Tablet Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Για σε ολους εχω εναν g5 quad στα 2.0 GHz. που παιρνει max 8Gb ram δυστηχως και αυτο ειναι το θεμα μου. Μπορω με καποιο τροπο να βαλω 16GB? Ειναι θεμα cpu ή αρχιτεκτονικης της mobo ? Μπορει να αλλαχτει η cpu ?Eιχα διαβασει πριν καιρο σε ενα thread εδω πως σε mac mini αλλαζε η cpu..Τι γινεται ομως σε G5? Ευχαριστω!
WizeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Για σε ολους εχω εναν g5 quad στα 2.0 GHz. που παιρνει max 8Gb ram δυστηχωςκαι αυτο ειναι το θεμα μου. Μπορω με καποιο τροπο να βαλω 16GB? Ειναι θεμα cpu ή αρχιτεκτονικης της mobo ? Μπορει να αλλαχτει η cpu ?Eιχα διαβασει πριν καιρο σε ενα thread εδω πως σε mac mini αλλαζε η cpu..Τι γινεται ομως σε G5? Ευχαριστω! Aν δεν κάνω λάθος η cpu αλλάζει σε μόνο σε Mac Mini με Intel CPU
georgeadams Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Κάνεις λάθος. Σε όλα τα Mac Mini, η CPU είναι κολλημένη στη μητρική και δεν μπορεί να αλλάξει.
pan-pan Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Κάνεις λάθος. Σε όλα τα Mac Mini, η CPU είναι κολλημένη στη μητρική και δεν μπορεί να αλλάξει. Και εσύ κάνεις λάθος. τα core2duo δεν αλλάζουν. Τα πρώτα όμως (coreduo) δεν ήταν κολλημένη η cpu και άλλαζε.
@topos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 [/color] Για σε ολους εχω εναν g5 quad στα 2.0 GHz. που παιρνει max 8Gb ram δυστηχωςκαι αυτο ειναι το θεμα μου. Μπορω με καποιο τροπο να βαλω 16GB? Ειναι θεμα cpu ή αρχιτεκτονικης της mobo ? Μπορει να αλλαχτει η cpu ?Eιχα διαβασει πριν καιρο σε ενα thread εδω πως σε mac mini αλλαζε η cpu..Τι γινεται ομως σε G5? Ευχαριστω! Δεν το πολυπιανω...Θελεις να αλλαξεις cpu για να παιρνει η μητρικη περισσοτερη μνημη? Το ποσο πολυ μνημη μπορεις να βαλεις οριζτε κατα πρωτο λογο απο την μητρικη και κατα δευτερων απο το ποση μπορει να αναγνωρισει το λειτουργικο... Και εσύ κάνεις λάθος. τα core2duo δεν αλλάζουν. Τα πρώτα όμως (coreduo) δεν ήταν κολλημένη η cpu και άλλαζε. +1.............
WizeMan Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Το λάθος του λάθους (...ω λάθος ) Θυμάμαι το είχα διαβάσει αυτό πριν 3 χρονάκια Insomnia - Οδηγός mac mini σε mac "maxi"
georgeadams Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Και εσύ κάνεις λάθος. τα core2duo δεν αλλάζουν. Τα πρώτα όμως (coreduo) δεν ήταν κολλημένη η cpu και άλλαζε. I stand corrected!
georgeadams Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Και εσύ κάνεις λάθος. τα core2duo δεν αλλάζουν. Τα πρώτα όμως (coreduo) δεν ήταν κολλημένη η cpu και άλλαζε. I stand corrected!
TyR Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Mπορώ να ρωτήσω για ποιό λόγο χρειάζεσαι την παραπάνω μνήμη;
Tablet Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Γενικα οι G5 ειναι ξεγραμενοι εφοσον δεν υποστηριζουν τα SL.Και το κουλο ειναι οτι εχω δει σε ελληνικα forum να ζητανε 1000-1500 euro για πεθαμενα μηχανηματα..Σκεφτομουν λοιπον μηπως υπηρχε δυνατοτητα αναβαθμισης αλλα μπαα..Οποτε θα μεινει ως εχει και σε καποια φαση θα παει για σκοτωμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.