Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Flash δεν έχει πλήρες ούτε το Android OS ακόμα, και από δοκιμές που έκανα με το nexus (desire rom με flash lite beta), είναι υπερβολικά βαρύ και δεν "βολεύει" ιδιαίτερα για παιχνίδια, αφού δεν αντιλαμβάνεται το mouseover από την οθόνη αφής.

Κάτσε να βγει το τελικό, δεν αποκλείεται να έχουν διορθώσει πολλά πράγματα.

Ισχύουν όσα έγραψα και προηγουμένως, το iAd απευθύνεται στους develop::ers κι όχι στους τελικούς χρήστες.Απλή η απάντηση, κάποιον σοβαρό αντίλογο δεν διάβασα. :-)

Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω άλλες εντάσεις, δεν διαφώνησα ποτέ σε αυτό που λες αλλά στο ότι παρουσιάζοντας το ανάμεσα στα άλλα δημιουργούσε λάθος εντυπώσεις. Δε θυμάμαι να έχω γράψει κάτι διαφορετικό.

Απλά το λέω για ξεκαθαρίσω τη θέση μου (κυρίως επειδή αναφέρθηκε το όνομά μου), μη με παρεξηγείς. :o

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τολμώ να προτείνω την παρακάτω εικόνα για μελλοντικό λογότυπο του insomnia...(καλή και χρυσή η Apple αλλά please relax) :-)

4507447443_6072b4ae16_o.jpg

Στο θέμα μας τώρα' date=' ως κάτοχος 3G εδώ και 1,5 χρόνο μπορώ να δηλώσω εξαιρετικά απογοητευμένος από την επικείμενη αναβάθμιση...Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαν; Σοβαρά; Βλέποντας πχ αυτό το βίντεο που αφορά στο HTC Desire

http://www.youtube.com/watch?v=rkwV7FQIa2Q&feature=player_embedded

και παρατηρώντας ότι πλέον το αντίστοιχο κινητό με Android κάνει σχεδόν ότι και το Iphone και παράλληλα συμπληρώνει και αρκετές αδυναμίες το Iphone OS, θεωρώ ότι η Apple πρέπει να κάνει σοβαρότερη προσπάθεια για να μην αρχίσει να χάνει πελάτες...

Η παρακάτω έρευνα που αφορά χρήση smartphones στις ΗΠΑ δείχνει στασιμότητα( και μάλιστα μείωση κατά 0,1%) του ποσοστού της Apple και παράλληλα αύξηση κατά 5,2% της χρήσης του Android:

http://comscore.com/Press_Events/Press_Releases/2010/4/comScore_Reports_February_2010_U.S._Mobile_Subscriber_Market_Share

Εγώ προσωπικά έκτος αν αλλάξει κάτι δραστικά με την ανακοίνωση της επόμενης γενιάς Iphone θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια προς το Desire.[/quote']

Τώρα τελευταία και εγώ το ψάχνω να πάρω ένα iPhone αλλά προβληματίζομαι επειδή είναι ακριβό και δεν έχει κάποια βασικά πράγματα που έχουν κινητά της πλάκας ( π.χ. Ραδιόφωνο).Γι'αυτό το λόγο ψάχνω και βλέπω και τα κινητά άλλων εταιριών.Βλέποντας και το HTC Nexus και το Desire παρατηρώ κάτι πολύ ανούσιο για κάποιους αλλά πάρα πολύ ουσιώδες για 'μένα, το να γίνεται η πλοήγηση στο μενού του και γενικότερα παντού με ομαλότητα και να μην φαίνεται σαν να lagάρει.

Αυτό όμως δεν μπορώ να το καταλάβω ιδίως στα δύο HTC.Έχουν 1Ghz επεξεργαστή και πόση μνήμη ram και lagάρουν στο μενού των επαφών;!

Εδώ το iPhone με 600Mhz επεξεργαστή και η πλοήγηση στο μενού του είναι απόλαυση, δεν έχω δει πιο smooth στρολάρισμα!

