Προς το περιεχόμενο

Επιλογη iMac 27"

vanzelvoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι δε το έκανε αυτό, αυτός που το πήρε.

3 άτοκες λέει... δηλαδή (του λέω) 800€/ μήνα; Τι είμαι ο Κόκκαλης;

Θα εγκαταστήσεις και γουίντος;

Εεεεμ για αυτο η μοναδικη επιλογη ειναι πλαισιο και αναμονη...

Δε ξερω αν τα χρειαστω μπορει να βαλω τα 7αρια.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχουν κ τα Multirama, απο κει πήρα εγώ το 24" με δόσεις. Δεν ξέρω βέβαια με απόθεμα τι παίζει, α και τα fnac κάνουν δόσεις νομίζω.

Δημοσ.

Guys ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! Απο Δευτερα θα τα παρω σβαρνα και οποιο εχει τη χρυση τομη, μικρη αναμονη και ατοκες δοσεις, θα το αναφερω για τυχον επιδοξους αγοραστες!

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι αξιζει να δωσεις 300€ παραπανω(1930€ αντι για 1620€) για να παρεις τον iMac 27" με τον i5 quad core.

Ειναι μολις 20% παραπανω χρηματα για σχεδον 100% καλυτερες επιδοσεις και μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.

Φυσικα, μην ξεχασεις να παρεις και επεκταση εγγυησης!

Δημοσ.
Εγω πιστευω οτι αξιζει να δωσεις 300€ παραπανω(1930€ αντι για 1620€) για να παρεις τον iMac 27" με τον i5 quad core.

Ειναι μολις 20% παραπανω χρηματα για σχεδον 100% καλυτερες επιδοσεις και μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.

Επέκταση μπορεί να πάρει και αργότερα. Το μόνο καλό για το αν θα την πάρει αμέσως, είναι ότι θα μπει στις άτοκες δόσεις.

Δημοσ.

Εκει κατεληξα!

Και κατα πασα πιθανοτητα απο Fnac, ή Πλαισιο.

Επέκταση μπορεί να πάρει και αργότερα. Το μόνο καλό για το αν θα την πάρει αμέσως, είναι ότι θα μπει στις άτοκες δόσεις.

Μολις τελιωσουν οι δωσεις θα κανω και επεκταση εγγυησης!

Δημοσ.
Εκει κατεληξα!

Πόσο είναι το κόστος της επέκτασης στο iΜac?

Γιατί το ΜΒP και έχει την πιο ακριβή επέκταση ever.

Δημοσ.
Εκει κατεληξα!

Δημοσ.

ή από eBay 90κάτι...πήρα για MacBook Pro και παιζει κομπλε.

Δημοσ.

ή από eBay 90κάτι...πήρα για MacBook Pro και παιζει κομπλε.

Δημοσ.

Τελικα θα παω για το 27αρι με τον i7 για μεγαλυτερη διαρκεια στο χρονο.

Να ξερετε οτι στο πλαισιο κανουν...... για τετοια αγορα. Προκαταβολη και 24 ΑΤΟΚΕΣ παρακαλω!! Το ξερω οτι ισως να ειναι υπερβολη αλλα το μηνιαιο κοστος στη δοση ειδικα στις 24 ειναι πολυ λιγο! Ελπιζω σε 2 χρονια που θα τελειωνουν οι δοσεις να μην χρειαστει να ξαναβαλω για το καινουριο...........

Το συστημα που υπαρχει στην υπογραφη μου πουλιεται για οποιον ενδιαφερεται κοματια ή ολοκληρο! θα μπει και αγγελια!

Δημοσ.

Τελικα θα παω για το 27αρι με τον i7 για μεγαλυτερη διαρκεια στο χρονο.

Να ξερετε οτι στο πλαισιο κανουν...... για τετοια αγορα. Προκαταβολη και 24 ΑΤΟΚΕΣ παρακαλω!! Το ξερω οτι ισως να ειναι υπερβολη αλλα το μηνιαιο κοστος στη δοση ειδικα στις 24 ειναι πολυ λιγο! Ελπιζω σε 2 χρονια που θα τελειωνουν οι δοσεις να μην χρειαστει να ξαναβαλω για το καινουριο...........

Το συστημα που υπαρχει στην υπογραφη μου πουλιεται για οποιον ενδιαφερεται κοματια ή ολοκληρο! θα μπει και αγγελια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...