Προς το περιεχόμενο

σύνδεση ηχείων στερεοφωνικού με pc

PappouC_ALeXi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρες:-)

έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα βοήθεια.

λοιπόν θέλω να συνδέσω τα ηχεία από το στερεοφωνικό στο pc

πήγα πήρα καλώδια 2 αρσενικά τέspa τα σύνδεσα όλα

και όλα κομπλέ αλλα πατάω να παίξει ένα τραγούδι και δεν βγάζει ήχο από τα ηχεία

και επειδή δεν έχω ιδέα μπορείτε να με help?:X

Δημοσ.

Και χωρίς ενισχυτή θα ακουγότανε λίγο.. και στερεοφωνικό ο πατέρας μου έλεγε όλο το πακέτο (cd player-ηχεία-πικάπ.....) αυτό νομίζω εννοεί και ο PappouC_ALeXi5

Δημοσ.
κατσε τα ηχεια εχουν ενισχητη πανω?δηλαδη αυτο που ανεβαζει και κατεβαζει ενταση?

για την ακρίβεια τα βρήκα σε φωτογραφίες

τα ηχεία και το stereo τέλος πάντων

για πείτε?

post-145821-129063079654_thumb.jpg

post-145821-129063079656_thumb.jpg

post-145821-129063079657_thumb.jpg

Δημοσ.

Αμα λεει ετσι ναι...θα εχει κανει συνδεσεις λαθος μαλλον...κ εγω σαν και εσενα εχω τα ηχεια πανω με αυτο το καλωδιο.... τα ηχεια τα συνδεεις πανω στο στερεοφωνικο....τωρα το στερεοφονικο εχει απο πισω συνδεσεις λογικα μια κοκινη και μια ασπρη...παιρνεις το καλωδιο του Razor-manolis και τα συνδεεις με την καρτα ηχου...

Δημοσ.

στην καρτα ηχου που το συνδεσες στο line in?στο πρασινο δλδ?...μηπως μπορεις να βγαλεις foto το στερεο απο πισω να το δουμε?

Δημοσ.
στην καρτα ηχου που το συνδεσες στο line in?στο πρασινο δλδ?...μηπως μπορεις να βγαλεις foto το στερεο απο πισω να το δουμε?

ναι έχει καμια 3 χρώματα

στο πράσινο το έβαλα εκεί που ήταν και τα ηχειάκια τα παλιά.

αλλα ήχος δεν βγαίνει why?

---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:37 ----------

τελικά τι να κάνω

Δημοσ.

για κοιτα πρωτα την συνδεση στο στερεο να ειναι σωστη και μετα τις ρυθμισεις απο το στερεο...υπαρχει μια ρυθμιση που λεει πια εξοδος θελεις να παιζει στο στερεο...για κοιτα εκει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...