Αυτό που γίνεται μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει ή όλα εξαρτώνται από το λειτουργικό;Τόσο κακογραμμένο είναι δηλαδή το android;

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

pcfan, σου αρέσει τόσο πολύ το iPhone και κολλάς μόνο στο ραδιόφωνο, μπορείς να αγοράσεις ένα δέκτη που τοποθετείται στο κάτω μέρος του κινητού στην υποδοχή που φορτίζεται. Δεν είναι και το πιο βολικό αλλά αν το χρειάζεσαι τόσο αξίζει.

Δημοσ.

Η αν θες ραδιοφωνο πουλανε με 3 ευρω στα πεζοδρομια και στα φαναρια οι πακιστανοι.

Ποιο φτηνο απο τον δεκτη στην φωρτηση κτλ

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως έπαθα την πλάκα μου με τον τρόπο που σκέφτηκε ο Jobs τις διαφημίσεις στο iPhone OS 4.

Σου λέει από την στιγμή που υπάρχουν οι διαφημίσεις "γενικώς", και από την στιγμή που ήδη υπάρχουν και στο iPhone σε διάφορες εφαρμογές (και επειδή όντως ο κόσμος τις θεωρεί δυσάρεστη εμπειρία και δεν τις πολυ-click-άρει) γιατί να μην φτιάξουμε διαφημίσεις "the apple way" να αρέσουν και στους χρήστες αλλά και να βγάζουμε όλοι και λεφτά?(developers, Apple, κλπ)..!!! Πολύ έξυπνη κίνηση (απομονώνει και την Google όπως έδειχνε και το Link του Hal9000).

Είδε ο Jobs οτι υπάρχει δυνατότητα για διαφημίσεις, και το υλοποποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...!!! (σαφώς καλύτερος από ότι υπήρχε πριν).

Αφού θα υπάρξουν που θα υπάρξουν οι διαφημίσεις σε κάποιες προφανώς δωρεάν εφαρμογές, γιατί να μην γίνουν με τον "μαγικό τρόπο της Apple" (και εννοώ ότι θα είναι όσο καλύτερα γίνεται σε σχέση με τις συμβατικές).

Από εκεί και πέρα, και στα υπόλοιπα "νέα κόλπα" που προσέθεσαν τα πήγαν περίφημα και τα βρήκα άκρως δελεαστικά...!!!

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από την Apple με την μέχρι τώρα εμπειρία μου με το iPhone και τον Mac Pro μου, είναι το εξής:

Όταν είναι να κάνουν κάτι, θα κάτσουν θα στύψουν το μυαλό τους και θα το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (μελετημένα και σωστά)...!!! Και αυτή είναι η μαγεία και η μαγκιά της Apple κατά την γνώμη μου...!!!

Έβαλε η apple touch screen σε συσκευή τους (iPhone), το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...!!! Δεν εννοώ μόνο το γυαλί της οθόνης ή/και την τεχνολογία της οθόνης, αλλά κυρίως το Software από πίσω (διαδραστικότητα, ευκολία, απλότητα, δύναμη, οργάνωση, feeling, ταχύτητα, κλπ)...!!!

Τα μηχανήματα της Apple σαφώς και δεν είναι τέλεια, αλλά είναι φτιαγμένα με μεγάλη προσοχή σε όλα τους...!!!

Η Apple μέσα από τα δικά μου μάτια (μέσα από την μέχρι τώρα εμπειρία μου), είναι διαρκώς μία ευχάριστη εμπειρία....που μπορεί αρκετές φορές να της λείπουν αρκετά (πχ. multitasking), αλλά ξέρεις οτι όταν θα φτιάξουν κάτι, θα το φτιάξουν σωστά..!!!

Thats Apple, πως να το κάνουμε...!!!

PS: Η διαφήμιση της Toshiba Laptops που έτυχε και είδα στο insomnia για παράδειγμα, ήταν ίσως η καλύτερη διαφήμιση στο internet που έχει τύχει να δω μέχρι σήμερα (ok έστω μία από τις καλύτερες)...!!! "είχε gameplay" και ήταν ευχάριστη...!!! Η διαδραστικότητά της ήταν ευχάριστη. Τολμώ να πω οτι "θέλησα να την ξαναδώ"...!!! Πχ. βοηθούσε που δεν είχε ήχο παρά μόνο εάν το θελήσεις...!!! (δεν στα έπρηζε η διαφήμιση)

Σε άλλες περιπτώσεις έχω δει διαφημίσεις με βίντεο σε άλλα sites που με το που γίνεται refresh ο browser ξανα-παίζουν και στην σπάνε που ακούγεται πάλι ο ήχος του βίντεο...!!! (ή πχ, κάτι διαφημίσεις με μπουνιές κλπ).

Πολλοί ίσως ισχυριστούν οτι η αρνητική διαφήμιση κάνει την ίδια δουλειά με την θετική διαφήμιση. Όμως δεν είναι πάντα έτσι.

Πχ. θυμάμαι οτι με εκνεύριζε η διαφήμιση με τα μπουνίδια που ακούγονταν, αλλά δεν θυμάμαι καν υπηρεσία ή προϊόν...!!! (και πιστεύω και πολλοί άλλοι θα τρέφουν παρόμοια αισθήματα).

Τα μυαλά που σκέφτηκαν "το πως θα είναι η διαφήμιση" στο παράδειγμα της Toshiba Laptops...πρέπει να είχαν "κάτι από φιλοσοφία της Apple" νομίζω...!!! xixix

Επεξ/σία από vag3d
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς όποιους έβαλαν την beta και μπορούν να ψάξουν μισό λεπτάκι να μου πουν κάτι:

Στην παρούσα έκδοση χρησιμοποιώ το διπλό κλικ στο home button για να μπω στην εφαρμογή του τηλεφώνου κάτι το οποίο μου είναι πάρα πολύ χρήσιμο σε δύσκολες συνθήκες που πρέπει να κάνεις γρήγορα ένα τηλέφωνο.

Τώρα που το διπλό κλικ θα σε πάει στο multitasking, υπάρχει άλλο shortcut για να μπω στο τηλέφωνο;

EDIT: Στο δίκτυο βρήκα ότι αυτό ίσως γίνεται με διπλό κλικ + κράτημα. Κάποιος να το επιβεβαιώσει...

Επεξ/σία από daniel's_saving_grace
Δημοσ.

Να δούμε και μια ακόμα σκοπιά που διάβασα σε μια άλλη σελίδα για τη στρατηγική που έχει το νέο os του iphone. Ο τύπος κράζει το ξέρω, αλλά καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα από όλες τις γωνίες.

Ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς την Apple.

Ναι, Apple, ναι, Steve, σας παρακαλώ, σας ικετεύω, δεν μπορείτε καν να φαντασθείτε πόσο μα πόσο θέλω να βλέπω διαφημίσεις στο κινητό μου. Για αυτό θα σπεύσω και εγώ, σαν τόσα άλλα πρόβατα, να αγοράσω ευθύς αμέσως ένα νέο iPhone, για να ενισχύσω το θεάρεστο έργο σας.

Σας ευχαριστώ που προνοήσατε να δελεάσετε τους δημιουργούς “εφαρμογών” (ξέρετε εσείς, από τις τόσες δεκάδες χιλιάδες πραγματικά “χρήσιμες” που “πνίγουν” την πλατφόρμα σας) να μου παρουσιάζουν πραγματικά χρήσιμες διαφημίσεις ανά τρία λεπτά. Ναι, ναι, πραγματικά, νιώθω υποχρεωμένος που δηλώσατε ευθαρσώς πως οι διαφημίσεις θα μπορούν να προβάλλονται τουλάχιστον ανά τρία λεπτά, έτσι ώστε εκεί που θα γράφω μια σημείωση, να μπορώ, ξαφνικά, να διακόψω την εργασία μου και να χαλαρώσω στη θέα των κοτόπουλων Μιμίκος. Για αυτό, εξάλλου, προτιμώ τα “έξυπνα” κινητά: όχι για να κάνω τη δουλειά μου, όχι για να μπορώ να τα αξιοποιήσω ως πραγματικά βοηθήματα στην καθημερινότητα μου, μα για να μαθαίνω αν έβγαλε καινούργια μοντέλα παπουτσιών η Nike και πως οι Energizer είναι τόσο, μα τόσο καλύτερες από τις επαναφορτιζόμενες Eneloop μου.

Θέλω, επίσης, να σας ευχαριστήσω από βάθος καρδίας, που κατά την ανακοίνωση του νέου σας mobile θαύματος, σπεύσατε να το συγκρίνετε με το Nintendo DS και το PSP – το δεύτερο από τα οποία δεν αποχωρίζομαι εδώ και χρόνια. Ένιωσα να ανοίγουν τα μάτια μου σε ένα παράλληλο σύμπαν που, μέχρι πρόσφατα, αγνοούσα. Ένα σύμπαν στο οποίο τα περισσότερα από 50.000 κομμάτια “ψυχαγωγικού software” -με διαμάντια όπως “χτύπα το φραπέ” και “πέτα τους ιθαγενείς στα ψάρια”- μπορούν να γεμίσουν τις μίζερες και γκρίζες ώρες μου, δείχνοντας μου “τι εστί πραγματικό gaming”. Ποιος ασχολείται με το Wipeout και το God of War, μωρέ, όταν μπορεί να κουνά έναν Zippo με ρεαλιστικά physics στη φλόγα; Θα μπορούσα να κουνάω το κινητό σαν αναπτήρα με τις ώρες, σκεπτόμενος, όντας υπό την επήρεια παραισθησιογόνων βαρβιτουρικών, πως είμαι σε μια συναυλία! Ω, τι χαρά! Από το “καπνίζω μπάφους και παίζω πρό” θα πάμε στο “πίνω LSD και φυσάω την οθόνη να θολώσει”! Γιέα! Γιούπι!

Τέλος, κλείνω ευχαριστώντας, πραγματικά, για ακόμη μια φορά, και εσένα, Steve, και την πλέον κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, αυτή, που έχει πείσει δεκάδες χιλιάδες ανόητους πως “αυτά που πουλάει ΔΕΝ είναι PCs-με-άλλο-λειτουργικό-εκτός-των-Windows-και-του-Linux, μα κάποιου είδους μαγικά ηλεκτρονικά θαύματα από τη χώρα όπου Τα Μικρά Τους Πόνυ Κοιμούνται Κάτω Από Το Ουράνιο Τόξο”, που οι προαναφερθείσες διαφημίσεις, αυτές που τόσο επευφήμησα στην αρχή του post μου, θα φτάνουν στην οθόνη του κινητού που, ναι, θα πάω τρέχοντας αύριο κιόλας να αγοράσω, μέσω του bandwidth που θα πληρώνω από την τσεπούλα μου. Για αυτό δουλεύω, άλλωστε: για να σας πληρώνω να μου δείχνετε διαφημίσεις, όχι για να αγοράζω αυτά που δείχνουν οι διαφημίσεις.

Και δεν έχει σημασία αν το bandwidth μέσω κινητού, ειδικά στη χώρα μας, χρυσοπληρώνεται. Τι σημασία έχει, λες και θα είχα να το κάνω κάτι καλύτερο. Φάτε το. Φάτε το όλο. Σιγά, μωρέ, ποιος θέλει να βλέπει sites και να χρησιμοποιεί webapps και online υπηρεσίες, να επικοινωνεί με τις επαφές του, να κάνει τη δουλειά του; Για αυτό την πληρώνουμε τη σύνδεση; Καλύτερα να ανοίγουμε περιστασιακά το κινητό για να μάθουμε τι νέα μπέργκερς δημιούργησαν τα McDonalds, right;

Με εκτίμηση

Ένα θύμα

Υ.Γ.: Ω, τι χαρά θα κάνουν όλοι όσοι ΔΕΝ διάλεξαν το iPhone 3GS σκεπτόμενοι πως “εντάξει, δεν έχει και τόσες διαφορές από τα άλλα – και είναι και ακριβότερο” τώρα που δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν στο τελευταίο OS… Ξέρετε… “Αυτό, με το multitasking”…

Σοβαρή επίσης μου φάνηκε και μια απάντηση ενός χρήστη στα comments έλεγε τα παρακάτω:

Φίλτατε, να ξεκαθαρίσω πως αυτό που πραγματικά με ενόχλησε (και για αυτό “αυτό το post με το κράξιμο”) ήταν η αναφορά της “προβολής διαφημίσεων ανά τρια λεπτά και η προσπάθεια να κρατάμε το χρήστη `μέσα` σε μια εφαρμογή για να τις βλέπει”. Ναι, ΚΑΙ η Google θέλει “να προβάλλει διαφημίσεις”, μα μέχρι σήμερα ψάχνει τρόπους να το κάνει δίχως “να μας τις τρίβει στη μούρη”.

