Hugo Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Γνωριζει κανεις απο τι μπορει να προκαλείται αυτο? Εαν δεν κανω επανεκισηση δεν στρωνει. η κατασταση συνεχιζεται ετσι σε οτι παω να επιλεξω, πιξελιαζει και βγαζει αυτες τις γραμμες. Σε καθημερινη χρηση το κανει 1-2 φορες την εβδομαδα και τις 9 στις 10 να το πω κατα την εκκινηση, δηλαδη με το που ξεκινάει. και 1 στις 10 οταν ήδη χρησιμοποιω το pc για καποιο χρονικο διαστημα. Να πω επισης αν βοηθαει οτι παντα οταν βγαζει τετοια γραμμη στο wallpaper δεν αλλαζει σε αντιθεση με τις γραμμες που βγαινουν πανω στον explorer και στα widgets των windows οπου αλλαζουν οι γραμμες,τα χρωματα,μεγαλωνουν κτλ. οπως ακριβως στις φωτογραφιες. Overclock δεν εχω κανει.
nick#18 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Antifacts...καπιο προβλημα με τη γραφικων πρεπει να ειναι....laptop ειναι η desktop?
Hugo Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Antifacts...καπιο προβλημα με τη γραφικων πρεπει να ειναι....laptop ειναι η desktop? Desktop ειναι. η συνθεση ειναι intel E8400,ati 4850,4gb ram 800mhz,enermax 525watt και η mothorboard asus p5Q.
nick#18 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δοκιμασε να περασεις νεους drivers και αν ξανακανει το ιδιο, αν μπορεις κανε τον κοπο να δοκιμασεις και σε αλλο μηχανημα αλλιως κατευθειαν αλλαγη.
anger Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Συμφωνώ με τον nick#18 μάλλον κάρτα γραφικών είτε Hardware(κάρτα) ή software(Drive) .Άν ήταν απο την οθόνη τότε θα σου είχε τις γραμμές απο τη στιγμή που ανοίγεις την οθόνη (όταν τρέχει το pc απο τα Bios),άν είναι κάτρα σε Pci slot (AGP,Pci express..) κοίτα ,άν έχει ,το ανεμιστηράκι της GPU στη κάρτα άν δουλεύει(μήπως ανεβάζει θερμοκρασία),βγάλτη και άν έχει η mainboard , onboard κάρτα ,σύνδεσε την οθόνη εκεί και κοίτα άν σου ξαναβγάλει γραμμές.
Hugo Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εβαλα με Clean install τους catalyst 10.3 . αντε να δουμε, προς το παρων παντως δουλευει καλα. Αν χτυπα ξυλο συνεχισει το προβλημα η 5830 ειναι καλυτερη απο την 4850 που εχω τωρα? Για 1600χ1050 αναλυση. (μπορει στο μακρινο μελλον να γινει και 1920x1080) Ευχαριστω για την βοηθεια.
anger Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Η 4850 δεν έχει πρόβλημα σε ανάλυση μέχρι και 1920x1200. Άν είσαι fun του game και θές να μπορείς να παίζεις και 3D τότε η 5830 είναι η ποιο καινούργια..!!Δές και στο site :http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/Pages/ati-radeon-hd-4000-series.aspx;)
hackerW32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 γιατί ώμος τις γραμμές να τις βγάζει μόνο πάνω στο wallpaper , και σε αντικείμενα των μικροεφαρμογων ?? το εικονίδιο τις monopoly που πέφτει πάνω σε αυτές τις γραμμές φενετε μια χαρά όπως και η task bar στα αριστερά wallpaper δοκίμασες να αλλάξεις? για hardware δεν το κόβω.. για πρόβλημα με τον driver ίσως..
Alexisssss Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ακριβως αυτο παρατηρουσα κι εγω με τον απο πανω μου... Κατι με software παιζει γιατι αμα ηταν artifacts λογω hardware προβληματος ή θερμοκρασιων τοτε θα το εμφανιζε ανεξαρτητα αν ηταν wallpaper η εικονιδιο συντομευσης προγραμματος..
nick#18 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Και εγω αυστο σκεφτηκα για αυτο ειπα περι drivers...
Hugo Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 γιατί ώμος τις γραμμές να τις βγάζει μόνο πάνω στο wallpaper , και σε αντικείμενα των μικροεφαρμογων ??το εικονίδιο τις monopoly που πέφτει πάνω σε αυτές τις γραμμές φενετε μια χαρά όπως και η task bar στα αριστερά wallpaper δοκίμασες να αλλάξεις? για hardware δεν το κόβω.. για πρόβλημα με τον driver ίσως.. Αν προσέξεις στο 2ο screenshot πηγα το ποντικι πανω στην εναρξη. το αποτελεσμα ηταν να εξαφανιστει η εναρξη, και να εμφανιστουν και αλλες γραμμες και παραξενα πιξελ να τα πω και μαλιστα πισω απο την εφαρμογη για τον καιρο.Αν ανοιγε η εναρξη οτι πηγαινα να επιλεξω π.χ. δυκτιο ή εικονες, αμεσως γινονταν γραμμες και χρωματα. wallpaper εχω βαλει καμια 100ρια και αλλαζει μονο του καθε 15λεπτα. Το παραξενο οπως ειπα στο 1ο ποστ ειναι οτι οι γραμμες του wallpapar παραμενουν οπως εχουν, ενω αμα κουνισω το ποντικι πανω απο τα widget ή στην μπαρα αριστερα εμφανιζονται γραμμες και χρωματα τα οποια τρεμοπαιζουν, αλλαζουν για να καταλαβεις χωρις να κανω εγω κατι,ενω του wallpaper παραμενει ως εχει μεχρι να εμφανιστει το επομενο wallpaper. Προς το παρων με τους 10.3 ολα καλα. θα δειξει.
nick#18 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Αμα εχεις χρονο κανε κανενα stability test με furmark...
klimis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δεν κοιτας το καλωδιο της οθονης για καλο και για κακο? Μηπως εχει στραβωσει κανα pin ή δεν εχει κουμπωσει καλα
PCharon Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 γιατί όμως τις γραμμές να τις βγάζει μόνο πάνω στο wallpaper , και σε αντικείμενα των μικροεφαρμογων ?? Σωστός ο παίχτης. Πρόβλημα με το DirectX. Πιθανόν κάποια εφαρμογή έχει μπει μη συμβατή/ή του κ*λου που τα κάνει μαντάρα. Αποφύγετε να εγκαθιστάτε όποια μλκ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. - Γιατρέ, τί είναι αυτό το μικρό ογκίδιο που έχω εδώ; - Είναι ή σπυράκι ή αλεργία ή αιμάτωμα ή λίπωμα ή καρκίνος... είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα