Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά μέχρι τώρα το 100% από τα λεφτά το έπαιρναν οι devs εε;

Γιατί να μην πάρει και η apple το 40%; Ωραίο feature, one of the 7, πως θα βγάλει και άλλα λεφτά η apple :devil:

Σε διορθώνω λοιπόν, λάθος κάνεις!! :lol::lol:

Παίρνει το 30% (νομίζω 30, πάντως αυτής της τάξης μεγέθους) από το τζίρο των apps!

Σίγουρα για δικό της καλό έκανε το iAd η Apple, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα! ;)

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απ´ ότι καταλαβαίνω, έπαιρνε το 30% από τις εφαρμογές και τώρα θα παίρνει και το 40% από τις διαφημίσεις.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Εάν είχες ασχοληθεί με Smartphone θα είχες δει ότι εφαρμογές σε όλες τις πλατφόρμες (android/win/iPhone) έχουν διαφημίσεις. Απλά στο iPhone το αναφέρουν γιατί ο τρόπος που εμφανίζεται μια διαφήμιση , δεν θα είναι ενοχλητικός. Επίσης όσο πιο πολλές διαφημίσεις , τόσα πιο πολλά δωρεάν προγράμματα.

Χωρις να θελω να έρθω αε αντιπαράθεση σε ποιες εφαρμογές αναφέρεσαι για wm & android οτι έχουν διαφημίσεις;:rolleyes:

Δημοσ.

Αντε να βγει το νεο iPhone 3G-HD (4G δεν παει, παραπεμπει σε αλλα φρουτα) και να του βαλουν καμια οθονη με καλη αναλυση γιατι αυτα τα φροτε γραμματακια χαμηλης αναλυσης μου την εχουν σπασει τωρα τελευταια...

Δημοσ.
Χωρις να θελω να έρθω αε αντιπαράθεση σε ποιες εφαρμογές αναφέρεσαι για wm & android οτι έχουν διαφημίσεις;:rolleyes:

Στο android παίζουν πολύ οι διαφημίσεις.

To handcent sms πχ. για το android έχει διαφημίσεις στις ρυθμίσεις. Θετικό γιατι δεν χαλαει την εφαρμογή. Υπαρχουν όμως και εφαρμογές όπως το paper toss πού είναι μέσα στο παιχνίδι. Στο πάνω / κάτω μέρος της οθόνης είναι συνήθως. Κατά την γνώμη μου δεν είναι και πολύ πρόβλημα. Αν μάλιστα δεν έχεις ανοιχτό δίκτυο δεν φαίνεται καμία διαφήμιση . Μακάρι να γίνουν όλες οι επί πληρωμή εφαρμογές έτσι και αν κάποιος θέλει να μπορεί να τις αγοράσει χωρίς διαφημίσεις. Στα πλαίσια πάντα του λογικού φυσικά.

Δημοσ.
Κάπου έχω ακούσεις για ένα πρόγραμμα που λέγεται adfree για το android.

Είναι για rooted συσκευές μόνο η συγκεκριμένη εφαρμογη. Αλλά δεν έχει σημασία ας βγάλουν και κάτι οι developers για τον κόπο τους.

Δημοσ.
Είναι για rooted συσκευές μόνο η συγκεκριμένη εφαρμογη. Αλλά δεν έχει σημασία ας βγάλουν και κάτι οι developers για τον κόπο τους.

Welcome to the dark side of the black :P

Να βγάλουν από τους άλλους. :P Καλά, καλά πλάκα κάνω.

Που θέλω να καταλήξω όμως!

Το adfree είναι στο επίσημο Market του android από την μία και βλέπεις από την άλλη την apple να σκαρφίζεται κι άλλους τρόπους να βγάλει χρήματα.

