Stelios74 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και αν μπορεί καποιός που γνωρίζει ας μου απαντήσει... Λοιπόν , είμαι για να αγοράσω αυτήν την μητρική και αυτόν τον επεξεργαστή , αλλά αν προσέξετε ένας χρήστης , κάτω από τον επεξεργαστή έχει γράψει ότι αν χρησιμοποιηθεί σε μητρική που διαθέτει usb3 ή sata 3 και ενεργοποιήσεις αυτές τις λειτουργείες έχεις πρόβλημα στην κάρτα γραφικών και αν λειτουργεί σε mode χ16 γίνεται x8... Γνωρίζει κανείς αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο για να πάρω και καμιά ακόμη γνώμη πριν μπω στην διαδικασία αγοράς ? Ευχαριστω!
d3m0n Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ναι ισχύει, στις gigabyte μητρικές μόνο, αλλά δεν έχεις μεγάλη χασούρα από χ16->χ8. Εγώ προσωπικά θα επέλεγα άλλη μητρική.
Stelios74 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ναι ισχύει, στις gigabyte μητρικές μόνο, αλλά δεν έχεις μεγάλη χασούρα από χ16->χ8. Εγώ προσωπικά θα επέλεγα άλλη μητρική. Ok, φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , με έβγαλες από μια μικρή δυσκολία μάλλον θα πάω σε άλλη μητρική... Ευχαριστω και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.