gpolic Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Συντροφοι και συντροφισες! Χρειαζομαι ενα προγραμματακι, κατα προτιμηση free που να κανει τα παρακατω: Θελω να παρω κομματια (μερικα δεπτερολεπτα η λιγα λεπτα) απο ταινιες (avi, mpg) και να τα ενωσω σε ενα δικο μου βιντεο. Θελω να παραμεινει ο ηχος ως εχει απο τα original video. Η αναλυση θα ηθελα να αλλαζει αναλογα με τα γουστα μου. Ολα αυτα ομως να γινονται ευκολα και με λιγα click. Δοκιμασα το windows movie maker αλλα δεν το χω. Μου φανηκε περιεργο το interface του. Επισης θα ηθελα εαν γινεται, να εχω δυνατοτητα να βαλω ενα τραγουδι π.χ. σε ολο το βιντεο σβηνοντας τον αρχικο του ηχο, ή να αλλαζω την αναλυση για να μπορω να στειλω το βιντεο σε κινητο η youtube κλπ. Βασικα χρειαζομαι κατι απλο. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
TheELF Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Όλα αυτά που ζητάς δεν γίνονται εύκολα με μερικά click πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις επί του θέματος.Πάντως εγώ σου προτείνω αυτό,αλλα θα χρειαστεί να ψαχτείς και λίγο. AviDemux
kurkosdr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Εν τω μεταξυ φατσα καρτα οδηγος στο Wiki-How-To που λεει πως να κανεις ακριβως αυτο! Link Parsifal, ετοιμασε τις κλειδαριες σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.