χειροκίνητα εκτός ίσως από κάποιος προσωπικούς λόγους (π.χ. αν παίζεις όλη μέρα παιχνίδια στο net και δε θες να lagaρεις όταν κατεβαίνουν τα Updates). Το MSE το χρησιμοποιώ σε πολλά pc και μπορώ να πω ότι πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια. Είναι ότι πιο ελαφρύ κυκλοφορεί έχει απ' τα υψηλότερα ποσοστά εύρεσης ιών και γενικά είναι πολύ straightforward στην χρήση του. Μπορεί να μην έχει πολλές advanced επιλογές που μας έχουν συνηθίσει άλλα commercial antivirus αλλά για απλούς καθημερινούς χρήστες είναι ότι καλύτερο. Μην το αλλάζεις με τίποτα (με τα σημερινά δεδομένα).
lefteris210 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 φυσικά και δεν πρόκειται να το αλλάξω , εγώ δεν έχω να γίνονται αυτόματα τα updates τον windows και λογικά αυτή είναι η αιτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.