Προς το περιεχόμενο

Aλλαγη cpu σε G5 quad..

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε ολους εχω εναν g5 quad στα 2.0 GHz. που παιρνει max 8Gb ram δυστηχως

και αυτο ειναι το θεμα μου.

Μπορω με καποιο τροπο να βαλω 16GB?

Ειναι θεμα cpu ή αρχιτεκτονικης της mobo ?

Μπορει να αλλαχτει η cpu ?Eιχα διαβασει πριν καιρο σε ενα thread εδω πως σε mac mini αλλαζε η cpu..Τι γινεται ομως σε G5?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μπορει να αλλαχτει η cpu ?Eιχα διαβασει πριν καιρο σε ενα thread εδω πως σε mac mini αλλαζε η cpu..Τι γινεται ομως σε G5?

Ευχαριστω!

Aν δεν κάνω λάθος η cpu αλλάζει σε μόνο σε Mac Mini με Intel CPU

Δημοσ.
Κάνεις λάθος. Σε όλα τα Mac Mini, η CPU είναι κολλημένη στη μητρική και δεν μπορεί να αλλάξει.

Και εσύ κάνεις λάθος. τα core2duo δεν αλλάζουν. Τα πρώτα όμως (coreduo) δεν ήταν κολλημένη η cpu και άλλαζε. :P

Δημοσ.

[/color]

Ευχαριστω!

Δεν το πολυπιανω...Θελεις να αλλαξεις cpu για να παιρνει η μητρικη περισσοτερη μνημη?

Το ποσο πολυ μνημη μπορεις να βαλεις οριζτε κατα πρωτο λογο απο την μητρικη και κατα δευτερων απο το ποση μπορει να αναγνωρισει το λειτουργικο...

Και εσύ κάνεις λάθος. τα core2duo δεν αλλάζουν. Τα πρώτα όμως (coreduo) δεν ήταν κολλημένη η cpu και άλλαζε. :P

+1.............

Δημοσ.

I stand corrected! :-)

Δημοσ.

I stand corrected! :-)

Δημοσ.

Γενικα οι G5 ειναι ξεγραμενοι εφοσον δεν υποστηριζουν τα SL.Και το κουλο ειναι οτι εχω δει σε ελληνικα

forum να ζητανε 1000-1500 euro για πεθαμενα μηχανηματα..Σκεφτομουν λοιπον μηπως υπηρχε δυνατοτητα αναβαθμισης αλλα μπαα..Οποτε θα μεινει ως εχει και σε καποια φαση θα παει για σκοτωμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...