Προς το περιεχόμενο

Δικαστηριο για διπλωμα - Μετακομιση εξωτερικο

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κανενας που να ξερει γιατι θα τρελαθω.... Πριν απο 2 χρονια περιπου με ειχανε γραψει για διπλωμα. Το δικαστηριο θα επρεπε να μου εχει ερθει ηδη. Αλλα δεν! Το θεμα ειναι πως μετακομιζω στο εξωτερικο μονιμα συντομα. Τα εισητηρια ειναι πολυ ακριβα για να ερθω για το δικαστηριο και να ξαναφυγω. Μιλαμε για 1.000 ευρω πηγαινε ελα. Τι μπορω να κανω ωστε αν αναβληθει το δικαστηριο χωρις να χρειαστει να παραστω εγω εκει περα. Μπορει να παει καποιος συγγενεις μου και να δωσει κατι που να πιστοποιει οτι δεν διαμενω πλεον Ελλαδα...; 'Η στην τελικη να δειξει το διπλωμα αυτος...

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα δικαστήρια αργούν πολύ περισσότερο από 2 χρόνια συνήθως ή και δεν έρχονται ποτέ.

Δε γνωρίζω να σου πω πώς να το κανονίσεις αν τυχόν έρθει και λείπεις, (ίσως να ρώταγες στην τροχαία);; -πάντως η πιθανή ποινή παίζει να είναι και μικρότερη από τα εισιτήρια. ;p

Δημοσ.
Τα συγκεκριμένα δικαστήρια αργούν πολύ περισσότερο από 2 χρόνια συνήθως ή και δεν έρχονται ποτέ.

Δε γνωρίζω να σου πω πώς να το κανονίσεις αν τυχόν έρθει και λείπεις, (ίσως να ρώταγες στην τροχαία);; -πάντως η πιθανή ποινή παίζει να είναι και μικρότερη από τα εισιτήρια. ;p

Βασικα πρεπει να ειναι και πανω απο 2 χρονια που με εχουνε γραψει... Υπαρχει περιπτωση λες να μην ερθει ποτε το δικαστηριο...; Κατι ειχα ακουσει προσφατα με κατι αλλαγες στους νομους πως πολλα δικαστηρια ακυρωθηκαν ή κατι τετοιο.. Ειχε ακουσει κανενας τιποτα τετοιο...;

Δημοσ.

Όταν θα έρθει, θα πάει κάποιος δικός σου ή κάποιος νόμιμος αντιπρόσωπος (δικηγόρος) με το δίπλωμά σου και με τα χαρτιά που θα δείχνουν ότι είσαι στο εξωτερικό και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Βασικα πρεπει να ειναι και πανω απο 2 χρονια που με εχουνε γραψει... Υπαρχει περιπτωση λες να μην ερθει ποτε το δικαστηριο...; Κατι ειχα ακουσει προσφατα με κατι αλλαγες στους νομους πως πολλα δικαστηρια ακυρωθηκαν ή κατι τετοιο.. Ειχε ακουσει κανενας τιποτα τετοιο...;

Πρόλαβα να φάω μπόλικα δικαστήρια πιτσιρικάς, μόνο ένα ήρθε.

Έχει περάσει μία δεκαετία σχεδόν από τότε που έφαγα το τελευταίο.

Δημοσ.

Aπλα δε θα παραβρεθεις!

Εχω δικαστηριο μετα απο τροχαιο, οπου ο τυπας εφταιγε, μετα απο 1,5 χρονο γινεται και δεν πρεβρεθηκε...αναβολη...και οπως παει θα γινεται συνεχως αναβολη γτ δεν εμφανιζεται!

Απλα τα πραγματα στο Ελλαντα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...