Προς το περιεχόμενο

Επιλογη iMac 27"

vanzelvoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι 27" σε ένα γραφείο δεν είναι πολλές αν έχεις απόσταση 60-70cm από αυτήν?

Το κόβω βέβαια να τις συνηθίζεις και όλες οι άλλες να σου φαίνονται οθόνες laptop.:P

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι 27" σε ένα γραφείο δεν είναι πολλές αν έχεις απόσταση 60-70cm από αυτήν?

Το κόβω βέβαια να τις συνηθίζεις και όλες οι άλλες να σου φαίνονται οθόνες laptop.:P

ειναι αλλα είναι ωραιος ο πόνος.

Δημοσ.

ok παιδιά έκανα λάθος. 4 χρονών είναι. και; σφαίρα πάει μιας και δουλεύει σε γραφείο πολιτικού μηχανικού.

Σήμερα είχα μια συζήτηση για την δική σου περίπτωση.

Μεταξύ των άλλων αναφέρθηκαν τα εξής.

Ένας i5 είναι ένας κομμένος i7 ( ; )

Ένας i7 έχει μεγάλο lag. Το μεγάλο το αναφέρω βάσει benchmarks και όχι επειδή "κρέμασε" στην ανηφόρα.

Δεν υπάρχει ακόμη σκληρός με κινητά μέρη, ώστε να απελευθερώσει τις δυνατότητες του i7 παρά μόνο ένας ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ SSD.

Οπότε φίλος, μάλλον τα λεφτά σου στον κουβά θα ρίξεις. Η τεχνολογία είναι σε μεταβατικό και κρίσιμο στάδιο.

Αν δεν πέσουν στα 100€ οι solid state για να τους βάλεις κάπου, δεν θα έχεις τις επιδόσεις που περιμένεις από έναν επεξεργαστή.

Αν θες κάτι γρήγορο βάλε τον i5 και του χρόνου πετάς έναν solid state με 200€ και κράτα τα 500€ να πιεις καμιά μπύρα.

Αν έχω κάπου λάθος διορθώστε με.

Αν θες να δεις τις διαφορές μεταξύ του i5 & i7 τότε πέρνα μία βόλτα από εδώ http://anandtech.com/bench/Product/21?vs=46

Δημοσ.

+1 στον haHa, τα έχει υπολογισμένα...!!!

Εγώ βέβαια θα επέλεγα κατευθείαν τον i7 να ξεμπερδεύω...!!!

Εξαρτάται και από το τι αντέχει η τσέπη σου και το "για τι δουλειά το θέλεις" (εννοώ οτι θα μπορούσες να βολευτείς και με τον i5 μια χαρά. Δεν θα έχεις πολύ τρελές διαφορές στην ταχύτητα λογικά, αλλά θα έχεις όμως διαφορά στην ταχύτητα).

Τα θέλω όλα τα Mac λέμεεε....!! Δεν μου φτάνει ο Mac Pro, θέλω και τα νέα MBP και το υπέροχο iMac 27 i7 με την οθονάρα του...!!!!

Ήμουνα τις προάλλες σε ένα μαγαζί και έβλεπα οθόνες..., μετά βλέπω παραδίπλα (πάλι - για πολλοστή φορά) τους iMac 27...και τρελαίνομαιιι....!!!! χιχιιχι

Απλά δεν παίζεται η οθόνη του....!!! Φοβερή...

Mac και ξερό ψωμί...χιχι :-)

Δημοσ.
Αχ και να ειχε εισοδο για εικονα ποσοι θα τον αγοραζαν!

μα έχει είσοδο για εικόνα ο 27αρης Screen%20shot%202010-04-15%20at%204.30.02%20π.μ..png?w=5762e87d και με ένα αντάπτορα ( μια εταιρία είχε βγάλει έναν minidisplay port -> hdmi γύρο στα 120 δολάρια ) συνδέεις και άλλες συσκευές χωρίς minidisplay port..

Δημοσ.
Εννοω εισοδο για εικονα απο αλλη συσκευη!!... Την display port εξοδο και τον ανταπτορα τα ξερω..

Αφού για είσοδο σου μίλησε ο από πάνω.

Δημοσ.
+1 στον haHa, τα έχει υπολογισμένα...!!!

Εγώ βέβαια θα επέλεγα κατευθείαν τον i7 να ξεμπερδεύω...!!!

Εξαρτάται και από το τι αντέχει η τσέπη σου και το "για τι δουλειά το θέλεις" (εννοώ οτι θα μπορούσες να βολευτείς και με τον i5 μια χαρά. Δεν θα έχεις πολύ τρελές διαφορές στην ταχύτητα λογικά, αλλά θα έχεις όμως διαφορά στην ταχύτητα).

Τα θέλω όλα τα Mac λέμεεε....!! Δεν μου φτάνει ο Mac Pro, θέλω και τα νέα MBP και το υπέροχο iMac 27 i7 με την οθονάρα του...!!!!

