kebinB Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 παντου είχαν το 21. δεν έκατσε και όλας. δεν με προβλημάτιζε και το μέγεθος kαταλαβαινεις
vanzelvoul Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 πήγα το είδα κοντά σήμερα, στο demostore στην αγγελάκη εδώ στην θεσσαλονίκη. τι να πώ περίεργα συναισθήματα. πολύ μεγάλο ρε μάγκες ΠΟΛΥ. καλό δυνατό χρυσό αλλά κόλλωσα στο μέγεθος της massive οθόνης. ψιλογκρινιάζω γιατί στο επόμενο update θα προβώ σε αγορά ;( Η αληθεια ειναι οτι θελει συνηθεια. Αμα μαθεις να δουλευεις ομως δεν ξαναγυρνας πισω. Πχ σημερα ειχα ανοιχτα 2 κειμενα στο word, ενα με την αρχικη Ελληνικη εκδοση, το αγγλικο που ηταν η μεταφραση του ελληνικου, τον firefox ( ναι ναι firefox...), με 2 ταμπς google translate και online λεξικο, ενα παραθυρο adium και το transmission. Ολα ορατα ταυτοχρονα. Φαντασου οτι το expose ισως και να ειναι αχρηστο πλεον στο 27αρι! Εαν σε ενδιαφερει να κανεις πολλα πραγματα μαζι και να εισαι παραγωγικος νομιζω οτι θα σου λυσει τα χερια. Ασε που γυρνας το iMAc προς το κρεβατι, ξαπλαρεις και απολαμβανεις τη ταινιουλα σου η τη σειρα σου χωρις να κανεις περα δωθε γιατι το 22αρι μονιτορ που εχεις πληρωσει 300 ευρω πριν δυο χρονια εχει γωνια θεασης 150 μοιρες και καθε κινηση να βολεψεις το κορμαδι σου στο κρεβατι ισοδυναμει με αλλοιωση της εικονας! Οσο παω και το λατρευω το μηχανακι μου!!!
kebinB Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 καλά σίγουρα είναι θέμα συνήθειας, περιμένω την καινούργια παρτίδα ώστε να μπορώ να παιζω και ένα starcraft 2 σαν άνθρωπος. Επόμενο βήμα μετά την αγωρά του, του χώνω SSD, και αφερώ το optical και του βαζω έναν eco green εco harddrive. Σήμερα έψαχνα την ιδέα του raid 0 με 2 SSD (έχω είδη έναν) για τον iMac.
SpectralQ Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Παιδια τελικα δε κρατηθηκα και πηρα τον i7. υπερεβαλα το ξερω αλλα σκοπευω να τον κρατησω μια 5ετια. Νομιζω θα κρατησει τι λετε? Πλεον ειμαι χαρουμενος που μπηκα στο κοσμο των Mac, εστω και εαν με ετσουξε λιγο!!! Παω να το λιωσω! Βρήκες i7 σε διαθεσιμότητα; που???? Όπου κι αν έχω ρωτήσει είναι κατοπιν παραγγελίας και με αμφίβολης διάρκειας αναμονή. Κανείς δε μου λέει κάτι standard.
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Βρήκες i7 σε διαθεσιμότητα; που???? Όπου κι αν έχω ρωτήσει είναι κατοπιν παραγγελίας και με αμφίβολης διάρκειας αναμονή. Κανείς δε μου λέει κάτι standard. Πλαισιο Αγιας Παρασκευης!!! :cool:
iced Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Και πλαισιο Λαρισας εχει αλλα μολις τα βλεπουν βαζουν δοσεις και τα αγοραζουν. Αν παρετε ενα τηλ μπορει να ειστε τυχεροι.. Εδω ενας τυπας εβγαλε ενα 1000αρικο και ηθελε να του δωσουν το ipad demo
SpectralQ Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Χα, χα!! Καλά, έχουμε ξεφύγει! ΟΚ, κι εγώ κάηκα και το ήθελα άμεσα το imac αλλά όχι και να σκάσεις τόσα λεφτά για να πάρεις ενα display μοντέλο που του χουν βγάλει τα μάτια ενώ σε λίγο καιρό κυκλοφορεί επίσημα. Πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μην υπάρχει διαθεσιμότητα εφ' όσον βλέπουν ότι τα Imac i5 και i7 έχουν ζήτηση. Τι περιμένουν, να πέσουν οι τιμές ή απλά να σπρώξουν τους αγοραστές στα 2πύρινα για να φεύγουν;
vanzelvoul Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ΜΗΝ προτρεχετε ! Αυτό μόνο ! Τι εννοείς? Οτι βιαστηκαμε να τον αγοτασουμε? Sent from my HTC Legend using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.