katerina_a_86 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Είδα αυτό και αυτό και προβληματίστηκα. Τελικά που βρίσκεται η αλήθεια?
De@th L0rd Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 έλεος αυτός ο Bulkarmak ακόμα υπάρχει; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Αλλά τώρα που βρίσκεται η μέση σε αυτή την ΚΩΛΟΧΩΡΑ που ζούμε και μας παραμυθιάζουν από μικρούς κανείς δε μπορεί να ξέρει παρα μόνο αν έχει διδακτορικό ιστορικού και διαβάζει από 1237 διαφορετικές πηγές...
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κατερινα,ο Στοιδης ή αλλιως Στογιανωφ ως αρεσκεται να αυτοαποκαλείται(ιδιοκτήτης του μπουλγκαμαρκ),συνελήφθη πριν κάποιους μήνες με όπλα,αρχαία,και οστά(ελεος) στο σπίτι του,είναι μπλεγμένος σε χίλια 2 πράγματα,στο μπουλγκαμαρκ γράφει κάποια σωστά πράγματα(ειδικά εκει που αναφέρετε στην εδραίωση του χριστιανισμού)αλλα μετά,το ξεσκίζει εντελώς υιοθετώντας πλήρως την Βουλγαρική προπαγάνδα.
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κατερινα,ο Στοιδης ή αλλιως Στογιανωφ ως αρεσκεται να αυτοαποκαλείται(ιδιοκτήτης του μπουλγκαμαρκ),συνελήφθη πριν κάποιους μήνες με όπλα,αρχαία,και οστά(ελεος) στο σπίτι του,είναι μπλεγμένος σε χίλια 2 πράγματα,στο μπουλγκαμαρκ γράφει κάποια σωστά πράγματα(ειδικά εκει που αναφέρετε στην εδραίωση του χριστιανισμού)αλλα μετά,το ξεσκίζει εντελώς υιοθετώντας πλήρως την Βουλγαρική προπαγάνδα. Τον ξέρω τον Στογιάνωφ εδώ και χρόνια. Το θέμα δεν είναι τι κάνει αυτός αλλά αν αυτά που λέει έχουν ιστορικό αντίκρυσμα.
freedubus Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Το θέμα είναι οτι σε όσα γράφει δε βλέπω πουθενά πηγές και βιβλιογραφία, οπότε δε θα έπρεπε κάν να μπεί στον κόπο να τα διαβάσει κανείς, πόσο μάλλον να τα θεωρήσει ως αξιόπιστες ιστορικές πληροφορίες. "Ιστορικά συγγράμματα" χωρίς πλήρη τεκμηρίωση είναι προσβολή προς τη νοημοσύνη αυτών που τα διαβάζουν.
eorptol Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 δεν ξέρω τι λέει αυτός ο παπαρας εγώ ξέρω ότι στον αθλητισμό και τα λυκεια στα σχολικά πρωταθλήματα αν το σχολείο είναι από Βόρεια Ελλάδα Βουλγάρους τους ανεβαζουν Βουλγάρους τους κατεβάζουν ......οι ελληναραδες.... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Τον ξέρω τον Στογιάνωφ εδώ και χρόνια. Το θέμα δεν είναι τι κάνει αυτός αλλά αν αυτά που λέει έχουν ιστορικό αντίκρυσμα. οχι γιατί,απο τη μια δαιμονοποιει κι απο την άλλη αγιοποιει,οι πηγές που βάζει είναι οι εθνικιστικές βλακείες των Βουλγάρων κομιτατζήδων κλπ.Ουτε αναρχικός με βασικές ιστορικές γνώσεις δεν δέχεται αυτα που λέει.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 δεν ξέρω τι λέει αυτός ο παπαρας εγώ ξέρω ότι στον αθλητισμό και τα λυκεια στα σχολικά πρωταθλήματα αν το σχολείο είναι από Βόρεια Ελλάδα Βουλγάρους τους ανεβαζουν Βουλγάρους τους κατεβάζουν ......οι ελληναραδες.... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Εμ τόσα χρόνια κόμπλεξ με την Αθήνα.Να μην βγάλουν λίγο το άχτι τους και οι νότιοι;
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Είδα αυτό και αυτό και προβληματίστηκα.Τελικά που βρίσκεται η αλήθεια? ...η αλήθεια βρίσκεται παν' απ' όλα στο ότι έχει περάσει ένας ολόκληρος αιώνας από τότε που γινόντουσαν ολ' αυτά, και σφραγιστήκανε με συνθήκες κι εκεχειρίες και ο μέσος λογικός νέος άνθρωπος καλά θα κάνει να κοιτάξει το σήμερα και το αύριο παν' απ' όλα, κι αν τον ενδιαφέρει για την ισορροπία της προσωπικότητάς του, οπωσδήποτε να γηράσκει αναγιγνώσκων και διδασκόμενος περισσότερα απ' ό,τι του παρέχει το κάθε "bulgarmak" ή ξερωγω "hellaspower" site.
rapidrag Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κάθε τόσο και λιγάκι εμφανίζονται και γραφικοί που δεν έχουν απήχηση ( ας ερχόταν στο κέντρο της Βέροιας ή σε οποιαδήποτε πόλη να τα έλεγε αυτά ο Βουλγαρομάρκ ).
ReZonanZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Αυτο το εχετε δει;; http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm Δεν μπορω να πιστεψω αυτα που διαβαζω....
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κάθε τόσο και λιγάκι εμφανίζονται και γραφικοί που δεν έχουν απήχηση ( ας ερχόταν στο κέντρο της Βέροιας ή σε οποιαδήποτε πόλη να τα έλεγε αυτά ο Βουλγαρομάρκ ). Εχει διοργανώσει ουκ ολίγες εκδηλώσεις σε μια ταβερνα στην Έδεσσα(απο εκει ειναι νομίζω)
rapidrag Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εχει διοργανώσει ουκ ολίγες εκδηλώσεις σε μια ταβερνα στην Έδεσσα(απο εκει ειναι νομίζω) Δεν πάει να κάνει κανένα σπα στο Πόζαρ λέω εγώ να χαλαρώσει λιγάκι ο Βουλγαρομάρκ γιατί έρχονται και δύσκολες εποχές! Μπήκα στο σάιτ του και είναι τίγκα στην ανακρίβεια και ηλιθιότητα. Να δώ πόση ελευθερία λόγου θα είχε στα Σκόπια εαν έλεγε για τις περιουσίες των Ελλήνων στο Μοναστήρι. Κανένας συνταξιούχος άεργος είναι ο τύπος!
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δεν πάει να κάνει κανένα σπα στο Πόζαρ λέω εγώ να χαλαρώσει λιγάκι ο Βουλγαρομάρκ γιατί έρχονται και δύσκολες εποχές! Μπήκα στο σάιτ του και είναι τίγκα στην ανακρίβεια και ηλιθιότητα. Να δώ πόση ελευθερία λόγου θα είχε στα Σκόπια εαν έλεγε για τις περιουσίες των Ελλήνων στο Μοναστήρι. Κανένας συνταξιούχος άεργος είναι ο τύπος! Ειναι(λεει) Βούλγαρος,οποτε ξερεις τα Σκόπια τα εχει στο βάρεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.