Ήμουνα τις προάλλες σε ένα μαγαζί και έβλεπα οθόνες..., μετά βλέπω παραδίπλα (πάλι - για πολλοστή φορά) τους iMac 27...και τρελαίνομαιιι....!!!! χιχιιχι

παρε μια apple cinema display 27 (οταν βγουν με το καλο) για τον mac pro σου...!;)B)

Δημοσ.
και το υπέροχο iMac 27 i7 με την οθονάρα του...!!!!

Αχ και να ειχε εισοδο για εικονα ποσοι θα τον αγοραζαν!

Εδω εισαστε παιδια:

Dell U2711

638€ με το Φπα, παρομοιο πανελ ips με αυτην του iMac 27", με μονο μειονεκτημα οτι δεν ειναι led backlit(μικρο το κακο οταν μιλαμε για desktop οθονες και οχι laptop), αλλα με διαφορα πλεονεκτηματα:

3 χρονια onsite εγγυηση, πληθος εισοδων(VGA, 2x DVI, HDMI, DisplayPort, Component, Composite), 12-bit internal processing για ακομα καλυτερα-περισσοτερα χρωματα(παρολο που δεν ειναι led, εχει καλυτερα χρωματα και μπορει να αποδωσει 1.07 billion εναντι 16.7 million), μεγαλυτερο color gamut (102% εναντι 72%), ρυθμισου υψους (πολυ σημαντικο) και μερικα ακομα καλουδια(card reader κλπ).

Το βασικοτερο: ΔΕΝ ειναι Glossy!! (γιατι στις 27" εχετε δει ποσες αντανακλασεις φαινονται αν δεν εχετε πληρη ελεγχο στον φωτισμο)

Μιλαμε για τρομερη οθονη, χωρις μαλιστα να εχει αστρονομικη τιμη!

Για κατι πιο γηινο σε μεγεθος, ριξτε μια ματια και σε αυτην:

dell u2410

Δημοσ.

Αχάριστο κορμί..!!!! Κοιτα μη μας τα παρεις ολα και δε βρισκουμε τιποτα μετα... :P

Ξεκινησες να αλλαζεις τουλαχιστον απο πληκτρολογιο/ποντικι?

Εμενα σε λιγο καιρο μου υποσχεθηκε να μου χαρισει ενας φιλος γραφιστας την οθονη των ονειρων μου, μια Aluminum Apple Cinema Display Aluminum 23" (την προηγουμενη). Δε πα να χει μεγαλυτερο Latency εχει φοβερο χρωμα σε σχεση με την ενσωματωμενη μου..!!

Ασχετο, ειχε παει στην πρεβεζα 1 βδομαδα πριν γνωριστουμε να πεταξει στην ανακυκλωση ποσα Mac παλια επειδη δεν εβρισκε ατομα να τα δωσει!! (Mac Classic II κτλ.)

+1 στον haHa, φοβερες οθονες οι Dell....!! σιγα μη δωσει ποτε κανεις 850Ε για την Apple Cinema Display!! way over-priced!!

Δημοσ.
..μια Aluminum Apple Cinema Display Aluminum 23"...

Η πιο ομορφη οθονη που εχει κατασκευαστει ποτε...

450px-Apple_Cinema_Display_aluminum_and_external_iSight_camera-2007-08-24.jpg

+1 στον haHa, φοβερες οθονες οι Dell....!! σιγα μη δωσει ποτε κανεις 850Ε για την Apple Cinema Display!! way over-priced!!

800€ για οθονη 24" που ο κατασκευαστης της την εμπιστευεται με μονο 1 χρονο εγγυηση και εχει μονο μια (σπανια) εισοδο ειναι παρα πολλα οταν υπαρχει με σχεδον τα μισα χρηματα (450€) 24" dell ή με 630€ 27" και φυσικα με σοβαρη εγγυηση, χωρις να ειναι glossy !!

Δημοσ.

Άσχετο αλλά αυτή η κάμερα isight παίζει να είναι από τις πιο άσχημες δημιουργίες της apple. σαν μπαζουκα είναι...

Δημοσ.
Εννοω εισοδο για εικονα απο αλλη συσκευη!!... Την display port εξοδο και τον ανταπτορα τα ξερω..

Για είσοδο σου είπα.. διάβασε λίγο καλύτερα την εικόνα που έβαλα..

Δημοσ.
Η πιο ομορφη οθονη που εχει κατασκευαστει ποτε...

450px-Apple_Cinema_Display_aluminum_and_external_iSight_camera-2007-08-24.jpg

Είδες?? Δεν ηξερα τι εγραφα πανω στην....μου και ειπα 2 φορες το Aluminum!! Γενικα δε ξερω,μου αρεσει το παλιο Design γενικα στα Apple μηχανηματα, μονοτονο,μονοκομματο,αλλα εντυπωσιακο!

Είτε το "αθωο" ασπρο που σε διαολιζει να το παρεις, ή το πραγματικο Aluminum Design στα Macbook Pro! (+ το πολυ καλυτερο σε αισθηση επισης αλουμινενιο πληκτρολογιο του!!) Μονο ο Mac Pro δεν εχει αναβαθμιστει οπτικα, και ευελπιστω να μη φερνει κ αυτος σε Tower του iPhone/Tower PC!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...