Για παράδειγμα, αν θυμάμαι καλά, έχει πατέντα για αντικατάσταση διαφημίσεων στο Street View των Google Maps, ώστε για παράδειγμα να μπορεί να “αφαιρέσει” μια διαφήμιση που ήδη υπάρχει και να βάλει στη θέση της μια άλλη. Αυτό -έιναι- ενοχλητικό και -μπορεί να είναι- κατακριτέο, αλλά ΔΕΝ είναι αντίστοιχο του “θα σε κρατάω στην εφαρμογή για να σε ταίζω διαφημίσεις”.

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως, αν σκεφτείς πόσες βλακείες υπάρχουν στη συλλογή λογισμικού του iPhone, standard κάποιοι “developers” θα προσπαθήσουν να… “πήξουν” τις εφαρμογές τους στη διαφήμιση για να έχουν έσοδα και, ταυτόχρονα, “να κρατάνε τον χρήστη `μέσα` σε αυτές”. Η προσέγγιση της Apple, όπως, τουλάχιστον, την παρουσίασε αρχικά, είναι θετική μονάχα για τις εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν και για τους developers που, τουλάχιστον θεωρητικά, θα μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα από τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που κατσκευάζουν. Ο χρήστης/κάτοχος του κινητού περνά σε δεύτερη μοίρα, και αντιμετωπίζεται καθαρά ως… πρόβατο! Ως “αυτός που θα βλέπει τις διαφημίσεις επειδή έχει τη συσκευή”. Ούτε κουβέντα για το πώς “δεν θα είναι ενοχλητικές οι διαφημίσεις”, για το “αν θα είναι `διάφανη` η προβολή τους μέσα από τις εφαρμογές και τα παιχνίδια” κ.λπ. Και αυτό το θεωρώ απαράδεκτο από τη στιγμή που Ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα πληρώνει για την προβολή τους, αφού θα “μεταφέρονται” στο κινητό του με το bandwidth που Ο ΙΔΙΟΣ πληρώνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@daniel's_saving_grace

Αντιγράφω από iphonehellas.gr

11.) Το υπάρχον διπλό πάτημα του Home Button της 3.x που ανοίγει τα Αγαπημένα, τα iPod Controls ή την Camera πλέον έχει γίνει πάτημα και παρατεταμένο πάτημα!

(δε μας χαλάει)

Επίσης, μου άρεσαν και αυτά:

19.) Το scrolling στον Safari έχει βελτιωθεί και μπορεί να επιταχυνθεί όπως γίνεται και με τις επαφές.

12.) Η λήψη των φωτογραφιών έχει επιταχυνθεί. Το κλείστρο ανοιγοκλείνει πολύ πιό γρήγορα με αποτέλεσμα να μπορείτε να τραβάτε την μία φωτογραφία πίσω από την άλλη αμέσως!

@Nomedor

Ξέρουμε πως ακριβώς θα φαίνονται οι διαφημίσεις; Πχ τώρα φαίνονται μπανεράκια κάτω κάτω ή στην κορυφή της εφαρμογής συνεχώς (όταν βρίσκει δίκτυο).

edit: Υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για το πως θα παρουσιάζονται οι διαφημίσεις Π.Κ (προ κλικ) σε σχέση με τον τρόπο που παρουσιάζονται στις εφαρμογές μέχρι σήμερα; Γιατί εγώ αυτά που διαβάζω αφορούν την εμφάνιση των διαφημίσεων Μ.Κ. (μετά το κλικ) και το ότι δεν θα φεύγεις από την εφαρμογή για να περάσεις στο Safari αλλά θα παραμένεις σε αυτή μπλα μπλα μπλα.

