Προς το περιεχόμενο

Microsoft Security Essentials

lefteris210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για την αγορα του μιλουσα.

χαχαχαχα , πιστεύω πως δεν αξίζει πλέον να αγοράζεις antivirus από την στιγμή που υπάρχουν τόσα Free και αξιόλογα.

---------- Προσθήκη στις 01:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:18 ----------

ρε παιδιά αυτό το Norton τι λέει ?πριν 5-6 χρονια ήταν τούβλο για το PC το μονο μειονέκτημα, τώρα στα νέα norton πως είναι τα πράματα? έχω διάβαση καλά λόγια για το Norton 360.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
χαχαχαχα , πιστεύω πως δεν αξίζει πλέον να αγοράζεις antivirus από την στιγμή που υπάρχουν τόσα Free και αξιόλογα.

Οπως επισης το συχνο blacklist των warez serials,δεν ειναι λογος να χαρακτηρισεις ενα antivirus"σπαστικο";)

Δημοσ.
Οπως επισης το συχνο blacklist των warez serials,δεν ειναι λογος να χαρακτηρισεις ενα antivirus"σπαστικο";)

ναι σίγουρα , από αυτή τι φάση είπα ότι είναι σπαστικό όχι τίποτα άλλο

Δημοσ.

πάντως το NOD32 αν θυμάμαι καλά , την δόξα του την πήρε όταν άρχισαν τα blacklist στο Kaspersky , και άρχισε τότε να γίνεται διάσημο στα warezadika το NOD32 που με το fix ήσουν κομπλε . Ούτε αλλαγές serial ούτε τπτ .

Η πειρατεία ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το nod32 αρχικά

Δημοσ.
πάντως το NOD32 αν θυμάμαι καλά , την δόξα του την πήρε όταν άρχισαν τα blacklist στο Kaspersky , και άρχισε τότε να γίνεται διάσημο στα warezadika το NOD32 που με το fix ήσουν κομπλε . Ούτε αλλαγές serial ούτε τπτ .

Η πειρατεία ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το nod32 αρχικά

ναι όντως έτσι έγινε το ποιο δημοφιλές

Δημοσ.

Το Eset είναι για τους περισσότερους σας ένα αξιόλογο Anti-Virus, για κάποιους από μας όμως δεν είναι... κι εφόσον επιλέγουμε κάτι άλλο κι ανοίγουμε topics βάση αυτού, θα είναι καλά να μένουμε on topic!

Στο PC μου έχω βάλει το Norton 360, στη δουλειά μου όμως χρησιμοποιώ το Microsoft Security Essentials! Έχω τη τελευταία έκδοση εγκατεστημένη & κάνει αυτόματα updates, κι όχι μέσω Windows Update, ούτε χειροκίνητα, αλλά από μόνο του!

Μήπως δεν έχεις κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις του & αναγκαστικά τις κατεβάζεις τώρα χειροκίνητα?

Δημοσ.

εχεις δικιο για τις αυτοματες ενημερωσεις,το παληκαρι που αναγκαζεται να τις βαζει χειροκινητα,να του κανει απεγκατασταση και να το ξαναπερασει απο εδω.

Δημοσ.
Το Eset είναι για τους περισσότερους σας ένα αξιόλογο Anti-Virus, για κάποιους από μας όμως δεν είναι... κι εφόσον επιλέγουμε κάτι άλλο κι ανοίγουμε topics βάση αυτού, θα είναι καλά να μένουμε on topic!

φίλε μου ο ίδιος που ξεκίνησε το thread , αναφέρει στο αρχικό του μήνυμα και αν έχουμε να του προτείνουμε κάτι άλλο .

οπότε δεν βλέπω τι νόημα έχει η σύσταση σου να μείνουμε on topic

Δημοσ.
εχεις δικιο για τις αυτοματες ενημερωσεις,το παληκαρι που αναγκαζεται να τις βαζει χειροκινητα,να του κανει απεγκατασταση και να το ξαναπερασει απο εδω.

όπα και στα ελληνικά??

καλά εγώ είχα αυτό που ήταν beta ακόμα...

φανταστείτε ποσο πίσω...νόμιζα με τα update θα είχε γίνει κανονικό, μόλις το κατεβάζω να δούμε.

Δημοσ.

σορι ρε παιδια αλλα σημερα το κατεβασα κι εγω και ειμαι λιγο ασχετος με αυτα, θα πρεπει να απεγκαταστησω το avg πριν το εγκαταστησω?:o

Δημοσ.

Το MSE ειναι εξαιρετικο ,ελαφρυ και ακομη και οταν του κανω update maually κανει το πολυ 10 δευτερα.Τα free μετα απο ενα χρονο χρησης παυουν να ειναι free και ζητουν να τα αγορασεις.Εμενα μου ετυχε αυτο με το Avast,που ηταν αρκετα καλο.

Δημοσ.
Το MSE ειναι εξαιρετικο ,ελαφρυ και ακομη και οταν του κανω update maually κανει το πολυ 10 δευτερα.Τα free μετα απο ενα χρονο χρησης παυουν να ειναι free και ζητουν να τα αγορασεις.Εμενα μου ετυχε αυτο με το Avast,που ηταν αρκετα καλο.

Δε χρειάζεται να τ αγοράσεις μετά από έναν χρόνο. Απλά κάτι σαν re-register κάνεις (έχει αυτήν την επιλογή) και σου στέλνουν άλλο key δωρεάν.

Δημοσ.
σορι ρε παιδια αλλα σημερα το κατεβασα κι εγω και ειμαι λιγο ασχετος με αυτα, θα πρεπει να απεγκαταστησω το avg πριν το εγκαταστησω?:o

Ναι! πρέπει να απεγκαταστήσεις το avg πρώτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...