PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 καλησπέρες έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα βοήθεια. λοιπόν θέλω να συνδέσω τα ηχεία από το στερεοφωνικό στο pc πήγα πήρα καλώδια 2 αρσενικά τέspa τα σύνδεσα όλα και όλα κομπλέ αλλα πατάω να παίξει ένα τραγούδι και δεν βγάζει ήχο από τα ηχεία και επειδή δεν έχω ιδέα μπορείτε να με help?
dimitrisak Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 κατσε τα ηχεια εχουν ενισχητη πανω?δηλαδη αυτο που ανεβαζει και κατεβαζει ενταση?
Razor-manolis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Τι αρσενικά; και πώς τα σύνδεσες; εγώ έχω ένα τέτοιο τα 2 πίσω στον ενισχυτή και το 1 στο pc..
dimitrisak Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ναι αλλα ηχεια που δεν εχουν ενισχητη πως περιμενεις να παιξουν?
Razor-manolis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Και χωρίς ενισχυτή θα ακουγότανε λίγο.. και στερεοφωνικό ο πατέρας μου έλεγε όλο το πακέτο (cd player-ηχεία-πικάπ.....) αυτό νομίζω εννοεί και ο PappouC_ALeXi5
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 κατσε τα ηχεια εχουν ενισχητη πανω?δηλαδη αυτο που ανεβαζει και κατεβαζει ενταση? για την ακρίβεια τα βρήκα σε φωτογραφίες τα ηχεία και το stereo τέλος πάντων για πείτε?
dimitrisak Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Αμα λεει ετσι ναι...θα εχει κανει συνδεσεις λαθος μαλλον...κ εγω σαν και εσενα εχω τα ηχεια πανω με αυτο το καλωδιο.... τα ηχεια τα συνδεεις πανω στο στερεοφωνικο....τωρα το στερεοφονικο εχει απο πισω συνδεσεις λογικα μια κοκινη και μια ασπρη...παιρνεις το καλωδιο του Razor-manolis και τα συνδεεις με την καρτα ηχου...
Xristaras12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 τσεκαρε παλι την συνδεση και βαλε στο ηχοσυστημα να εχει ηχο απο το line in
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 αυτά είναι τα καλώδια το ένα το σύνδεσα στη μονάδα και το άλλο στο ηχοσύστημα τι ακριβώς λάθος έκανα?
dimitrisak Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 στην καρτα ηχου που το συνδεσες στο line in?στο πρασινο δλδ?...μηπως μπορεις να βγαλεις foto το στερεο απο πισω να το δουμε?
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 στην καρτα ηχου που το συνδεσες στο line in?στο πρασινο δλδ?...μηπως μπορεις να βγαλεις foto το στερεο απο πισω να το δουμε? ναι έχει καμια 3 χρώματα στο πράσινο το έβαλα εκεί που ήταν και τα ηχειάκια τα παλιά. αλλα ήχος δεν βγαίνει why? ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:37 ---------- τελικά τι να κάνω
dimitrisak Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 για κοιτα πρωτα την συνδεση στο στερεο να ειναι σωστη και μετα τις ρυθμισεις απο το στερεο...υπαρχει μια ρυθμιση που λεει πια εξοδος θελεις να παιζει στο στερεο...για κοιτα εκει....
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 κοιτα λιγο πμ ---------- Προσθήκη στις 17:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ---------- κανεις αλλος καμια ιδεα?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 το αλλο jack που το συνδεσες στο ηχοσυστημα;εχει line in που να δεχεται καρφι;πρωτη φορα το βλεπω γ αυτο ρωταω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.