Προς το περιεχόμενο

Microsoft Security Essentials

lefteris210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο antivirus και με εκνευρίζει που τα update τα κάνει μέσου του windows update και κάθε μέρα πρέπει "στην ουσία να το κάνω χειροκίνητα"τα update.

γνωρίζει κανεις αν γίνετε να τα κάνει αυτόματα εκτος απτό windows update ?

σε περίπτωση που δεν γίνετε (και το πιστεύω) θα πάρει δρόμο , οποτε προτείνεται και κανένα Antivirus από τα free που έχετε μείνει ευχαριστημένοι , τα γνωρίζω βλέπω ποια είναι τα top αλλα καλύτερα να σου λένε και μια γνώμη παραπάνω πιστεύω.

ευχάριστω.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιτα να δεις

στην προηγουμενη βερσιον του,εκανε τα updates αυτοματα απο μονο του,στην νεα του αναβαθμιση διαπιστωσα οτι πρεπει να τα κανουμε χειροκινητα.

τι να κανουμε,προκειται για αξιολογο antivirus ,το εχω απο τοτε που βγηκε και δεν το αλλαζω.

πιστευω οτι σε επομενη αναβαθμιση θα διορθωθει αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Όταν το χρησιμοποιήσα νόμιζα οτι έκανε μόνο ανεξαρτήτως windows update.

Πάντως με ένα πρόχειρο search βρήκα αυτό:

http://www.sevenforums.com/windows-updates-activation/34679-how-update-mse-without-windows-update.html

καθώς και ένας άλλος τρόπος με αυτό:

http://www.winhelponline.com/blog/mse-update-utility/

Δημοσ.
αγόρασε γνήσιο λειτουργικό

και ποιος σου είπε ότι δεν έχω γνήσιο λειτουργικό ρε μάγκα ?

---------- Προσθήκη στις 19:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ----------

κοιτα να δεις

στην προηγουμενη βερσιον του,εκανε τα updates αυτοματα απο μονο του,στην νεα του αναβαθμιση διαπιστωσα οτι πρεπει να τα κανουμε χειροκινητα.

τι να κανουμε,προκειται για αξιολογο antivirus ,το εχω απο τοτε που βγηκε και δεν το αλλαζω.

πιστευω οτι σε επομενη αναβαθμιση θα διορθωθει αυτο το θεμα.

και εγώ από τότε το έχω , όντως στην τελευταία έκδοση άρχισε να συμβαίνει

Δημοσ.
Βάλε Nod32 να βρείς την υγειά σου.

αυτό το nod32 όσες φορες το δούλευα δεν έβρισκε τίποτα και φοβάμαι ότι πολύ ήσυχο κάθεται διότι κοιμάται όρθιο :)

---------- Προσθήκη στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ----------

Αξιόλογα free είναι τα AVG και Avira.

και τώρα η κρίσιμη ερώτηση....ποιο από τα δυο oeo ?:P

• Moderators
Δημοσ.
αυτό το nod32 όσες φορες το δούλευα δεν έβρισκε τίποτα

Αυτο δεν αποτελει και αποδειξη κακης λειτουργιας του;)

Δημοσ.
Αυτο δεν αποτελει και αποδειξη κακης λειτουργιας του;)

και το σπαστικό είναι ότι κάθε 2 βδομάδες αν όχι κάθε μια θέλει να βάζεις και νέο serial...

• Moderators
Δημοσ.
και το σπαστικό είναι ότι κάθε 2 βδομάδες αν όχι κάθε μια θέλει να βάζεις και νέο serial...

Εχμ,να σου πω την λυση για να μην ειναι"σπαστικο"ή ειναι ηδη αρκετα προφανης?

Δημοσ.

και γω φανατικός nod32ας ήμουν , αλλά παρόλο που το θεωρώ ακόμα το καλύτερο (ασχέτως αν έχω δίκιο ή άδικο ) , όταν έβαλα τα win 7 πέρασα το avast να ξεμπερδεύω . Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το avira αλλά το δεύτερο κάθε φορά που έκανε Update μου πέταγε pop-up για να κάνω upgrade . Ελεος .

Γενικά δεν με πολύ καίει πλέον το θέμα antivirus.

Με κυρίως σωστή και προσεκτική χρήση του PC , plus hardware και software firewall και κανα antispyware νοιώθω καλυμμένος με ένα οποιοδήποτε free antivirus .

Οπότε περισσότερο κριτήριο θα είναι να επιλέξω κάποιο ελαφρύ και λιγότερο ενοχλητικό από όλα τα Free , πάρα το αν βρίσκει το 92,5% των ίων ενώ το άλλο 94,4% πχ

Δημοσ.

Δοκίμασες κάτι απο αυτά που σου είπα για το mse? Αν όχι δοκίμασέ τις. Αν ναι και δεν σου έκαναν δουλειά, τότε κάνε κάθε μέρα manual.

Αν σε ενοχλεί αυτό πήγαινε σε avira free.

Αν θες/μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο θέμα. Αλλά απο δωρεάν αυτές είναι οι επιλογές που θα συνιστούσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...