lionheart75 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Καλημέρα παιδιά. Είχα ανοίξει ένα Thread πρίν μερικές μέρες για μία μητρική την Gigabyte MA785GT-UD3H και με το θέμα που είχα με την 2η pcie θύρα η οποία όταν βάλεις 2η κάρτα παίζει στα 4χ. Προσωρινά κατέληξα να την κρατήσω και να τη δοκιμάσω for our community reference την άλλη βδομάδα που θα έχω την 2η 5850, αλλά τελικά αποφάσισα να την πακετάρω και να την επιστρέψω αφού την έχω λίγες μέρες μόνο και να πάρω μία άλλη με 790FX chipset για να κάνω την δουλειά μου. Θα την επιστρέψω σήμερα και απο ότι μου είπανε δεν υπάρχει πρόβλημα και σκέφτομαι να πάρω την DFI Lanparty DK 790FXB-M3H5 ή την MSI 790FX-GD70. Για την πρώτη DFI δεν ενθουσιάστηκα απο τα reviews που διάβασα κάτι που δεν συμβαίνει με τα reviews της δεύτερης της MSI. Πιστεύετε ότι αξίζει η διαφορά στην τιμή ανάμεσα στις δύο μητρικές γιατί για την DFI θα πρέπει να καταβάλω διαφορά 40 ευρώ ενώ για την MSI 80 ευρώ περίπου. Δεν υπάρχει πρόβλημα τόσο με τα χρήματα, απλά θέλω να με καλύψει η μητρική απόλυτα όσον αφορά το O.C του 955 τη συμβατότητα των μνημών, τα Temps, και τέλος το CF με τις δύο 5850. Aν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο ευχαρίστως να ακούσω. Thanks guys.
Nik.K Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 H MSI ειναι αρκετα ανωτερη, χτυπα την ανεπιφυλακτα ( Αν και εγω ειμαι περισσοτερο κολλημενος σε ASUS/ASRock/GB )
lionheart75 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ φίλε και γω αυτό σκεφτομαι να κάνω. Btw η Gigabyte 790FXTA-UD5 ήταν μία απο τις αρχικές μου επιλογές αλλά απο reviews που διάβασα σχετικά με την MSI δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, μπορώ να πώ ότι φαίνεται πώς πάνε δίπλα - δίπλα. Απ την άλλη δεν είναι διαθέσιμη και θέλει παραγγελία και γω καίγομαι...
d3m0n Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Η DFI δεν φαίνεται και τόσο καλή, και δεν έχει και παράδοση στα AMD chipsets τον τελευταίο καιρό. Άσχετα απ' την διαθεσιμότητα, εγώ θα επέλεγα gigabyte, και απ' ότι έχω διαβάσει είναι κορυφαίο board για AM3.
lionheart75 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Θα πάρω την MSI τελικά το μεσημέρι είναι διαθέσιμη. Ευχαριστώ παιδιά για την συμμετοχή σας.
TEOKOS Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Όπως σου είπα κατ ιδίαν Νίκο εξαιρετική επιλογή.MSI uber alles.Kαλό στήσιμο στο τερατάκι σου να το καταευχαριστηθείς
lionheart75 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Όπως σου είπα κατ ιδίαν Νίκο εξαιρετική επιλογή.MSI uber alles.Kαλό στήσιμο στο τερατάκι σου να το καταευχαριστηθείς Να σαι καλά φίλε.
moldovan20 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ευτυχής κάτοχος της msi . Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε ud5 και αυτήν . Πολύ καλό board με πολλά καλούδια . Αλλά την είχα προλάβει στα 125€ τώρα ξέφυγε .
lionheart75 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ευτυχής κάτοχος της msi . Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε ud5 και αυτήν . Πολύ καλό board με πολλά καλούδια . Αλλά την είχα προλάβει στα 125€ τώρα ξέφυγε . Φίλε την έχω στα χέρια μου πλέον. Φοβερό board και πολλά καλούδια. Το βραδάκι μετά τον ύπνο έχει μαστορέματα. :devil: Να στε καλά που βοηθήσατε στο άλλο thread που είχα ανοίξει. Αν έμενα με την UD3H θα έσκαγα....!!! :lol: Τώρα θα περιμένω την άφιξη της 2ης απο βδομάδα για να δούμε τι πιάνει η Msi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.