http://econsultancy.com/blog/5722-steve-jobs-says-iads-won-t-suck-and-they-certainly-won-t-be-cheap

http://gizmodo.com/5512601/iad-apples-very-own-mobile-advertising-platform

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Nomedor στα μηνύματα που παραθέτεις, υπάρχει σαφής παρανόηση με το παράδειγμα της διαφήμισης ανά 3 λεπτά. Αυτό που είπαν στη παρουσίαση είναι ότι βάση στατιστικών, ένας χρήστης του iPhone βλέπει μια διαφήμιση ανά 3 λεπτά. Δεν πετάγεται ξαφνικά το βίντεο ή οτιδήποτε άλλο χωρίς τη συγκατάθεση σου. Αν πατήσεις τη διαφήμιση τότε θα τα δεις αυτά αλλιώς θα εμφανίζεται όπως όλες οι άλλες διαφημίσεις όσο χρησιμοποιείς την εφαρμογή (πχ Shazam).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο λόγος που τα παρέθεσα είναι για να το βλέπουμε από όλες τις σκοπιές.

Ναι μπορείς να πεις από την μια ότι θέλει να δελεάσει τους developers για να ασχοληθούν πιο σοβαρά με τα apps και θα το κάνουν όσο πιο σωστά γίνεται, χωρίς να είναι ενοχλητικό.

Αλλά, με αυτήν την κίνηση ανοίγει το κουτί της Πανδώρας, ποιος σου λέει ότι δεν θα το εκμεταλλευτούν κάποιοι για να τραβήξουν πράγματα στα άκρα. Άμα δεν υπήρχε όλος αυτός ο χωρός με ads μέσα στα apps πιστεύεις ότι θα υπήρχαν λιγότερα free ή ότι έτσι μπαίνουν όλοι σε έναν χορό που έχει στόχο εσένα;

Θα μου πεις πάντα είχε στόχο εμένα η διαφήμιση, αλλά το θέμα μας είναι ότι η apple κάνει μια εξαιρετικά επιθετική κίνηση οδηγώντας καταστάσεις να πάρουν λάθος δρόμο με απόλυτο στόχο το κέρδος. Υπάρχουν αυτοί που θα δουν το iadd με θετικό μάτι αλλά υπάρχουν και αυτοί που θα το δουν σαν ένα ξεδιάντροπο κόλπο.

Θα με πεις καταστροφολόγο, αλλά πιστεύω πως περισσότερο καλό κάνω παρά κακό.

@hal & kirileman

Δεν το είδα έτσι αλλά για να το λες θα έχετε δίκιο. Είναι λογικό να μην σου πετάγονται full screen τα ads αν και δεν το αποκλείω ότι μπορεί να το δούμε και αυτό. Μιλάμε για όταν είσαι μέσα στα apps πάντα. Πιθανότατα αυτός που το έγραψε έκανε επίτηδες την τρίχα τριχιά.

Απλά εγώ δίνω βάση το "αλλά".

Όπως πάντα θα με βρεις να κατακρίνω όχι το πόσο καλό είναι το προϊόν αλλά να δίνω πολύ μεγάλη βάση στην φιλοσοφία της συγκεκριμένης εταιρίας, κυρίως γιατί πιστεύω ότι παίζει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι ενάντια στον καταναλωτή. Το λέω για να είμαι ξεκάθαρος.

Επεξ/σία από Nomedor
Απάντηση στον Hal & kirileman
Δημοσ.

ο HAL9000 έχει δίκιο, και εγώ το είχα παρανοήσει

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=eUk5N216tdc]παρουσίαση OS4[/ame]

Αυτό με το bandwith δεν μου είχε περάσει από το μυαλό μιας και όλες οι διαφημίσεις το χρειάζονται. Άσε που σου ζητάει και το permision.

Πέρα από το iad και στο θέμα με το multitasking είναι εδώ ένα ενδιαφέρων άρθρο που έχει να κάνει με τα notifications του OS4.

Με φαντάζομαι να παίζω ένα game και να έχω μία τα notifications και μία τα ads...lame...

Δημοσ.
Α, χίλια συγγνώμη, δεν ήθελα να προσβάλλω. :-)

Ισχύουν όσα έγραψα και προηγουμένως, το iAd απευθύνεται στους develop::ers κι όχι στους τελικούς χρήστες.Απλή η απάντηση, κάποιον σοβαρό αντίλογο δεν διάβασα. :-)

Κάποιο σοβαρό αντίλογο δεν διάβασες? :-(

Εντάξει, καταλαβαίνω βαρέθηκες να λες τα ίδια και τα ίδια, αλλά εσύ που εμμένεις με τόσο σθένος σε χρήση επιχειρημάτων να μου λες τέτοιες ισοπεδωτικές ατάκες; Με σκανδαλίζεις... Ομολογώ ότι βαριέμαι και εγώ πάντως να συνεχίσω... Δεν με ενδιαφέρει σε ποιους απευθύνεται,δεν σχολίασα αυτό, αλλά πως το "πουλάει".

