popeye68 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Επιχείρησα να κάνω αποκατάσταση συστήματος (επαναφορά σε προγενέστερο σημείο) και η διαδικασία απέτυχε. Μου βγάζει το μήνυμα "τα δεδομένα δεν είναι έγκυρα 0χ800700D". Επίσης παρατήρησα ότι τα σημεία επαναφοράς είναι μόνο 3 ενώ πριν 10 μέρες που είχα ξανακάνει την διαδικασία και πέτυχε κανονικά, τα σημεία ήταν καμμιά δεκαριά. Δοκίμασα και στα 3 σημεία και πάντα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Καμμιά συμβουλή για το τι να κάνω; Ευχαριστώ
ss13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 http://www.sevenforums.com/general-discussion/17816-windows-7-unable-activate.html
popeye68 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δυστυχώς δεν βγάζω άκρη. Στο παραπάνω site μιλάνε για πρόβλημα εγκατάστασης των windows. Εγώ δεν μπορώ να κάνω αποκατάσταση συστήματος.
ixthy Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Η γνώμη μου είναι να μη βασίζεσαι στην επαναφορά συστήματος! Ειδικά των windows! Πόρτες για malware προσφέρει αυτή η λειτουργία παρά καλό. Απενεργοποίησέ την ASAP! Στη θέση σου θα κράταγα πάντα ένα καθαρό backup σε εξωτερικό σκληρό με όλα τα βασικά προγράμματα εγκατεστημένα, αν κιόλας υπάρχουν προγράμματα που έχεις δει ότι όντως κάνουν καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα (εννοώ να κάνουν σωστό και πλήρως λειτουργικό restore), και τα ευαίσθητα δεδομένα πάντα να τα κρατάς σε διπλά αντίγραφα.
popeye68 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Η γνώμη μου είναι να μη βασίζεσαι στην επαναφορά συστήματος! Ειδικά των windows! Πόρτες για malware προσφέρει αυτή η λειτουργία παρά καλό. Απενεργοποίησέ την ASAP! Στη θέση σου θα κράταγα πάντα ένα καθαρό backup σε εξωτερικό σκληρό με όλα τα βασικά προγράμματα εγκατεστημένα, αν κιόλας υπάρχουν προγράμματα που έχεις δει ότι όντως κάνουν καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα (εννοώ να κάνουν σωστό και πλήρως λειτουργικό restore), και τα ευαίσθητα δεδομένα πάντα να τα κρατάς σε διπλά αντίγραφα. Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές ixthy! Τι εννοείς "ευαίσθητα δεδομένα"; Δώσε ένα παράδειγμα για να καταλάβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.