sotos1989 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 καλησπερα σε ολους.Προσφατα εχω αγορασει εναν υπολογιστη για επαγγελματικη χρηση κ τον εχω εξοπλισει μεταξυ αλλων κ με ενα σκληρο δισκο SSD 80GB προκειμενου να φορτωσω σε αυτον τα windows k τα προγραμματα που του εχω βαλει.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι αυτο ο δισκος εχει γεμισει απο το πουθενα αφου ολα τα προγραματα που τρεχουν αποθηκευουν στον δευτερο απλο δισκο που εχει μεσα ο υπολογιστης.Στην αρχη με το που φορτωσα τα προγραμματα ειχε ελυθερο χωρο 40GB Κ κ τωρα ειχει μεινει με 3GB ξερετε τι μπορει να φταιει και γεμιζει ο δισκος απο την στιγμη που δν αποθηκευω σε αυτον??
Nik.K Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μερικα προγραμματα οπως το Photoshop αποθηκευουν αρχεια στον γρηγοροτερο σκληρο που θα βρουν σε ενα συστημα. Εχεις βαλει να βλεπεις τα Hidden Files για να δεις τι/αν υπαρχει κατι μεσα στον SSD ?
sotos1989 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 βασικα εχω παρατηρησει εναν φακελο που λεγεται appdata που ηταν hidden με μεγεθος 40gb.δν εχω προσπαθησει ακομη να τον διαγραψω.λες να ειναι αυτος που κανει την ζημια?
liopyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Έχεις απενεργοποιήσει pagefile - hibernate - system restore? Τσέκαρε εδώ.
Nik.K Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 appdata ειναι ο κλασσικος φακελος στον οποιο πολλες εφαρμογες αποθηκευουν δεδομενα, συνηθως τον βρισκεις στους φακελους χρηστη και οχι ξεκοφτο σε ενα νεο σκληρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.