Άρα δεν είσαι κατά της Apple, της Google κλπ - είσαι κατά του καπιταλισμού. :-)

Yes, you got that right at least. Μάλλον είμαι κατά του άκρατου καπιταλισμού όπως λέει και ο Galis.:-)

Με λίγα λόγια' date=' δεν με πειράζει αυτός που αποζητά το μέγιστο κέρδος. Αν δεν έχει αντίπαλο, καλά κάνει. Αν κανένας δεν μπορεί να βγάλει καλύετρο προϊόν, τότε το αξίζει το μέγιστο κέρδος. Αν κανένας γιατρός στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει έναν ασθενή και έρχεται ένας Γάλλος να του χαρίσει άλλα 20 χρόνια ζωής, τότε προφανώς αυτός ο Γάλλος αξίζει το "μέγιστο κέρδος". [/quote']

Και επί την ευκαιρία, έδωσες και κακό παράδειγμα Nikos... καλά να μιλάμε για είδη πολυτελείας που δεν βαριέσαι... αλλά να μεγιστοποιήσει το κέρδος του ο γιατρός; Να πως σου δαιμονοποιώ άμεσα τον άκρατο καπιταλισμό (που δεν κατέρρευσε και ούτε πρόκειται, απλώς έχει σκοντάψει μερικές φορές και ξανασηκώνεται σαν να μη συνέβη τίποτα). Αυτό που μου λες εύκολα το παίρνει ο ικανός γιατρός και προσφέρει 20 χρόνια ζωής μόνο σε αυτόν που μπορεί να τα πληρώσει. This is bad IMO. Και συμβαίνει.

Δημοσ.

Θελω πολυ να διαπιστωσω πως θα βοηθησει ενα 2G που εχω στην κατοχη μου για να βελτιωσει την συνολικη εμπειρια χρησης και να μαθουμε ποτε τελικα θα διατεθει, αν εχουμε jailbreak μπορουμε να το περασουμε η θα το χασουμε?

Δημοσ.
Και επί την ευκαιρία, έδωσες και κακό παράδειγμα Nikos... καλά να μιλάμε για είδη πολυτελείας που δεν βαριέσαι... αλλά να μεγιστοποιήσει το κέρδος του ο γιατρός; Να πως σου δαιμονοποιώ άμεσα τον άκρατο καπιταλισμό (που δεν κατέρρευσε και ούτε πρόκειται, απλώς έχει σκοντάψει μερικές φορές και ξανασηκώνεται σαν να μη συνέβη τίποτα). Αυτό που μου λες εύκολα το παίρνει ο ικανός γιατρός και προσφέρει 20 χρόνια ζωής μόνο σε αυτόν που μπορεί να τα πληρώσει. This is bad IMO. Και συμβαίνει.

Εγώ έδωσα ένα παράδειγμα, όπου φαίνεται καθαρά ότι διαφορετικά προϊόντα ή υπηρεσίες, μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στην αξία. Το ταλέντο και η δουλειά (είτε είσαι καρδιοχειρούργος, είτε ο Μέσι, είτε ο Jobs) πρέπει να αμείβονται. Και δυστυχώς, η ιστορία έχει αποδείξει ότι "το χρήμα γυρίζει τον κόσμο".

ΥΓ. Τώρα, για να παντρέψω τις δύο φιλοσοφίες και να είμαστε και οι δύο ευχαιστημένοι, θα πρότεινα, το κόστος ενός πολύ καλού γιατρού που σώζει ζωές όταν οι άλλοι χτυπούν φραπέ, να το αναλάβει το κράτος και όχι ο ασθενής. Μετά θα αρχίζουμε να ψάχνουμε τον ιδανικό τρόπο αξιολόγησης, και θα μπλέξουμε πάλι :-|

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...