Προς το περιεχόμενο

Αγορασμένο ringtone, πρέπει να το ξαναπληρώσω στο iTunes;

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει από το iTunes μέσω iPhone ένα ringtone, το οποίο με το τελευταίο sync δεν περάστηκε στο iTunes στο pc. Σήμερα, έκανα ένα restore το firmware και δε βρήκα πουθενά το ringtone. Πάω να το κατεβάσω μέσω iTunes, μου βγάζει ότι το έχω αγοράσει μια φορά, αλλά ζητάει να το ξανααγοράσω όχι να το κατεβάσω δωρεάν.

Επίσης, δοκιμάσα μέσω απο το iTunes του pc να κάνω συγχρονισμό των αγορών μου αλλά βγάζει ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο....

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν στο iTunes, προσπαθήσεις να το ξανα-αγοράσεις, σου βγάζει ότι το'χεις αγοράσει ήδη;

Δεν ξέρω, δεν μου'χει τύχει να αγοράσω μουσική ή ringtone από το iTunes, μόνο apps.

Δημοσ.

Γιατι καποιος να αγορασει ringtone??

Τελως παντως συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις κρατανε στο σαητ, στο προφιλ σου, τι εχεις κατεβασει και μπορεις να το ξανακατεβασεις χωρις να πληρωσεις. Και σε σαητ ταινιων και στο ngage της νοκια μου εχει τυχει. Το Itunes δεν ξερω πως δουλευει...

• Super Moderators
Δημοσ.

Για δοκίμασε να το ξανα-αγοράσεις.

Κι αν το πληρώσεις, θα σε κεράσω μία παραπάνω μπύρα την επόμενη φορά που θα βρεθούμε. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Νομίζω τελικά την μπύρα θα την κεράσω εγώ :-)

Χα. Guinness pint παρακαλώ. Θα σε πάω σε ωραία ιρλανδέζικη μπυραρία. :-)

Δημοσ.

Άκυρο. Χθες που κοιτούσα αν χρεώθηκε η κάρτα δεν είχε ενημερωθεί. Σήμερα το πρωί είχαν αφαιρεθεί τα χρήματα. Ήρθε και iTunes receipt το οποίο στο στέλνω με pm.

Που είναι η ιρλανδέζικη μπυραρία είπαμε; :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Άκυρο. Χθες που κοιτούσα αν χρεώθηκε η κάρτα δεν είχε ενημερωθεί. Σήμερα το πρωί είχαν αφαιρεθεί τα χρήματα. Ήρθε και iTunes receipt το οποίο στο στέλνω με pm.

Που είναι η ιρλανδέζικη μπυραρία είπαμε; :-)

Η Ιρλανδέζικη pub είναι στο Μοναστηράκι. Όποτε κατέβεις, χτύπα τηλέφωνο, σου πληρώνω δύο μπύρες. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...