Δεν με αφήνουν να αγιάσω ένα πράγμα. Εκεί που το είχα δει πιο ψύχραιμα έρχεται ως Jobs και πετάει ένα απίστευτο feature όπως το iAd που σου παρουσιάζει και ότι είναι και καλά για το καλό του χρήστη άσχετα αν λέει τη μαγική λέξη "opportunities" που θα έχουν οι devs/διαφημιζόμενοι.

Δε λέω καλά κάνει από τη δικιά του τη σκοπιά αλλά μην το πετάς ρε φίλε και σαν feature βγάζει μάτι.

Είναι μετά να ηρεμήσεις; Μα καλά, μόνο εγώ το βλέπω έτσι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Είναι μετά να ηρεμήσεις; Μα καλά, μόνο εγώ το βλέπω έτσι;

Ας αρχίσουμε από εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν δίνω δεκάρα τσακιστή εάν ο Jobs, o Gates, ο Ellison ή οποιοσδήποτε άλλος βγάλει φράγκα, αρκεί να μην επιβαρύνομαι εγώ. Δεν φθονώ τους υπόλοιπους ανθρώπους, κοιτάω τη δική μου καμπούρα.

Οπότε ναι, κατά τη γνώμη μου, το να μην ηρεμείς επειδή η Apple ή η όποια Apple βγάζει χρήματα θέλει μία κάποια δόση εμπάθειας. :-)

[...]

και βλέπεις από την άλλη την apple να σκαρφίζεται κι άλλους τρόπους να βγάλει χρήματα.

Βλ. παραπάνω. Τι σε νοιάζει αν μια εταιρεία βγάλει λεφτά; Από εσένα τα παίρνει; Ειλικρινά, αυτή η λογική "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" με εκπλήσσει...

Δεν με αφήνουν να αγιάσω ένα πράγμα. Εκεί που το είχα δει πιο ψύχραιμα έρχεται ως Jobs και πετάει ένα απίστευτο feature όπως το iAd που σου παρουσιάζει και ότι είναι και καλά για το καλό του χρήστη άσχετα αν λέει τη μαγική λέξη "opportunities" που θα έχουν οι devs/διαφημιζόμενοι.

Δε λέω καλά κάνει από τη δικιά του τη σκοπιά αλλά μην το πετάς ρε φίλε και σαν feature βγάζει μάτι.

Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί κάτι βασικό: οι εταιρείες δεν έχουν ως κοινό μόνο τον τελικό χρήστη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Jobs προφανώς δεν απευθύνεται σε εσένα ως τελικό χρήστη - για σένα είναι αδιάφορο εάν τις όποιες διαφημίσεις τις διαχειρίζεται η Apple ή η Google ή η Microsoft. O Jobs, στην προκειμένη περίπτωση απευθύνεται α) στους διαφημιζόμενους (για να τους προσελκύσει) και β) στους developers, για να τους δελεάσει να ακολουθήσουν το δικό του σύστημα διαφημιστικών μηνυμάτων. Εσύ γιατί πετάγεσαι; :-)

Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να έχεις δίκιο: αφού η Apple (ειδικά!) βγάζει κάτι, θα'ναι κακό. ;)

Δημοσ.

Το τραβάς από την άλλη, έχεις κι εσύ τα δίκια σου από μια σκοπιά αλλά και πάλι εξαρτάται πως το βλέπεις.

Δεν είπα ότι δεν τον συμφέρει, είπα ότι σε κοροϊδεύει άμα είσαι τελικός χρήστης και σου πετάει το iAd σαν feature που θα κάνει τη ζωή σου καλύτερη, όπως και έκανε. Αφού στην ουσία είναι ένας καλύτερος τρόπος να μαζέψει πελάτες. Hello!!!

Έτσι όπως τα λες, δείχνεις εσύ πιο φανατικός από τους applehaters. Πετάγεσαι να υπερασπιστείς το παραδάκι της apple :P

Δεν με νοιάζει να βγάλει, απλά θεωρώ κοροϊδία τον τρόπο που το παρουσίασε. Σαν ένα από τα 7 συμαντικά features του 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...