georgeuk Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 έχω ενα λαπτοπ σονυ βαιο vgn-fz13z στο οποιο περασα windows 7. αρχικα έιχε vista. τωρα ομως δεν δουλευει τπτ σχεδον. δεν βρισκω drivers για το bluetooth, graphics carsds κλπ. καμια ιδεά?
Allokotos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Με μια πρόχειρη ματιά στο google δεν μπόρεσα να δω τι gpu πέζει πάνω. Έχει ati ή nvidia? Αν έχει nvidia κοίτα εδώ
rodez Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κοιταξες στο επισημο site αν εχει drivers για 7 για το δικο σου μοντελο? Για το δικο μου, ειχα και εγω Vista αρχικα, ανεβασαν μερικους μηνες αφου βγηκαν τα 7. Αν οχι, κοιτα εδω ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/WIN7UPGRADE/ Εχει τα παντα αρκει να ξερεις τι συσκευες εχει το φορητο σου. Ειναι ευκολο να το βρεις.
Gunix Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 έχω ενα λαπτοπ σονυ βαιο vgn-fz13z στο οποιο περασα windows 7. αρχικα έιχε vista. τωρα ομως δεν δουλευει τπτ σχεδον. δεν βρισκω drivers για το bluetooth, graphics carsds κλπ. καμια ιδεά? Στη Sony κίταξες αν έχει drivers? Αν όχι για στήλε το product code ή το serial number. Γιατί το fz13z δεν το βρήσκω. Βρήσκω μόνο fz130e, fz130eb, fz130ebc
alexis333 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 H Sony απο οσο ξερω εχει drivers για τα windows 7 .... Ακομα και καποιος driver να μην υπαρχει στο site για τα 7 τοτε βαλε τον αντιστοιχο των Vista ... Μπορει και να κατσει ... Εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες αυτο .... Πηγαινε εδω , βαλε το μοντελο σου και κατεβασε τους οδηγους ... Αν δε τα καταφερνεις τοτε αστο καλυτερα να στα περασει κανας αλλος που ξερει ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.