Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγώ το είχα πάθει παλιά και σίγουρα φταίει η γραφικών. και θα σου εξηγήσω και γιατί:

άλλαξα καλώδιο της οθόνης και έκανε τα ίδια, άλλαξα πληκτρολόγιο τα ίδια, άλλαξα κάρτα ήχου τα ίδια, άλλαξα μητρική τα ίδια, άλλαξα επεξεργαστή τα ίδια, το ποντίκι άλλαξα τα ίδια, άλλαξα ανεμιστηράκια τα ίδια, άλλαξα τα ηχεία μου πάλι τα ίδια, άλλαξα θέση στον υπολογιστή μπας και έχει κάτω από το πάτωμα μαγνητικά πεδία πάλι τα ίδια, άλλαξα και κεραία στο ρούτερ πάλι τα ίδια, άλλαξα το dvd τα ίδια,

και μου ρθε η έμπνευση.

πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα δηλαδή.

άλλαξα κάρτα γραφικών κι έφτιαξε.

Δημοσ.

Φιλε trivium πληκτρολογιο, ποντικι, cpu, μητρηκη, ποντικι και ποσο μαλλον ανεμηστηρακια και dvd? Γιατι τα αλαξες ολα αυτα? :| Το θεμα ειναι καθαρα απεικονισης.... η σειρα που τσεκαρεις ειναι: Καλωδιο, drivers, καρτα γραφικων σε τετοια περιπτωση....

Δημοσ.

Φιλε trivium πληκτρολογιο, ποντικι, cpu, μητρηκη, ποντικι και ποσο μαλλον ανεμηστηρακια και dvd? Γιατι τα αλαξες ολα αυτα? :| Το θεμα ειναι καθαρα απεικονισης.... η σειρα που τσεκαρεις ειναι: Καλωδιο, drivers, καρτα γραφικων σε τετοια περιπτωση....

ναι γιατί τα άλλα 2 στέκουν; πλάκα έκανα :P

Δημοσ.

Μην του δινεις σημασεια Nick ... ειρωνικα τα λεει ... νομιζει οτι ετσι θα μας σπασει τα νευρα... ανωριμοτητα σε ολο της το μεγαλειο!

android.png

Δημοσ.

Πριν εγραψα καρτα...

... αλλα αν δεν ειναι καρτα, ειναι γειωση γενικοτερα. Αν δοκιμασεις και με αλλη καρτα θα το καταλαβεις αμεσως.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια και εγω ενα προβλημα με την ο8ονη μου , εχω ενα laptop sony vaio και μου βγαζει μερικες φορες κατι γραμμες πολυ λεπτες σαν να εχει πα8ει βραχυκυκλωμα .....τι μπορει να φταιει 

Δημοσ.

παιδια και εγω ενα προβλημα με την ο8ονη μου , εχω ενα laptop sony vaio και μου βγαζει μερικες φορες κατι γραμμες πολυ λεπτες σαν να εχει πα8ει βραχυκυκλωμα .....τι μπορει να φταιει 

Τις γραμμές τις βλέπεις με το που πατας το ΟΝ στα ίδια περίπου σημεία, πριν καν μπει στα Windows και χωρίς να εμφανίζονται άλλοτε παχιές άλλοτε λεπτές και διασχίζουν όλο το μήκος ή πλάτος της οθόνης;

Επίσης, όταν συμβαίνει αυτό, δοκίμασε να πιέσεις το καπάκι του λαπτοπ γύρω γύρω στις άκρες, βλέπεις να αλλάζει κάτι στις γραμμές;

Αν είναι έτσι, τότε παίζει να θες αλλαγή οθόνης.

Αν είναι όπως το περιέγραψε ο πρώτος σε τούτο το θέμα εδώ, τότε πας για κάρτα γραφικών.

Υ.Γ.Μια συμβουλή, να αποφεύγετε να τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω στα notebooks όταν είναι κλειστά, διότι μερικές φορές μπορεί να πιέσουν την οθόνη στις άκρες όπου γίνεται η σύνδεση με τα pixels και να προκληθεί ζημιά σαν αυτή που περιγράφω.

Δημοσ.

αυτές οι γραμμές παιδιά μου βγαινουν σπανια... .οταν αναβω το pc δουλευει κανονικα.....οι γραμμες μου εχουν βγει οταν καθομαι πολυ.ώρα στο pc.....το σβηνω μετα και εισαι κομπλε ....η οθονη και η καρτα γραφικων ειναι καινουρια ουτε ενα μηνα δεν εχει που εχω  κανει αλλαγη καινουρια...και το λάπτοπ το εχει φτιαξει ειδικος

Δημοσ.

Έτσι που το περιγράφεις τώρα, μοιάζει με υπερθέρμανση της κάρτας γραφικών.

Αλλά μπορεί απλά να είναι και θέμα drivers, αν χαλάει το directx.

Από τη περιγραφή κι από απόσταση δε λύνεται το θέμα εύκολα.

Δημοσ.

επισεις PCharon δν μπορω να μπς στο ιντερνετ με καλωδιο μηπως φταινε τα windows επιδει ειναι σπασμενα η λειπει καποιο προγραμμα και δεν διαβαζει την 8υρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...