dimitris2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Έχω αγοράσει από το iTunes μέσω iPhone ένα ringtone, το οποίο με το τελευταίο sync δεν περάστηκε στο iTunes στο pc. Σήμερα, έκανα ένα restore το firmware και δε βρήκα πουθενά το ringtone. Πάω να το κατεβάσω μέσω iTunes, μου βγάζει ότι το έχω αγοράσει μια φορά, αλλά ζητάει να το ξανααγοράσω όχι να το κατεβάσω δωρεάν. Επίσης, δοκιμάσα μέσω απο το iTunes του pc να κάνω συγχρονισμό των αγορών μου αλλά βγάζει ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Αν στο iTunes, προσπαθήσεις να το ξανα-αγοράσεις, σου βγάζει ότι το'χεις αγοράσει ήδη; Δεν ξέρω, δεν μου'χει τύχει να αγοράσω μουσική ή ringtone από το iTunes, μόνο apps.
eko13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Γιατι καποιος να αγορασει ringtone?? Τελως παντως συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις κρατανε στο σαητ, στο προφιλ σου, τι εχεις κατεβασει και μπορεις να το ξανακατεβασεις χωρις να πληρωσεις. Και σε σαητ ταινιων και στο ngage της νοκια μου εχει τυχει. Το Itunes δεν ξερω πως δουλευει...
dimitris2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Paredwse, ορίστε τι μου βγάζει οταν προσπαθώ να το ξανακατεβάσω Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Για δοκίμασε να το ξανα-αγοράσεις. Κι αν το πληρώσεις, θα σε κεράσω μία παραπάνω μπύρα την επόμενη φορά που θα βρεθούμε.
dimitris2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Νομίζω τελικά την μπύρα θα την κεράσω εγώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Νομίζω τελικά την μπύρα θα την κεράσω εγώ Χα. Guinness pint παρακαλώ. Θα σε πάω σε ωραία ιρλανδέζικη μπυραρία.
dimitris2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Άκυρο. Χθες που κοιτούσα αν χρεώθηκε η κάρτα δεν είχε ενημερωθεί. Σήμερα το πρωί είχαν αφαιρεθεί τα χρήματα. Ήρθε και iTunes receipt το οποίο στο στέλνω με pm. Που είναι η ιρλανδέζικη μπυραρία είπαμε;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Άκυρο. Χθες που κοιτούσα αν χρεώθηκε η κάρτα δεν είχε ενημερωθεί. Σήμερα το πρωί είχαν αφαιρεθεί τα χρήματα. Ήρθε και iTunes receipt το οποίο στο στέλνω με pm. Που είναι η ιρλανδέζικη μπυραρία είπαμε; Η Ιρλανδέζικη pub είναι στο Μοναστηράκι. Όποτε κατέβεις, χτύπα τηλέφωνο, σου πληρώνω δύο μπύρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.