lagoudakis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 την καλημερα μου σε ολα τα παιδιαεχω παρει εδω και λιγες μερες αυτο http://www.sony.gr/product/vn-s-series/vpcs11x9e-b ολα μια χαρα αλλα δεν μπορω να βρω αν μπορω να απενεργοποιησω τον αισθητηρα του φωτισμου ωστε να μην αλλαζει η φωτεινοτητα της οθονης αναλογα με το φως που εχει το περιβαλλον,μπορει να γινει κατι τετοιο;θελω να το κανω χειροκινητα,ευχαριστω
Bakxos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 θα πας στο Vaio Control Center, επιλεξεις Display και απο εκει θα επιλεξεις Automatic Brightness Settings θα ξετσεκαρεις το adjust brightness automatically και εισαι οκ. αν εχεις ελληνικα στο pc ψαξε για τα αντίστοιχα.
lagoudakis Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 φιλε μου 1000 ευχαριστω:-)επιτελους!!!γιατι ειχα φαει ωρες να το ψαχνω
sotiriadisc Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 φιλε πως το βλέπεις το λαπιτοπ καλο? ζεστό ? η οθόνη του καλή ? κρατάει η μπαταρια? σορρυ για το οφ τοπικ
lagoudakis Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 φιλε μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης(20 μερες το εχω)γενικα ειναι γρηγορο,αλλα αν παιζεις παιχνιδια η καρτα γραφικων δεν ειναι ισχυρη,απο μπαταρια με βγαζει 2.45 με wifi ανοιχτο και φωτεινοτητα στο 60% περιπου,θα ηθελα λιγο παραπανω βεβαια αλλα οκ,η οθονη γενικα μου αρεσει,απο θερμοκρασια παιζει γυρω στους 40 βαθμους με σερφαρισμα,τοσο μου λεει το core temp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.